שרשור ההיכרות

• פותח הנושא PeehD
  • פורסם בתאריך

tulkin

New member
אני מזועזע...זה נשמע קצת... לא נכון...

אבל, בתור אחד שיש לו נסיון ב"פיטורים" שכאלה, אני חושב שזה יהיה בסופו של דבר לטובה. תמצאי לך מנחה טוב בנושא קרוב. לא מאמין שתהיה לך בעיה. מצד שני, אף פעם לא נעים לשמוע דברים כאלה, ולא ברור לי איך הצלחת לשמור על החיוך בהודעה שלך. עושה רושם שאת אדם חזק. אז תחזיקי מעמד.

d a p h n a

New member
טוב, נו..

1. בראון 2. דוקטורט בהיסטוריה 3. בעיות פוריות באנגליה בעת החדשה המוקדמת 4. לא יכולה כרגע לחשוב על מסר מרגש לאומה

Unicorn98

New member
מצטרף גם אני ../images/Emo3.gif

1. האוניברסיטה העברית בירושלים 2. בין מוסמך לדוק', פסיכולוגיה חברתית 3. בתחום שבין פסיכולוגיה של האישיות ובין פסיכולוגיה פוליטית. 4. יום שהוא הרבה שמח, והרבה עצוב (מסיבות בלתי אקדמיות, דווקא).

נו, למה לא

1. בן גוריון 2. מתמטיקה 3. טוב, נו, אני אעשה לירן - model theory of fields 4. רוצה לנשום כבר לרווחה.

עוד פעם?

תחום - Human Computer Interaction נושא (בגדול מאד, כדי לא להטיל עליכם שעמום מוחץ) - Online interaction around shared videos מסר לאומה - אפשר להתפרנס מלצפות כל היום בסרטים ביו טיוב.

W12X

New member
את האמת זה כן נשמע מעניין

אתה מתעסק בעיקר בניתוח תגובות(בין אם וידאו בין אם מילוליות) של סרטונים ?

אני מתעסקת ../images/Emo8.gif

גם בניתוח התגובות משני הסוגים, אבל לא רק. למעשה אני עושה שילוב של אתנוגרפיה מבוססת grounded theory (עכשיו יתחיל הויכוח אם אתנוגרפיה וGT יכולות להיות משולבות, איפה טולקין
?) ושל social network analysis.

NorthernStar

New member
אנסה

1. אוניברסיטת טורונטו. 2. באופן רשמי, אני שייכת למחלקה (לימודי המזה"ת) ולתכנית משתפת (Diaspora and Transnational Studies), אבל לא נוטה לשייך את עצמי לאף דיסציפלינה באופן בלעדי. אני נמצאת איפשהו בין היסטוריה, אנתרופולוגיה וcultural studies. 3. מבלי להיכנס לפרטים, הדוקטורט קשור להיסטוריה והזיכרון של המזרחים (או יהודים-ערבים) בפלסטין. 4. אני זקוקה לחופשה נואשות!

Lady Ling

New member
גם אני

1. MIT 2. בלשנות כללית 3. בתחום של סמנטיקה פורמלית והממשק שלה עם התחביר, ואולי גם בשילוב עם קוגניציה. 4. השנה למדתי להעריך מחדש שני דברים: כל יום חופש (וכל שעה פנויה), ואת היכולת לדעת מה יהיה מזג האויר ביום נתון על סמך עונת השנה והצצה חטופה מהחלון...

yairma1

New member
והקשיש שבחבורה:

עד אתמול 1. דוקטורנט באוני' חיפה - בית הספר למנהל עסקים 2. תחום: איכות השירות של משאבי אנוש.

yairma1

New member
תודה לכולם. לא באמת ידעתי איך לספר וגם

לא חשבתי שזה ראוי לשרשור נפרד. אז זו היתה דרך הביניים. תודה לכולם. אגב, זה היה תהליך מוזר מאד. אחרי שכל דבר בדוקטורט לקח חודשים, הגעתי למזכירות לימודים מתקדמים ונתתי את העבודה עם כמה תיקונים שביקשו ממני. התכוונתי לצאת ולחזור לעבודתי המדעית הפוריה עם תקווה שזה יגמר תוך חודש. טל, המזכירה של תואר שלישי עצרה אותי נעלמה עם העבודה לשלוש שניות וחזרה עם חיוך רוחץ בדבש: מזל טוב ד"ר. מסתבר שלמרות השם המאיים (ועדת לימודי תואר שלישי) מדובר באישור פורמלי הנסמך על אישור המנחים. שעה אחר כך הייתי כבר אחרי כריכת שלושת ההעתקים הנדרשים וצריבה על דיסק. זהו... נחמד מאד.

yairma1

New member
קצת מוזר אבל יש כל כך הרבה מה

לעשות שאני מניח שזה תכף יעלם. הדבר הכי גרוע בסיום הלימודים זה הניתוק מהספריה ומאגרי המידע. הדבר השני זה שצריך לזרוק ערימות ענק של מאמרים שמסתובבים תחת כל ריהוט רענן בבית. אבל בסוף . זו חוויה מיוחדת. עד שנתרגל....

מממאיה35

New member
מזל טוב!

ואיזה כיף שזה הלך מהר וחלק
השבוע בדיוק ישבתי מו לערימת המאמרים שלי בשולחן העבודה בפקולטה, ושאלתי את עצמי מה לעזעזל אני עושה איתה אחרי שהדוק' יאושר... אין לי מושג, אבל מזדהה עם מה שאמרת. בהצלחה!

למעלה