** שרשור בוקר - היום ה86 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

מייבל10

Well-known member
אתמול לא ראינו

אבל היה ויכוח בין טל לגל
גל אמרה לטל שהיא משרתת
וגל צודקת
טל כדי להיות מקובלת שם
מכבסת לרובם....מגישה להם
עושה את רוב מטלות המטבח
דואגת לאוכל לעומר ושלי במקום שידאגו זה לזו.

אני זוכרת שבזמנו קורן ביקש שגל תכבס לו
גל לא הסכימה היא אמרה לו שהיא מוכנה ללמד
אותו ...לעמוד לידו שיפעיל נכון את המכונה
הא כעס עליה.

מודאגת 1612

Well-known member
אתמול לא ראינו

אבל היה ויכוח בין טל לגל
גל אמרה לטל שהיא משרתת
וגל צודקת
טל כדי להיות מקובלת שם
מכבסת לרובם....מגישה להם
עושה את רוב מטלות המטבח
דואגת לאוכל לעומר ושלי במקום שידאגו זה לזו.

אני זוכרת שבזמנו קורן ביקש שגל תכבס לו
גל לא הסכימה היא אמרה לו שהיא מוכנה ללמד
אותו ...לעמוד לידו שיפעיל נכון את המכונה
הא כעס עליה.
מייבל היא עושה את התקציב בסוף?

Vmars

New member
וואווו גל: מה אכפת לי מה החליטו כל הבית? מי אמר שזה חכם או צודק? ..... בקיצור כרגיל גל קובעת את החוקים שלה ומחילה את זה על הרוב למרות שזה לא מה שהם רוצים... היא כל כך "קדושה"... אם היא עושה תקציב היא תעשה את זה בדרכה ..... זאת שצועקת על זה שלא ישלטו או יחליטו בשבילה בעצם רוצה לשלוט ולהחליט בשביל אחרים......
אני ממש רועדת מהרוע של גל.....

אופה קטנטנה

Well-known member
לא, בעיניי.

בעיניי, זו הבעת דיעה לגיטימית ו מ ח א ה כמיעוט, שדעתו נשללת פעם אחר פעם.
ולא היא הוכיחה שהצדק איתה,

כי אם ה ם בעצמם, אחרי כל תקציב שטעות בבסיסו,
הם מיישמים את דבריה, ואומרים שצדקה.

זו הבעיה.

yoni564712

Well-known member
וואווו גל: מה אכפת לי מה החליטו כל הבית? מי אמר שזה חכם או צודק? ..... בקיצור כרגיל גל קובעת את החוקים שלה ומחילה את זה על הרוב למרות שזה לא מה שהם רוצים... היא כל כך "קדושה"... אם היא עושה תקציב היא תעשה את זה בדרכה ..... זאת שצועקת על זה שלא ישלטו או יחליטו בשבילה בעצם רוצה לשלוט ולהחליט בשביל אחרים......
אז אנחנו מתעלמים מהשיחה של טל ועומר חצי שעה לפניכן שקבעו שיעשו לגל דווקא כדי לשרוף אותה?

Vmars

New member
אני לא מתעלמת ממה שעומר וטל אמרו כי זה לא קשור בסופו של דבר לאיך שגל מתנהגת.... גל שולטת בפה שלה במה שהיא אומרת, אף אחד לא מדבר מגרונה.... אילו משפטים שהיא תמיד אומרת, היא מנסה להחיל את הדעה שלה על אחרים...... גל מניפולטבית והיא לא צריכה אדם אחר או שותפות כמו טל ועומר כדי "לשרוף" אותם, היא בעצמה יודעת להגיד בכוונה דברים בדיוק ברגע הכי לא נכון כדי שיכעסו עליה ואז היא תוכל להיות המסכנה.....

גליה 1211

Well-known member
הדבר היחיד שמנחם אותי כשאני רואה אותה בתוכנית זה איזה מזל שאין לי בחיים אנשים כאלה! אין מחיר לחופש!
באשר לתוכנית- גם חינם לא הייתי באה להצגות שלה, הם שבויים וכל מה שיגידו יוציא אותם רע בייחוד אם הם יצעקו ושוב המצג של המסכנה הנרדפת.

רק אצלי בראש יש את התמונה שלה מדלגת ומקפצת כשמשהו מפריע להם?

רותרות7

Well-known member
הדבר היחיד שמנחם אותי כשאני רואה אותה בתוכנית זה איזה מזל שאין לי בחיים אנשים כאלה! אין מחיר לחופש!
באשר לתוכנית- גם חינם לא הייתי באה להצגות שלה, הם שבויים וכל מה שיגידו יוציא אותם רע בייחוד אם הם יצעקו ושוב המצג של המסכנה הנרדפת.

רק אצלי בראש יש את התמונה שלה מדלגת ומקפצת כשמשהו מפריע להם?
ההגדרה המדוייקת לגל היא מ נ י פ ו ל ט י ב י ת! כל שאר התכונות שלה, ההתילדות, הבכי בלי דמעות, ההצגות של שמחה מעושה וכו' - הכל חלק מהמניפולציות. כך הייתה וכך נשארה!

מייבל10

Well-known member
כשהודיה הייתה היא עצרה אותם

לא בגלל טובת גל בגלל שהיא ידעה שזה לא יראה טוב בחוץ
ושזה עליהום
לכן כעסה על רפאלה בריב הגדול ביום שישי
ואמרה שלא הייתה צריכה להגיד כך וכך.
הודיה ידעה לעבוד אמנם מידי פעם נגררה
כי היא עצבנית אבל לרוב ידעה מתי להפסיק
מה גם שהיא נתנה לאחרים לעשות את העבודה עבורה.

katy2022

Well-known member
אין בכלל תקציב הם מתארגנים למסיבת חסות כלשהי….עם בגדים שהזמינו אתמול מטרמינל x

אולי יהיה יותר מאוחר

מצב
הנושא נעול.
למעלה