שרשור העברת זמן

נוקי30

New member
נעים להכיר


1. מחיפה
2. בת 30 (עוד מעט וחצי
)
3. בקופ"ח
4. עוד לא הגענו לשם... אבל, בינתיים הדבר הכי כיף בתהליך, זה שההורמונים הם תירוץ מושלם להכל והכל נסלח...
5. טיפוס של קיץ
, לא אכפת לי ים או בריכה... העיקר החברה
 
היי


אני מחיפה
בת 24 וחצי
מרכז חורב
עוד לא בIVF אבל בקצב הזה נגיע לשם מהר מהצפוי, הרדמה נשמע לי כמו כיף
בינתיים לא אוהבת כלום בהכנה להזרעות..
אני לגמרי טיפוס של חורף, שונאת קיץ.. אבל בגדול אוהבת ים וגם בריכה
 

אשרת 1972

New member
אני ממש אעלה את ממוצע הגיל

מראשון לציון
בת 40 וחצי
בריאות האישה בראשון לציון ובימי שישי באסותא רמת החייל , אני זאת שמחייכת כל הזמן ואף שרה לעצמי ומתרעמת שוב ושוב על מוזיקת יום השואה בתור לאוךטרסאונד
משהו טוב ivf חשבתי הרבה אולי העובדה שיש בה איזה סיכוי להרות והעובדה שנוצרים עוברים
אני טיפוס של חורף אבל בריכה תתקבל בחום בברכה
 

blumavital

New member
מצטרפת :)

1. מהשרון.
2. בת 32.
3. מכבי רעננה.
4. כמו שאמרה אשרת - הכי טוב ב IVF זה שפתאום יש סיכוי להריון.
5. קיץ ים ברכה שמש!!!! אני בעצם קקטוס, ואף אחד לא יודע...
 

blumavital

New member
יש מצב!

לא זוכרת שראיתי מישהי דתיה, אבל אני דתל"שית בעצמי, אני לא תמיד מבחינה בין דתיות ללא...
 

ketzeff

New member
תל אביב אסותא רמת החייל

1. תל אביב
2. 27
3. עושה בדיקות באסותא רמת החייל.
4. אוהבת את ההרדמה ואת תקופת הביניים בין לבין שבה אני מרשה לעצמי להתפנק, לשתות
, לקיים יחסים כאילו אין מחר
, לאכול את כל הדברים שאסור.

5. אני טיפוס של קיץ וים!!
 

simba228

New member
גם אני עונה :)

1. חיפה
2. בת 27
3. באלישע
4. הפינוק של אחרי השאיבה... חוץ מזה לא מצאתי הרבה דברים טובים
5. טיפוס של ים של בריכה של קיץ !!
 
באתי גם לענות

1.מאיפה את? הוד השרון.
2.בת כמה? 37 עוד חודש וחצי 38.
3.תלוי, בטיפול האחרון עשיתי כמה פעמים באסותא רמת החייל וברעננה ובזה שלפניו ברעננה.
4.רוב הדברים מבאסים בivf. תני דוגמה למשהו טוב לדעתך. אני עושה תרומת ביצית בקייב שבאוקראינה והכי טוב זה הטיסה לחו"ל ומחו"ל חזרה לארץ וזה שאפשר לישון טוב אחרי ההחזרה בלי שיעירו אותי.
5.לכבוד הקיץ את טיפוס של ים/ בריכה/ או שבכלל של שלג אך ורק חורף!!! שונאת את הקיץ אבל, אם כבר שאלת אוהבת ללכת לבריכה.
 

התותיה

New member
מצטרפת


1. מת"א
2. בת 30 וקצת
4. עושה בדיקות בקטוביץ בת"א
4. לא הגעתי ל-IVF, כרגע בהזרעות, מקווה שנסתפק בזה :)
5. ללא ספק טיפוס של קיץ! בעיקרון ים, רק ששונאת את החול.. אז נתפשר על בריכה
 

נתנאלה2

New member
נפרדת !!!!

