שרשור השאלה הקטנה.

Dream Tim

New member
שאלות ../images/Emo58.gif רו.

1) דניאל רודימר מופיע ברו? בקטע שוינס הולך מאחורי הקלעים, בסוף התוכנית, רואים מישהו שדומה לרודימר (2:11 ו-40 שניות, ליד צ'ארלי האס). יכול להיות? 2) באותו קטע רואים מישהו עם טייטס שחור וגוף מנופח (ב-2:11 ו-23 שניות, בין דיוס ודומינו לדאיברי). מזכיר קצת את מאט קרוס, אבל אני לא מצליח לזהות. מישהו יודע?

לא יודע הרבה

אני מניח שאתה מתכוון ל- Anarchy Championship Wrestling , זה ארגון שפועל בסן-אנטוניו טקסס והאלוף הנוכחי שלהם הוא ג'רי לין. הפעם ראשונה ששמעתי על הארגון הזה הייתה לפני כמה שבועות כשהם ערכו מופע משותף עם IWA-MS. לפי מה שהבנתי הם הצטרפו לא מזמן ל-IWA ושינו את השם מ-ACW ל- IWA-Texas.

Break The Wall

New member
שאלה, או לא ממש שאלה.

אני רוצה את חוות דעתכם המקיפה על לאשלי. פשוט, כיום אני רואה שמחפישים אותו מאוד בפורום. עיינתי לי בארכיון הפורום וגיליתי שרוב המשתמשים בפורום קיוו שלאשלי יצליח. היו כאלה שאמרו שהוא גם מעולה. בשרשור של מתאבקי העתיד של OVW, הרוב כתבו שהם היו רוצים לראות את לאשלי מקבל פוש.

Thiery Henry

New member
אוהב אותו

בניגוד לכולם, אני חושב שהוא דיי טוב בזירה, במיק' הוא כמובן גרוע, אבל תמיד אפשר להשתפר.

שתי שאלות על אותו נושא

שלום לכולם רכשתי לא מזמן את SVM 2007 רציתי לדעת אם יש אתר שמסביר יותר על המשחק ושימוש במקשים (בחוברת שקיבלתי עם המשחק מדברים רק על שימוש במקשי A ואני משחק עם מקשי D)? שאלה שנייה מדוע במשחק המקורי שיש לי אין את קאלי ואומגה במצב עונה בזמן שבצרוב שיש לחבר שלי יש לו אותם? האם אני צריך לקנות משהו באתר בחדר ארונות כדי להשיג אותם? תודה!

שי מילר

New member
מנהל
מכפישים את לאשלי, לפחות בעיניי,

משום שהוא מאוד, אבל מאוד פרווה, שלא לדבר על כמה שהוא ירוק. לכל המתאבקים הבאמת בולטים בביזנס היה משהו שנתן להם יתרון + פוש: להוגאן היה סטאר פאוור, ברט ושון היו וורקרים מדהימים ולאוסטין/רוקי היו את שתי התכונות. אבל לאשלי? אין לו כלום, ועדיין נתנו לו פוש מטורף. העבודה שלו בזירה רחוקה מלהרשים והוא לא מסוגל לתת פרומו נורמלי. שפת הגוף והבעות הפנים שלו אלו דברים שבכלל לא עושים לי חשק לצפות בקרבות שלו. הוא נחשב לאכזבה הכי גדולה בעיניי מאז שחזרתי לראות רסלינג.

לאשלי

הוא דוגמא מצויינת למתאבק שדוחפים אותו כנגד רצון הקהל וללא כל ביסוס. אין לו משהו מעניין להציג בזירה, אין לו כישורי מיקרופון ויכולת המשחק. אם היו משאירים אותו בתור מידקארדר, המקום הוא ראוי לו, אף אחד לא היה מבקר אותו. הסופר-פוש שנותנים ממש לא מוצדק.

Dream Tim

New member
פוש לפני הזמן.

עדיין ירוק בזירה. למרות שיש ניצוצות טכניים ואוויריים, עדיין לא מצליח לחבר את הכל לקרב טוב. וכמובן, שום כריזמה וואט-סו-אבר. כלום. זה דברים שלא רואים בשרשורים.

TRGoldman

New member
אוהב אותו דווקא

פשוט כמו שהרוב אומרים, הסופר-פוש הזה כנראה גורם לרבים לא לאהוב אותו, או ההיגררות פשוט לאחר ותיקי הפורום והאנשים החזקים, אני ממש אוהב את המראה האכזרי שלו, הוא אבל ממש צריך להתאמן על הפרצופים ויכולת המיק'. חוץ מזה, אני בטוח שעם הזמן העבודה בזירה רק תשתפר, ככה שאני מקווה שבעתיד השמיים הם הגבול!

Crack It

New member
לאשלי

היה כנראה התערבות בין שני גורמים בכירים בארגון שאחד מהם טען "רוצה לראות איך אני מכניס אותו לגרון של הקהל מבלי שיהיה להם מילה לומר בנידון ונוסף על כך העובדה שלבחור אין כישרון?", הם מנסים ליצור כוכבים מהאבק שלא קיים רק כדי שיהיו כוכבים כיום ולא יוכלו להשאר במצב של בלי. יש להם את סינה ואדג', קנדי בדרך, וב2005 כשהוא הגיע הבינו שהבחור גדול ושאולי יצא ממנו משהו אם ישקיעו בו. ובכן, השקיעו, אבל הוא לא שווה את ההשקעה. אמנם דחפו לקהל הWWE את הבחור לגרון שלהם, לא שיש להם בעיה גם לבלוע את סניצקי כשיצטרכו, אבל הוא ממש על הפנים. מאז שהוא חזר הוא הצליח לעבוד יפה מאוד עם פינלי שמבחינתי היה יכול ללמד אותו הרבה על העסק ממש הוא יודע, אבל העדיפו לדחוף אותו מהר. הוא לא שווה אף חגורה כי אין לו כלום. לא יכולת משחק, לא התמודדות בזירה, לא הובלה ולא נגררות בפיוד כדי להעלות אותו לרמות גבוהות, כשיעשו DVD על לאשלי הוא יכיל כלום ושום דבר.. וזה לא שאני לא אוהב אותו, אין לי שום דבר נגדו, אבל זו המציאות. הוא לא מראה שיפור ולו הקלוש ביותר מאז שהגיע אלא רוכב על הפוש שמישהו החליט לתת לו רק כדי לראות עד כמה פתטי קהל הWWE.

למעלה