שרשור ההפגנה

fkzl

New member
אגב

אני חושבת שצריך להיות ברורים ואחידים במסר שאנחנו מעבירים. אין לנו "בעיה" עם זה שמוצרים מכילים גלוטן, אף יצרן לא מחוייב לייצר עבורנו מוצרים נטולי גלוטן. הבעיה שלנו היא עם סימון גורף שאינו ברור ובגינו עלינו להימנע מכל המוצרים בה בעת שחלקם עשויים להתאים לנו.לכן, אנו דורשים לחייב את החברה, כפי שעושות חברות אחרות לערוך בדיקה שתאשר המצאות או היעדר הגלוטן. שבת שלום...

CATS7

New member
בסוף לצערי אגיע לבד ...

יומיים לאחר ההפגנה תערך בחינת הבגרות בהיסטוריה. חשבנו שכבר יהיה חופש, הזמן ללימוד בבית תוכנן כך שיום שני יוקדש להפגנה, היום הודיעו בכיתה שיהיה מרתון לימודים לבגרות. עכשיו נכון הדילמה, מה עושים ? נתתי לו להחליט / לבחור - בחר בלימודים. למרות שלא יהיה לי קל להגיע לבד עם השלטים ב-2 אוטובוסים שמחתי על בחירתו. בשביל זה אני באה - (גם) בשביל זה יש אמא. אז לכל מי שלא יכול להגיע מסיבות אלו ואחרות שיגיעו ההורים, אחים, חברים וכל מי שחשוב לו . ההפגנה היא לא מסיבה ההפגנה היא לא פיקניק של כיף אני אישית מעדיפה לשבת במשרד הממוזג במקום להפגין אבל אני באה כי זה חשוב לי.

אוי ואבוי לי...

מה הסבירות שאני, חולת צליאק, אעבוד בדיוק בבוקר יום ראשון באותו כנס מדובר..?! אני לא יכולה להגיש אוכל לבכירי שטראוס בזמן שכולכם תפגינו בחוץ. תפגשו אותי בהפגנה.

איך אפשר לפעול מבפנים?

אין לי בעיה לעשות את זה... כל עוד זה לא יביא לפיטורים שלי.

vrlaw

New member
להניח פלייר על כל כיסא. אבל זה יכול לסכן את

מקום העבודה שלך ולכן לא שווה את הסיכון

twinky2

New member
דוגמא אישית

אולי תקפצי על הבמה ותאכלי לעניהם המשתאות שוקולד עלית עם גלוטן - התופעות שיהיו לך בוודאי ימשכו תשומת לב.

התופעות שיהיו לה?

כאב בטן אחרי חצי שעה במקרה הטוב, אחרי כמה ימים במקרה היותר סביר?

ravit2b

New member
האם יש כאן אנשים שמגיעים מראשון לציון?

אשמח לתפוס טרמפ עם מישהו מהפורום. תודה מראש.

CATS7

New member
אני מגיעה מחולון (קבג) באוטובוסים

173 עד תחנה מרכזית תא 475 עד לצומת אלעל ומשם כתוב ללכת לכיוון מזרח 500 מ' יהיה נחמד כמו טיול שנתי רק עם שלט לצערי אני מגיעה לבד

למעלה