שרשור השעשוע עם האותיות E, אֶ, עֶ

SaintJohn

New member
שרשור השעשוע עם האותיות E, אֶ, עֶ

משהו קטן לגבי שרשור השעשוע: שרשור השעשוע נועד כדי להעלות אליו כל דבר שתוכלו להעלות בראשכם שקשור באירוסמית' או בפורום, ושלא מספיק מתאים בשביל השרשור הענייני של פרוייקט המילון, אז אתם מתבקשים להשאיר את כל מה שלא קשור לאירוסמית' או לפורום מחוץ לשרשור. אם יש משהו שאתם רוצים להעלות לשרשור השעשוע כי הוא כן קשור אבל יש מצב שלא כולנו נבין למה, אז בבקשה תצרפו הסבר, כדי שכולנו נבין את הקשר. אז יאללה, כולכם מוזמנים להתחיל להזרים כאן בשרשור הזה את כל מה שעולה לכם בראש (וכמובן מתאים) שמתחיל באנגלית באות E, ושמתחיל בעברית באותיות אֶ, עֶ. Let the fun begin

SaintJohn

New member
אני אתחיל

עם Ebay - האתר בו תוכלו להשיג כל דבר שרק תרצו, וזה כולל גם כל פריט שהוא שתרצו של אירוסמית': דיסקים, תקליטים, קלטות, חולצות, פוסטרים, סיכות, בולים, מפרטים לגיטרה, הכל! הכל, פרט לאלבום Nine Lives בתקליט וייניל... אתר משעשע ונבזי בו-זמנית!

AeroTom

New member
זהו ללא ספק המקום השני בעולם-

עם מספר השחיתויות הגדול ביותר... אבל גם עוזר להעשיר את אוסף האירו במוצרים שאי אפשר להשיג בשום מקום אחר

AeroTom

New member
גם הכל פרט ל-

מהדורה המיוחדת של Nine Lives ביפן שיצאה לאור סיבוב ההופעות של הלהקה שם עם הדיסק בונוס והחוברות הנוספות...
תנו לי,תנו לי...

AeroTom

New member
Earthquakes...

There's something wrong with the world today...
יש פתאום יותר חשק לשמוע את Nobody's Fault ומהסיבות הלא כ"כ טובות... Emotion - We like it sweet... Elephant - Let's go see him!

למעלה