שרשור המופע לביה"ס הבוסתן

arale11

New member
פראייר מי שלא מגיע!!!

חברי פורום יקרים.
ה-4/7/2004 מתקרב (יום ראשון הקרוב!) ואתם שאננים!!!
אז תנו לי ל-
לכם: ב-4/7/2004, במוזיאון ת"א, בשעות 18:00 וב-21:00, חוגג ביה"ס הבוסתן 30 שנה להיווסדו. מי שלא יודע-הבוסתן הוא ביה"ס לאומנויות בו גדלו אלי ומריחואנו, אודי ואביעד, מיטל דוהן ועוד.... בתפריט של ההופעה: מחזמר מדהים שכתב וביים אסף שלמון (מארץ נהדרת כאילו דה?) עם רקדנים שחקנים ועוד. התפאורה והתלבושות-חבל על הזמן, על המוזיקה אני הופקדתי כך שבהתחייבות אישית אני מבטיח שיהיה מעולה. מעבר לכך-אלי ומריאנו בתפקידים שונים-משעשעים ומקוריים מתמיד! אני ממליץ לכל אחד ואחת להגיע להופעה. מי שירשם דרך האתר של "לייבל'ה" למועדון ההנחות-יוכל לרכוש כרטיס להופעה במחיר סמלי של 25 ש"ח לאדם בלבד! אז קדימה-להיכנס ללינק המצורף, לחפש שם את העמוד של מועדון ההנחות צ'ופרל'ה-ולבוא להנות מהופעה מדהימה במחיר מצחיק!!! אז מי אמר שלא דואגים לחברי הפורום?
ארל'ה.

סניילית

New member
חזרתי לפני כמה דקות משם

היה מצחיק ויפה:]] מריאנו היה בדמות שלא הכרתי והיא הייתה מצחיקה
אלי היה בדמות שעשה פעם ב"אחלה סרט" [יש את הקטע שלו בתוספות של הדי.וי.די עם ההופעה שלהם] חוצמזה אלי ומריאנו הופיעו בכמה קטעי ריקוד
בסוף דיברנו [[אני ושלי]] עם ארלה ואלי
[[אלי אמר לנו שהתמונות בגלריות לא מעודכנות מאז שהוא הסתפר..אז יש תמונות חדשות בגלריות]] עם מריאנו לא דיברנו כי הוא מיהר לראות את גמר היורו
שד"א יוון ניצחה ופורטוגל הפסידה ואלי וארלה דיברו על אירוח של אלי ומריאנו בפורום:]]אז יש למה לחכות
ומחר אני ישים תמונות שצילמתי בהופעה

arale11

New member
לשלינוי-קודם כל תודה

הוכחתם שאתם מנהלות פורום אמיתיות ולא רק ווירטואליות ושאתן באמת אוהבות את אלי ומריאנו. אז תודה שבאתם להנות וגם לפרגן. אני-מצד שני-קיבלתי את חותמת האמינות שלי-אז אני כן קיים, ואני באמת מי שאני :) דבר אחרון-צילמתם תמונות מההופעה? שיתיצבו מייד אצלי..... ולסיום-אני אכן ידאג שהם יתארחו כאן :) תודה ארל'ה.

סניילית

New member
אני לא יכולה לשים את התמונות

בפורום כי הם גדולות מידי
אני יכולה לשלוח לך אותם במסנג'ר:]]

arale11

New member
ודבר ממש אחרון

הדמות שאלי עשה-הוא עשה אותה גם בארץ נהדרת-הלוא זהו החיקוי של הבימאי "צדי צרפתי", מה שנולד בהתחלה כ-"במאי פסטרנק" מהקטע ב-"אחלה סרט".

לוּבּה

New member
היה ממש יפה!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

צילמנו כמה תמונות, זה די מרחוק אבל אפשר לראות.. בערך
הקטעים היו קורעים.. ובכלל, הכל היה מאוד יפה ומושקע! לינוי כבר אמרה הכל, אז אין לי הרבה מה להוסיף:] והיה ממש נחמד לדבר עם אלי וארלה:]

למעלה