מחר השאיבה האחרונה שלי, אם תהא......
עד כה בשנתיים האחרונות עשיתי מעקבים באסותא רמת החייל,
תמיד עם חיוך ציני בזוית הפה
ומה זאת הרצינות שם בנות?
וביום חמישי היתה מישהי שקרעה אותי מצחוק עם הצורך באולטרסאונד ביתי
אח, אתגעגע.....
החלק הכי כיפי הוא ההחזרה מבחינתי, ההיי הזה של לקבל לחבר חמם את העוברים, אין
דומה לה. אין
פסגת הטיפול.
אוהבת לשחות, דגים אנוכי, מעדיפה בריכה על ים ואביב וסתיו על קיץ,
חורף? מחבבת עם הפוגות.
 

zivaf2

New member
גם אני


מאיזור מודיעין,
בת 27 כמעט (במאי)
מטופלת במרכז בריאות האישה של כללית במודיעין, אצל פרופ' אריה הורביץ והצוות המדהים ממש!
אני אמנם לא בIVF, אלא מטופלת בפיוריגון. הדבר הטוב בכל הענין הוא שהמרפאה נמצאת בקניון וכך כל בוקר שאני שם אני מתפנקת לי בארוחת בוקר שווה ומנחמת

אני הרבה יותר אוהבת חורף, אבל גם הקיץ סבבה
 

loewy

New member
נעים מאוד, מצטרפת לסבב

אני מראשל"צ, לכל הצפוניות, במקור מטבעון (מתגעגעת מאוד לצפון)
בת 36 ממש בקרוב
עושה את הבדיקות הכמה מקומות: בהדסה עין כרם או בדיקות דם במכבי פרס נובל ואולט' במרכז לבריאות האישה בראשון.
דברים טובים ב- IVF:
גילית את הכוחות שלי להתמודד עם הקשיים והמשברים
גיליתי עד כמה זוגי ואני חזקים ביחד ועד כמה הטלטלות האלה מחברות אותנו ובונות אותנו
אני אוהבת את ההרדמה בגלל כל מה שכתבו כאן
אני אוהבת את ההתרגשות רגע לפני ההחזרה
שמחה שבזכות הטיפולים אני יכולה ללדת ילדים בריאים (מועדון PGD)

אני טיפוס של מה שלא קיץ. תנו חורף
, סתיו
אביב
ואני מאושרת.
שונאת את החום והלחות של הקיץ
.
אוהבת את הים, אבל מלמטה - אני צוללת, ואוהבת את הבריכה בעיקר מהדשא מתחת לשמשייה
וכובע, אבל איכשהו מוצאת את עצמי במים משפריצה ומשתוללת עם הילדים.
 

פוקי29

New member
נעים להכיר...


מהדרום
בת 28.5
בדיקות - עד היום בכללית ג' באר שבע, בטיפול הבא, אצל הרופא, ד"ר ברקוביץ, וב. דם בקהילה.
אני טיפוס של למצוא את הטוב, כי אם כבר עושים, למה לא לאהוב ולעשות בכיף??? אז יש לי רשימות של דברים טובים בIVF. יותר מכולם, זה לגלות כל פעם מחדש את הכוחות החבויים שבנו ושבבן הזוג שלנו, והסיטואציות שכל כך מחברות ביננו, שאם לא היינו ב IVF, לא בטוח שהיינו מגיעים לפינות האלה....
עונות- אז שוב, למצוא את הטוב, בחורף אני מאוהבת במרקים, כשהגשם נוצץ מבעד לחלונות מבריקים...
בקיץ- את השמש והים הקרוב, והסלטים החיים הענקיים שאני מחסלת בכל בוקר...
ועונות המעבר המקסימות שנותנות לנו לטעום מהכל תוך כמה ימים (שרב- גשם... כמו בימים האחרונים)

ולפורום המדהים הזה, תודה מכל הלב!!!
 
גמני מצטרפת


גמני
1. מירושלים
2. בת 25
3. פעם בהדסה עין כרם, והיום שעברנו לאסותא ראשל"צ אז בקופ"ח מאוחדת.
מה, אין כאן אף אחת מירושלים???
4. לא אוהבת את הטיפולים
אך עוד יותר לא אוהבת המתנות בכפייה

אני ממש אוהבת את ההרדמה ואוהבת לישון אח"כ בבית אבל ממש לא סובלת את ההרגשה של החוסר שליטה ואת הדקות של ההתעוררות מההרדמה. לא כיף

