אורחים בפורום
New member
האם יש שמירת חפצים במתחם ארלוזורוב?שרשור בקשותושאלות(לא הכוונה)
האם יש שמירת חפצים במתחם ארלוזורוב?שרשור בקשותושאלות(לא הכוונה)
יש בתחנת הרכבת.האם יש שמירת חפצים במתחם ארלוזורוב?
איך פספסתי את זה? מתי בוטל קו 8 בראשון לציון?שרשור בקשותושאלות(לא הכוונה)
יש את השינויים ב44/53/67 של קווים בפתח תקווה.בקשה לעזרה - מפת גוש דן המעודכנת
לפני שאעלה את המפה החדשה לאתר שלי, רציתי לבקש מכם לציין אי-אילו אי דיוקים שאתם מוצאים. זאת משום שיש מאות קווים וקשה לבן אדם אחד לעקוב אחר כל השינויים. למשל, לא הייתי מודע שקו 8 בראשל"צ בוטל, חשבתי שרק החלופה שהייתה לו בוטלה.
מצ"ב המפה המעודכנת לביקורת שלכם. אם יהיו שינויים, אכניס אותם.
לא אכניס קווים שנוסעים פעם-פעמיים ביום כי המפה פשוט לא יכולה לכלול אותם.
תודה לכולכם!
תודה! את הרוב יישמתי כבר אבל יש פה כמה פספוסים שאתיחס אליהםיש את השינויים ב44/53/67 של קווים בפתח תקווה.
אציין כי לא הסתכלתי במפה, כי זה פשוט דיי מתיש להגדיל ולעבור ממקום למקום ולחפש... אז הנה שינויים מהתקופה האחרונה שאני זוכר:

יש את 268 אגד החדש (לא פעם פעמיים, משהו כמו 5 או 6 נסיעות לכל כיוון אם בא לך)

יש את העדכונים שעלו כאן בשרשור נפרד על השינויים בקווי דן

במקום קו 8, קו 5 הוארך לאסף הרופא.

אני אל יודע אם הוספת, אבל יש את 315 של אפיקים שמקשר בין היתר גם בין תל השומר ובר אילן למסובים ומרכזית ראשל"צ החדשה.

יש את השינויים בקו 274 שעבר לנסוע מכביש 1 לכביש 44 בכל שעות היום.

יש את קו 472 החדש של דן.

יש את השינויים ב55 ו68 שמגיעים כיום למסוף קרית אונו (צמוד לצומת סביון).
כנס גם לאתר קווים, יש תחנה מבוטלת ל53 וגם בקווים אחרים ישתודה! את הרוב יישמתי כבר אבל יש פה כמה פספוסים שאתיחס אליהם
אחרי הדיון שהיה לנו, בכל זאת המסלול שרשמת לקו 53 שגוי, למה?בקשה לעזרה - מפת גוש דן המעודכנת
לפני שאעלה את המפה החדשה לאתר שלי, רציתי לבקש מכם לציין אי-אילו אי דיוקים שאתם מוצאים. זאת משום שיש מאות קווים וקשה לבן אדם אחד לעקוב אחר כל השינויים. למשל, לא הייתי מודע שקו 8 בראשל"צ בוטל, חשבתי שרק החלופה שהייתה לו בוטלה.
תודה לכולכם!
דווקא תיקנתי - הכביש הצפוני (אם המושבות) נהיה חלול כי לאאחרי הדיון שהיה לנו, בכל זאת המסלול שרשמת לקו 53 שגוי, למה?
אעשה לך סדר: 53 לא נוסע באף כיוון בהמר ובגיסין בין המרדווקא תיקנתי - הכביש הצפוני (אם המושבות) נהיה חלול כי לא
עובר שם שום קו ואת 53 העברתי דרך גיסין.
עריכה: בעצם עכשיו אני נזכר שאמרת שזה עובר דרך אם המושבות בשני הכיוונים ולא נתקע בפניה שמאלה? אז פישלתי כי כבר עשיתי את התיקון הזה לפני כמה זמן ועכשיו "תיקנתי" את זה חזרה למצב הקודם השגוי...
תודה, וכך אכן עשיתי לפני כמה שבועות והיום קלקלתי את זה!אעשה לך סדר: 53 לא נוסע באף כיוון בהמר ובגיסין בין המר
לראשל"צ.
בשני הכיוונים הוא נוסע בקטע המזרחי של דרך אם המושבות.
הוא עושה מסלול סימטרי, למעט הסיבוב בשכונה הותיקה שנעשה באותו כיוון (נגד כיוון השעון) בשני כיווני הנסיעה של הקו.
קו 51 עובר כיום ברח' אורלוב בפתח תקווהבקשה לעזרה - מפת גוש דן המעודכנת
תודה לכולכם!
גם 50 ו 6, וגם 76 לא עובר יותר דרך השוקקו 51 עובר כיום ברח' אורלוב בפתח תקווה
במקום דרך השוק ורח' פינסקר כמו בעבר (ובמפה).
274 כבר לא נוסע דרך כביש 1,בקשה לעזרה - מפת גוש דן המעודכנת
תודה לכולכם!
לפי אתר bus.gov.il הוא עדיין עובר ללא תחנות מהולץ עד שבענה274 כבר לא נוסע דרך כביש 1,
אלא דרך כביש 44 בלבד.
התחנות בכיוון הנסיעה לת"א הן איסוף בלבד. לא נסעתי בו מזמן...לפי אתר bus.gov.il הוא עדיין עובר ללא תחנות מהולץ עד שבענה
עד שעות אחה"צ. האם הוא פשוט נוסע בכביש 44 אבל בלי לעצור?
טעות שלי- 274 אכן נוסע בכביש 1 בשעות הצהריים.לפי אתר bus.gov.il הוא עדיין עובר ללא תחנות מהולץ עד שבענה
עד שעות אחה"צ. האם הוא פשוט נוסע בכביש 44 אבל בלי לעצור?
כמה הערות מבולגנותבקשה לעזרה - מפת גוש דן המעודכנת
תודה לכולכם!
תודה רבה על ההערות - יישמתי את רובןכמה הערות מבולגנות
תחנת ההורדה הראשונה של קו 47 היא רכבת האוניברסיטה (שונה לפני כמה חודשים)
קו 125 נוסע בלילה בקדושי השואה במקום בפרסיץ.
להוסיף חץ לכיוון של 113 באשכול ונמיר.
קו 174 נוסע מ19:20 ברחוב הדסה (תחנה בגן העיר) במקום בפרישמן ונכנס לתמח"ת. יש חלופה גם מ/לשיכון גורדון. רק מ18:20 עוצר בכביש 44. הנסיעות של 174 אחה"צ לרחובות לא נכנסות לרכבת הראשונים. (למרות שאחרי 20:00) נוסע מ20:05 לתחנה המרכזית החדשה בראשון דרך רוטשילד. כנראה אחד הקווים עם הכי הרבה מוטציות.
מוזר שקו 119 מצדיק קו משלו במפה ו174 לא. ההערה על 119 כתובה באנגלית.
להוסיף ללוח החלופות את החלופה של 89 בתל אביב.
להוסיף את חלופת הלילה של קו 24 ברמת אביב ורמת אביב ג'.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.