דרך מנחם בגין 55 ת"א*** שרשור הכוונה ומודיעין 16/08 ***
תשובה-דרך מנחם בגין 55 ת"א
שלום,
צריכה להגיע מחר בסביבות 8:30 מלוד לת"א - דרך מנחם בגין 55.
אני נוסעת ברכבת מלוד לתחנת ת"א השלום ורציתי לדעת איך ממשיכים משם, ואם ניתן גם לעקוף בקלות (עד כמה שאפשר) את כל הבלאגן של הרכבת הקלה וגשר מעריב?
תודה
שאלה - איפה חוצים את הכביש בתחנת תל אביב ההגנה?*** שרשור הכוונה ומודיעין 16/08 ***
יש רמזור בצד המערבי של הגשר (לוינסקי/לבנדה)שאלה - איפה חוצים את הכביש בתחנת תל אביב ההגנה?
אני צריך להגיע לתחנה ממזרח וראיתי שהאוטובוסים עוצרים ממש מולה - אבל שיש גדר כמה מאות טובים של מטרים לכל כיוון כל הדרך...
יש שם מקום לעבור את הכביש \ להיכנס לתחנה מהצד הצפוני של הכביש?

למיטב ידיעתי, ממש ליד התחנה יש ירידה למדרגותשאלה - איפה חוצים את הכביש בתחנת תל אביב ההגנה?
אני צריך להגיע לתחנה ממזרח וראיתי שהאוטובוסים עוצרים ממש מולה - אבל שיש גדר כמה מאות טובים של מטרים לכל כיוון כל הדרך...
יש שם מקום לעבור את הכביש \ להיכנס לתחנה מהצד הצפוני של הכביש?

תודה. ניתן לעבור את הכביש במדרגות הללו, או רק לצאת מהתחנה?למיטב ידיעתי, ממש ליד התחנה יש ירידה למדרגות
שמובילות לצד השני של הכביש (אלה המדרגות שמהן מגיעים אם יוצאים מתחנת ההגנה ביציאה הצפונית, רק שאי אפשר להיכנס מהן לתחנה, רק לצאת).
ניתן לעבור את הכביש. כנראה אם תלך יותר מדי למטהתודה. ניתן לעבור את הכביש במדרגות הללו, או רק לצאת מהתחנה?
ראיתי בגוגל סטריט ויו באמת מדרגות שם, חשבתי שזה כמו בשלום - משמש ליציאה מרציפי התחנה בלבד.
תודהניתן לעבור את הכביש. כנראה אם תלך יותר מדי למטה
תגיע לוואלידטורים חד כיווניים.
מישהו יודע פרטים לגבי השאטל מראשון לציון לאיזור רוטשילד?*** שרשור הכוונה ומודיעין 16/08 ***
המסלול הוא כזהמישהו יודע פרטים לגבי השאטל מראשון לציון לאיזור רוטשילד?
פרטי המסלול לא מפורטים באתרים השונים (נ.ת.ע., עיריית ראשון לציון)
זה לא שאטל אלא קו 80 של אגדמישהו יודע פרטים לגבי השאטל מראשון לציון לאיזור רוטשילד?
פרטי המסלול לא מפורטים באתרים השונים (נ.ת.ע., עיריית ראשון לציון)
וואלה. עכשיו נזכרו להקים קווים כאלו? מעולה!זה לא שאטל אלא קו 80 של אגד
אפשר למצוא עליו פרטים באתר של אגד, באתר www.bus.gov.il ובעלון הבא:
[URL]http://www.busline.gov.il/media/1077/rishon.pdf[/URL]
זה שרשור הכוונה ישן, לא להקפיץ אותו.וואלה. עכשיו נזכרו להקים קווים כאלו? מעולה!
אולי אנשים עכשיו יעברו יותר לתח"צ. שישכפלו את הקונספט לעוד ערים. צריך למתג את הקווים האלה כקווי אקספרס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.