לאשלי
היה כנראה התערבות בין שני גורמים בכירים בארגון שאחד מהם טען "רוצה לראות איך אני מכניס אותו לגרון של הקהל מבלי שיהיה להם מילה לומר בנידון ונוסף על כך העובדה שלבחור אין כישרון?", הם מנסים ליצור כוכבים מהאבק שלא קיים רק כדי שיהיו כוכבים כיום ולא יוכלו להשאר במצב של בלי. יש להם את סינה ואדג', קנדי בדרך, וב2005 כשהוא הגיע הבינו שהבחור גדול ושאולי יצא ממנו משהו אם ישקיעו בו. ובכן, השקיעו, אבל הוא לא שווה את ההשקעה. אמנם דחפו לקהל הWWE את הבחור לגרון שלהם, לא שיש להם בעיה גם לבלוע את סניצקי כשיצטרכו, אבל הוא ממש על הפנים. מאז שהוא חזר הוא הצליח לעבוד יפה מאוד עם פינלי שמבחינתי היה יכול ללמד אותו הרבה על העסק ממש הוא יודע, אבל העדיפו לדחוף אותו מהר. הוא לא שווה אף חגורה כי אין לו כלום. לא יכולת משחק, לא התמודדות בזירה, לא הובלה ולא נגררות בפיוד כדי להעלות אותו לרמות גבוהות, כשיעשו DVD על לאשלי הוא יכיל כלום ושום דבר.. וזה לא שאני לא אוהב אותו, אין לי שום דבר נגדו, אבל זו המציאות. הוא לא מראה שיפור ולו הקלוש ביותר מאז שהגיע אלא רוכב על הפוש שמישהו החליט לתת לו רק כדי לראות עד כמה פתטי קהל הWWE.