שרשור השאלה הקטנה

carmy88

New member
צריך עזרה בקשר לאברזים של WWE

אחי טס לארה"ב, ניו-יורק.... ואני מעונין לקנות אביזרים של WWE (כמו בגדים של סינה).... ואני לא מוצא את החנות שלהם בניו יורק, משו יודע במקרה או יכול לברר לי תודה מראש

mcGooo

New member
איפה אפשר לקנות חולצות של WWE?

של אדי גררו או משהו? יש איפשהו בארץ? ראיתי את זה באתר - http://wweeuroshop.com/product.asp?code=66114 מישהו הזמין מהאתר הזה? כמה עולה משלוח?

עופר333

New member
הופעה של קרבות wwe

שלום לחברי הפורום. בני ביקש שאקח אותו להופעה של קרבות היאבקות. בדקתי באתר הרשמי של ה- wwe ומצאתי שמתקיימים קרבות בתקופה בקרובה ברחבי ארה"ב ואף מתוכנן מסע באירופה. האם משהו היה בהופעה מסוג זה ? וכמו כן האם הם מתקיימים כל השנה ברצף או שיש עונה פעילה ואחר כך פגרה ? לתשובותיכם אודה

matan cohen1

New member
אפשר בבקשה לקבל את השם וכמה

תמונות של המנחה ב-WWF שאומר "Lets get ready to rumble" תודה מראש.

pufpuf

New member
שרשור השאלה הקטנה

כל שאלה או בקשה יש לשרשר לשרשור זה בלבד אחרת היא תמחק

שי מילר

New member
מנהל
אין אמת בשמועות.

אף אחד לא מגיע בזמן הקרוב. אם יהיה משהו חדש, אז יודיעו כאן.

Evil Beast

New member
וזה מקור השמועות:

באתר ערוץ הילדים יש פינה של הWWE. הפינה היא על הקלפים וכתוב שם, ואני מצטט: "הWWE נוחתים בישראל~!!!111אחדאחדשתייםבדיקה" ושם יש תמונות של באטיסטה וג'וןסינה. ומכאן ילדים מבינים שהם באים לארץ. הם לא מבינים שזה הקלפים.

Evil Beast

New member
Sad But True

אבל מצד שני כשמסתכלים על זה, יש ביקוש. אולי בגלל הביקוש הזה בזמן הלא כל כך רחוק יגיעו לאיזה הופעה או שתיים. הם יעשו פה בוחטה ממרצ'נדייז וכרטיסים.

שי מילר

New member
מנהל
אני מוכן לסבול אם הם יבואו לכאן.

בכל זאת, הפסקתי כבר לספור כמה פעמים שאלו את זה. בכל שרשור שאלה קטנה יש את זה פעמיים-שלוש..

jomash

New member
1/2 ../images/Emo32.gif mdickie games

שלום יש לי שאלה קטנה שהיא די גדולה יש סדרת משחקים של מדיקיס (לא היה לי כוח לעבור שוב פעם לאנגלית) בין היתר רסלינג אינכור אמפייר בווקינג ואמפייר רסלינג עכשיו לפני שתקפצו עליי ותגידו שאסור לדבר על הורדת משחקים אני מדבר על הגירסא שמותר להוריד מהאתר עצמו לניסיון של 3 פעמיים . אחרי שאני מתקין את המשחק הנ"ל מופיעה לי ההודעה MEMORY ACCESS VIOLTAION מישהו יודע מה לעשות או שמכיר מקום שניתן לפתור אצ הבעיה הזאת ?????? נ.ב באמת אחלה של תמונה

Edge51

New member
כמה שאלות...

-עד רסלמניה, יהיו עוד כלשהם PPV או בראו או בסמאק? -כמה זמן כבר קיים OVW? -הפסיקו לעשות תחרויות של tough enough? -איפה דילו בראון מתאבק היום?(אם הוא עדין פעיל) -TEST חתם ב-TNA? -היה פעם PPV ב-wwe שנקרא ריבליון או משהו כזה? זה היה עוד PPV כמו:ונג'ס וארמגדון? מישהו מהמתאבקים הבאים עלה/הגיע מ-OVW: רנדי אורטון סניצקי יוג'ין שלטון

legend kiler

New member
תשובות חלקיות

עד רסלמניה לא יהיה עוד PPV אבל יתחיל הסטרדיי נייט מיין איבנט רביליון היה PPV שהיה רק באנגליה מהמתאבקים שכתבת הגיעו מOVW: יוג'ין שלטון אורטון

Long Distance

New member
כמה תשובות...

-עד רסלמניה, יהיו עוד כלשהם PPV או בראו או בסמאק? לא, נו וואי אאוט היה האחרון לפני המניה. -כמה זמן כבר קיים OVW? הוקם ב-1997, דהיינו 9 שנים. -הפסיקו לעשות תחרויות של tough enough? כן, אבל באו עם משהו חדש שנקרא Tryouts ששני מתאבקים כבר זכו באמצעות זה בחוזה התפתחות ב-OVW מצד ה-WWE. -איפה דילו בראון מתאבק היום?(אם הוא עדין פעיל) די לו ב-TNA. -TEST חתם ב-TNA? לא. -היה פעם PPV ב-wwe שנקרא ריבליון או משהו כזה? זה היה עוד PPV כמו:ונג'ס וארמגדון? כן ולא. זה היה PPV אמנם, אבל הוא ששודר מאנגליה ולא הייתה לו זיקה לסטוריליין. מישהו מהמתאבקים הבאים עלה/הגיע מ-OVW: רנדי אורטון סניצקי יוג'ין שלטון אכן, כולם.

למעלה