שרשור הצעות עבודה ומחפשי עבודה

אורום

New member
שרשור הצעות עבודה ומחפשי עבודה

שרשור הצעות עבודה ומחפשי עבודה 22/1/05-29/1/05

mesuga

New member
דרושים בדחיפות

למרכז המכירות הטלפוני המוביל בתחומו דרושים נציגי מכירות טלפוניים למוקד ארצי  עבודה במשמרות  באזור השרון  סביבה צעירה ודינמית  מסלול מיוחד לסטודנטים - העבודה היחידה שמשאירה לך גם זמן ללמוד!  בסיס, עמלות ובונוסים יש לשלוח קו"ח למייל [email protected] /פקס 097466606

dae12

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo91.gifהצעת עבודה

לאחר שבדקתי לא מעט רשתות MLM, הגעתי להכי טובה בצורה תגמול, יחס וגב כלכלי חזק. קודם כל לפני שמרימים טלפון, תחליטו שאתם רוצים לשנות את חייכם ולהיות הבוסים של עצמכם. תבדקו כמו שעשיתי ולא תתאכזבו. לפרטים נוספים שלחו קו"ח ל [email protected]

שלום לכולם

מחפשת מטפלת לתינוק בביתי . מטפלת עם נסיון חמה ואוהבת מאזור באר שבע למעונינים ניתן לפנות אלי במסר. תודה

סימושית

New member
מדריכה תוכנה מאיושת

אני בוגרת הנדסאית תוכנה עבדתי בכל מני עבודות כמדריכת תוכנה חבילת אופיס ווינדוס אני מאוד מוכשרת הבעיה שאני לא מצליחה למצוא עבודה אם יש למישהו עבודה בנושא או בתור מתכנתת אנא צור קשר לפלא 0545366946 באזור ירושלים ותודה

מחפש להשקיע...

שלום חברים, יש לי 25000 ש"ח שאני רוצה להשקיע אותם במשהו... אבל לא יודע בדיוק במה. לא בורסה, לא קזינו ושום הימורים. אבל...משהו עם רווח נאות. אם יש למישהו כיוון, רעיון או עיצה, אשמח לשמוע.

מאתגר

New member
למגוון עבודות.יכול ליהיות שימושי!!!

רציניים למגוון עבודות .המתאימים יוכשרו על חשבוננו לפרטים... 0545636302/1

avigutman

New member
דרוש בדחיפות מתכנת ASP.NET!!!

לחברה רצינית באיזור המרכז דרוש בדחיפות מתכנת פרילנסר ASP.NET בעל ידע וניסיון בתחומים הבאים : ASP.NET,HTML,DHTML,XML,XSL,JAVASCRIPT. העבודה לפרק זמן של חודש בלבד. לפרטים נא לשלוח קורות חיים ל : [email protected]

קבוצות חיפוש עבודה JobClub במרכז |פ

נושא : קהילת סינקופה פותחת קבוצות חיפוש עבודה JobClub במרכז לאור הביקוש ובברכת הלישכה התעסוקה ב2005 קהילת סינקופה מפעילה קבוצות חיפוש עבודה JobClub. מחפשי עבודה מוזמנים להצטרף לאחת מהקבוצות הפועלות במרכז. קבוצת יום שני 8:30 - 12:30 חולון קבוצת יום שלישי 9:30 - 13:30 לב העיר ת"א קבוצת יום רביעי 9:30 - 13:30 לב העיר ת"א לפרטים נוספים: אהוד שם טוב - 052-5433100 לפרטים נוספים: דינה ויינטראוב - 052-8265444 לפרטים נוספים: נרי בר-און - 054-3039992 תאור הג'וב קלאב: קהילת סינקופה* מפעילה מועדון לחיפוש עבודה מזה עשרה חודשים. מועדון חיפוש העבודה מבוסס על מודל Job Club שפותח על ידי הקהילה. הפעילות החלה ביוזמה מקומית בת"א, השתתפו בה עד עתה כ 60 משתתפים. יותר ממחציתם מצאו עבודה, או בחרו לפנות ליזמות עסקית בתקופת חברותם בקבוצה. המשתתפים נפגשים אחת לשבוע ועוברים את תהליך חיפוש העבודה יחד במסגרת הקבוצה, שפועלת כ"קבוצת רכבת" המאפשרת הצטרפות כל שבוע. השתתפות בקבוצת ה - Job Club מאפשרת למשתתפים: > לחלוק זה עם זה את האתגרים והקשיים המלווים בתהליך חיפוש התעסוקה, לעשות שימוש האחד בכישוריו של האחר ובמיוחד, להגדיל את רשת הקשרים הנחוצה כ"כ בימנו, כדי להגיע אל משרות עבודה פנויות. > לרכוש מיומנויות וניסיון ביצירה, פיתוח והפעלה של קשרים אישיים. > לרכוש ביטחון ומיומנות לפניה יזומה אל מעסיקים, כחלק מהותי בחיפוש עבודה. > להיכנס לתהליך עצמי מחייב, הכולל הגדרת יעדים אישיים להשגה בתהליך חיפוש העבודה. > להשתייך למסגרת חברתית-קהילתית (שאין בה כוונות רווח), השואפת למעורבות חברתית. בניגוד לסדנאות לחיפוש עבודה הקיימות היום בשוק, מודל ה Job Club יוצא מתוך הנחה, כי מספרן המועט של המשרות במשק, מחייב היערכות מחודשת של דורשי העבודה בתהליך חיפוש העבודה. הגדלת הרשת החברתית, הרחבת מעגל הקשרים וייזמות אישית בתהליך החיפוש - הם המפתח למציאת עבודה ! * קהילת סינקופה קיבלה גושפנקה והערכה משירות התעסוקה על פעילות ה Job Club. * קהילת סינקופה זכתה למענק מהקרן החדשה לישראל שייעודו מחקר על המודל הקהילתי כתשתית לשינוי תודעה חברתית ומנוף לקידום תעסוקתי.

smartul1

New member
חיפוש עבודה בהנהלת חשבונות באזור מג

שלום . אני מחפשת עבודה בתחום הנהלת חשבונות, יש לי תעודה של סוג 1+2 אבל אין לי ניסיון בתחום. אני גרה במגדל העמק. אם מישהו יכול לעזור לי במציאת עבודה בתחום הזה, אשמח. אשמח לעבוד באזור של מגדל העמק נצרת עלית רמת-ישי וחיפה וכולי. תודה

blaa34

New member
שלום לכולם

קוראים לי לאון, אני בן 20 מחיפה, חייל (יש לי אישור עבודה), אני מחפש עבודה, בחיפה והקריות, לשעות הערב, מ-17:00 לא אכפט לי באיזה מקצוע או תחום יש לי 12 שנות לימוד, בגרות מלאה, וגם רכב צמוד. תודה רבה!

Glock19

New member
איתור מידע (בתשלום)

מעוניין בהשגת מידע. יינתן תשלום לפי איתור. לפרטים נוספים: ניצן 5553438-054

TOTAHON

New member
מישהו יכול לעזור בנושא עבודה..

שלום אני מחפש עבודה דחוף... מצידי גם ללכת לשטוף כלים.... רק שיהיה לי קצת כסף... אני חיפאי... אז אם מישהו מכיר משהו... יש לי רישיון , אבל אין לי רכב... תודה..

למעלה