אני אוהבת פינוקי מבעלי וזה כיף כי בטיפולים אני מקבלת בשפע

אני מגלה שוב ושוב עד כמה הבעל שלי מתוק, מקסים, רגיש ותומך.
5. אוהבת חורף
אך לא שממש קפוא, אלא שקריר. אולי עדיף יותר סתיו/אביב
שונאת שחם, במיוחד את הג'וקים
רועדת מהם פחד
אבל מאד מאד אוהבת את הים
 

rotem plus

New member
בוקר טוב

1. ירושלים (פונפוני לא רציתי שתרגישי לבד
)
2. בת 28
3. מאוחדת מודיעין
4.עדיין בהזרעות, מקווה להישאר שם! למרות שכל פעם שאנחנו נפגשים עם הרופא הוא מכין אותנו פסיכולוגית לעבור לשלב של הגדולים.
5. קיץ ברור, שונאת שקר לי, מעדיפה חום, שמש , גיחות לים ובעיקר שיזוף. הדבר היחיד שמבאס בקיץ: אין קרמבו
 

loewy

New member
מתכון לקרמבו ביתי


לעוגייה:
50 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
25 גר' סוכר
75 גר' קמח לבן
2 כפות חלב קר
מעט תמצית וניל
|כוכב| אפשר כמובן לקנות בסקוויטים עגולים.

למרנג איטלקי:
100 גר' חלבונים (3 חלבונים מביצה מספר 1)
200 גר' סוכר
50 גר' מים
1-2 כפות מיץ לימון

לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר
1 כף שמן צמחי/ חמאת קקאו מומסת

הכנת העוגיות:
מחממים תנור ל170 מעלות.
במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים יחד חמאה, סוכר וקמח לתערובת פירורית. מוסיפים את החלב ותמצית הוניל וממשיכים לעבד רק עד שמתקבל בצק (ולא יותר, אחרת הפריכות של העוגייה תיפגם). משטחים את גוש הבצק שהתקבל לדיסקית, ומקררים במקרר כחצי שעה.
מרדדים את הבצק לעובי של כ3 מ"מ וקורצים עיגולים בעזרת קורצן או כוס, בקוטר של כ4-5 סמ'. מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ10 דק', עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
מצננים לחלוטין.

הכנת המרנג האיטלקי:
בקערת מיקסר מניחים את החלבונים ומתחילים להקציף במיקסר במהירות נמוכה.
בינתיים בסיר קטן מניחים סוכר, לימון ומים ומבשלים יחד על אש בינונית, עד שמתקבל סירופ סמיך
אם יש לכם מדחום – לבשל עד 117 מעלות
אם אין לכם מדחום – מבשלים יחד את הסירופ ברתיחה על אש בינונית. מכינים כוס מים קרים מאוד (עם קרח) בצד וכפית. כשהסירופ מתחיל לשנות את צבעו ומתחיל להיות יותר כהה, מוציאים מעט מהסירופ עם הכפית אל תוך הכוס עם המים הקרים. מה שאמור להתקבל במים הקרים זה מעין כדור סוכר רך. אם הגעתם לשלב הזה, הסירופ מוכן. אם עוד לא התקבל כדור, המשיכו לבשל את הסירופ עוד כחצי דקה ונסו שוב.
ברגע שהסירופ מוכן וירד מהאש, מגבירים את ההקצפה במיקסר למהירות הגבוהה ביותר, ומוזגים בזרם דק ורציף את הסירופ על החלבונים בעת ההקצפה. ממשיכים להקציף יחד עד שקערת המיקסר קרה לגמרי ומתקבל ענן לבן וטעים להפליא של מרנג איטלקי, בערך 10 דק' הקצפה.
בעזרת שקית זילוף עם פיה חלקה (ועדיף אחת די גדולה), מזלפים מעל כל עוגייה שכבה נאה של מרנג.
את העוגיות עם המרנג מעליהן מקפיאים לחצי שעה.

ציפוי שוקולד:
ממיסים את השוקולד המריר במיקרו או בקערה מעל סיר עם מים רותחים), מוסיפים לו את השמן (או חמאת הקקאו המומסת) ומערבבים יחד.
טובלים כל קרמבו בשוקולד ומניחים על רשת, כהשוקולד סיים לטפטף מעבירים להתקשות במקרר או במקפיא.

אני שומרת אותם בקופסא במקפיא.

אפשר במקום על ביסקוויט, למלא גביעי גלידה או בקעריות ולאכול בכפית

תהנו
 
למעלה