מודאגת 1612
Well-known member
היא עושה את התקציב?מתי גל תלמד להגיד לא.
היא עושה את התקציב?מתי גל תלמד להגיד לא.
עכשיו פתחתיהיא עושה את התקציב?
מייבל היא עושה את התקציב בסוף?אתמול לא ראינו
אבל היה ויכוח בין טל לגל
גל אמרה לטל שהיא משרתת
וגל צודקת
טל כדי להיות מקובלת שם
מכבסת לרובם....מגישה להם
עושה את רוב מטלות המטבח
דואגת לאוכל לעומר ושלי במקום שידאגו זה לזו.
אני זוכרת שבזמנו קורן ביקש שגל תכבס לו
גל לא הסכימה היא אמרה לו שהיא מוכנה ללמד
אותו ...לעמוד לידו שיפעיל נכון את המכונה
הא כעס עליה.
אז אנחנו מתעלמים מהשיחה של טל ועומר חצי שעה לפניכן שקבעו שיעשו לגל דווקא כדי לשרוף אותה?וואווו גל: מה אכפת לי מה החליטו כל הבית? מי אמר שזה חכם או צודק? ..... בקיצור כרגיל גל קובעת את החוקים שלה ומחילה את זה על הרוב למרות שזה לא מה שהם רוצים... היא כל כך "קדושה"... אם היא עושה תקציב היא תעשה את זה בדרכה ..... זאת שצועקת על זה שלא ישלטו או יחליטו בשבילה בעצם רוצה לשלוט ולהחליט בשביל אחרים......
אני ממש רועדת מהרוע של גל.....
דיווחתי ע"כ בפוסט ב 09:56אז אנחנו מתעלמים מהשיחה של טל ועומר חצי שעה לפניכן שקבעו שיעשו לגל דווקא כדי לשרוף אותה?
הדבר היחיד שמנחם אותי כשאני רואה אותה בתוכנית זה איזה מזל שאין לי בחיים אנשים כאלה! אין מחיר לחופש!וואווו גל: מה אכפת לי מה החליטו כל הבית? מי אמר שזה חכם או צודק? ..... בקיצור כרגיל גל קובעת את החוקים שלה ומחילה את זה על הרוב למרות שזה לא מה שהם רוצים... היא כל כך "קדושה"... אם היא עושה תקציב היא תעשה את זה בדרכה ..... זאת שצועקת על זה שלא ישלטו או יחליטו בשבילה בעצם רוצה לשלוט ולהחליט בשביל אחרים......
אני ממש רועדת מהרוע של גל.....
ההגדרה המדוייקת לגל היא מ נ י פ ו ל ט י ב י ת! כל שאר התכונות שלה, ההתילדות, הבכי בלי דמעות, ההצגות של שמחה מעושה וכו' - הכל חלק מהמניפולציות. כך הייתה וכך נשארה!הדבר היחיד שמנחם אותי כשאני רואה אותה בתוכנית זה איזה מזל שאין לי בחיים אנשים כאלה! אין מחיר לחופש!
באשר לתוכנית- גם חינם לא הייתי באה להצגות שלה, הם שבויים וכל מה שיגידו יוציא אותם רע בייחוד אם הם יצעקו ושוב המצג של המסכנה הנרדפת.
רק אצלי בראש יש את התמונה שלה מדלגת ומקפצת כשמשהו מפריע להם?
תאמיני לי,מקוה שאדיר יעוף...צריך להשאיר את גל לבד.. היא לא תהיה כזו גיבורה...אדיר מקוה שיגיע לגמר בזכות היותו בן זוג של גל? לא יקרה.
עוד קורבן של עוז
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.