יום שישי אני מכין לעצמי אוכל לעבודה לכל השבוע
במהלך השבוע אין לי זמן להתעסק עם האוכל , אישתי מבשלת אוכל לא דייטטי,( אני כמובן אוכל ממנו בתאבון רב, אבל רק בסוף השבוע.)
לפיצוי אני מכין לעצמי מנות דיטטיות לכל יתר השבוע:
לארוחות צהריים בעבודה אני מכין עוף בתנור חותך לרבעים ( מתבל ב שום , ג'ינג'ר, צ'ילי, דבש, חומץ בלסמי, רוטב סויה ) חום הכי גבוה עד שנצרב מלמעלה ואז הופך פעם אחת עש שנצרב שוב.
את העוף אני חותך למנות של כ 150-200 גרם ומקפיא לכל השבוע.
לייד העוף ירקות מאודים : בצל שלם , דלורית, זוקיני, ברוקולי וכ"ד, הכל שם בקוסקוסייר ( הסיר של הקוסקוס) יוצק מים רותחים מלמעלה ומדליק אש נמוכה מלמטה, מאדה עד שהמזלג ננעץ. (בלי שמן ובלי מלח) (נשמר שלשה ימים במקרר).
לחם ביתי- קמח מלא קמח רגיל שמרים כף מלח וכף סוכר לש עם מים פושרים מתפיח לש שוב עושה כיכרות מתפיח ומכניס לתנור חם בתבנית משומנת ומקומחת 190 מעלות 45 דקות .
את הלחם הזה אני פורס ומקפיא לכל השבוע .
קטניות - לחביתה היומית - משרה את הקטניות, עד לכמעט נביטה, או נביטה, ומרתיח רתיחה קצרה, ומקפיא במנות מנות : מש, שעועית שחורה, עדשים מכל הסוגים, פול וכ"ד. (לא משתמש בחומוס כי הוא שמן יחסית)
כמו שכתבו חזל "מי שמבשל ביום שישי אוכל כל השבוע אוכל טוב ..." (נו כתבו בערך ככה)