שרשור הפרק היומי<<<!~~~

Erezz360

New member
שרשור הפרק היומי<<<!~~~../images/Emo44.gif

פרקקק יפהההה פרק מרגש חחחחחחחחח כולם בכו בפרק הזה!!! למה אליאן משקרת??? היא מסבכת את עצמה יותר לא חבל? אבל אולי יש לה סיכוי... דברו פה כולם על הפרק אהבתם? לא אהבתם? פרטו ונמקו למה!!!

LiRooZ

New member
איזה פרק מרגששש

אמא הסצנה של דניאלה ליאור ודנה הייתה מרגשת ברמות. מתי שדניאלה בכתה בסוף ושליאור צעק עליה ואמר שהוא לא אשם אז הוא גם בכה... ואי איזה יפה זה היה. איזה מעצבנת אליאן... אוףףף היה פרקק יפהה

הפרק הבא יהיה את הקטע מפספוסים

חח זוכרים את הקטע עם יהודה והצלחות אז אני חושבת שזה יהיה בפרק הבא לפי החולצה של ליאור...

פרק נחמד

אהבתי את הקטע עם ליאור שהוא צעק על דניאלנה שלא בגללו ולא בגלל אף אחד אחר אלונה מתה... היה עוד קטע יפה אבל שכחתי.

אני שונאת את דניאלהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוף היא נמאסה עלי
ואיך שליאור כמעט בכה שמה כשהוא צעק על דניאה: "הגיע הזמן שתביני שאני לא אשם בתאונה של אלונה וגם את לא אשמה" יוו כמעט הלכתי לבכות שםם
אוף דניאלה נמאסה עלי עם כל הפוזות שלה .. אוף שתבין שזה הילדה של ליאור לא שלה
ומיסכן גולי
.. גם ששלו ממנו את הרישיון .. גם מוסקונה מעפן <ראיתי שוב היום את הפרק שהיה אתמול כשגולי אמר באיממממ אמא שלךךך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותייייי
> וגם עכשיו הולכים להיהרס לו הנישואים .. אבל באמת כל הכבוד לאיילת
היא צודקת גם בלי שום קשר לנקמה .. גולי חייב לדעת מזה
וואי איזה ריב היה בין איילת לרשף אמא עוד שניה היו הורגים אחד ת'שני .. קיצר פרק יפה ומבאס .. <בגלל דניאלה>

אהבתי ת'פרק../images/Emo70.gif

אני שונאת את אליאןןןןןן
ודניאלה ממש עצבנה אותי.. ואיייי אמ"ל שולטת

אביחי 33

New member
פרק נחמד מאוד../images/Emo13.gif

סגר לי המון קצוות. אני בינתיים לא מעיר שום דבר על אף אחת מהדמויות, משום שאני רוצה לראות את התנהגותם בהמשך. הצגת עמדת הדמויות בעיניי לא ברורה לי כעת.. אביחי

דבירית

New member
היי

קודפ כל איזה קוררררררררררר ולעניננו אני חושבת שאליאן צריכה ככבר להפסיק לשקר כי הרעי בסוף היא תצטרך לומר אמת ואיך שהיא מסבכת בדרך את גון. אהבתי את השיחה היום בין דניאלה לליאור. ההוא מנסה להסביר לה לשוא, "אם הייתי אבא נרקומן או מכה לא הייתי ראוי לגדל אותה". ותמר הזו? יש לה נטייה לסבך את עצמה בצרות. איילת הזו גם כן מערבת בגידות בבבבבעבודה עם בגידות במשפחה. אומנם היא נפגעה מאוד עאבל עדיין.

למעלה