** שרשור בוקר - היום ה86 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

מודאגת 1612

Well-known member
לא ראיתי, מה היה?
נתחיל בזה שהיא עשתה איזה חיקוי של מישהי מאשדוד, זה בלתי ניתן לתיאור אבל כולם היו בשוק זה לא היה משעשע בשום צורה.
אח"כ סשן נוסף וארוך על גל ואדיר אבל משהו הזיה - היא איבדה ואני לא צוחקת באמת זה לא נורמלי

נערך לאחרונה ב:

Wicca777

Well-known member
נתחיל בזה שהיא עשתה איזה חיקוי של מישהי מאשדוד, זה בלתי ניתן לתיאור אבל כולם היו בשוק זה לא היה משעשע בשום צורה אם הייתי אמא שלה הייתי נוסעת בערב ומוציאה אותה מהבית.
אח"כ סשן נוסף וארוך על גל ואדיר אבל משהו הזיה - היא איבדה ואני לא צוחקת באמת זה לא נורמלי
תודה, מודאגת יקרה... זה הפך להיות משהו מחריד יותר ממה שמותר... את אולי יודעת באיזו שעה התחיל כל העניין?

סטיריקון9

Well-known member
זה רק הולך ומסלים טל מקבלת השראה מרפאלה והופכת ליותר מרושעת אומרת לגל את לא תעשי תקציב לעולם. שרה ולועגת לה. גל עושה טעות שמזכירה את התמריץ. דני מעביר ביקורת שהרימה רגל מרחוק כלפי רפאלה. עינבל אומרת היא מרימה לעצמה כמו שאני עושה טוורק ואומרים שאני מוזרה. אני אוהבת אותה. דני מאשים את רפאלה שאמרה לגל אחרי שהרימה את הרגל שהיא מתה עליה. עינבל עונה שלא שמה לב בכל מקרה אוהבת אותה.
עכשיו מגיע תורה של רפאלה: מזעזעת ודוחה, איכסה. לא ראיתי פח כזה בחיים שלי, פח של אשפה. החבר שלה סוחט לנו את כל התפוזים למיץ תפוזים חושב שהוא בג'וסה... מחקה את תנועותיו
שלי גם מתערבת: יש לו גם בפאקינג ארון

מודאגת 1612

Well-known member
זה רק הולך ומסלים טל מקבלת השראה מרפאלה והופכת ליותר מרושעת אומרת לגל את לא תעשי תקציב לעולם. שרה ולועגת לה. גל עושה טעות שמזכירה את התמריץ. דני מעביר ביקורת שהרימה רגל מרחוק כלפי רפאלה. עינבל אומרת היא מרימה לעצמה כמו שטני עושה טוורק ואומרים שאני מוזרה. אני אוהבת אותה. דני מאשים את רפאלה שאמרה לגל אחרי שהרימה את הרגל שהיא מתה עליה.
עכשיו מגיע תורה של רפאלה: מזעזעת ודוחה, איכסה. לא ראיתי פח כזה בחיים שלי, פח של אשפה. החבר שלה סוחט לנו את כל התפוזים למיץ תפוזים חושב שהוא בג'וסה... מחקה את תנועותיו
שלי גם מתערבת: יש לו גם בפאקינג ארון
ה' ישמור רק מלקרוא אני ברעידות
מזל שאני לא צופה

סטיריקון9

Well-known member
ה' ישמור רק מלקרוא אני ברעידות
מזל שאני לא צופה
לא הייתה עונה מעבר לעונה של שי חי שירקו לו על הבגדים, שאני הרגשתי כ"כ רע לגבי זה. אסור שהזוועה הזאת, ההתעללות הזאת האיבוד הטוטאלי של כל רגש אנושי יתקיים. זה לא בידור חד משמעית! טל בכלל לא מדברת איתה היא פונה לעינבל שתעביר לגל מסרים כל זה קורה בנוכחות גל וכולם.

Wicca777

Well-known member
לא הייתה עונה מעבר לעונה של שי חי שירקו לו על הבגדים, שאני הרגשתי כ"כ רע לגבי זה. אסור שהזוועה הזאת, ההתעללות הזאת האיבוד הטוטאלי של כל רגש אנושי יתקיים. זה לא בידור חד משמעית! טל בכלל לא מדברת איתה היא פונה לעינבל שתעביר לגל מסרים כל זה קורה בנוכחות גל וכולם.
תודה על העידכונים

yoni564712

Well-known member
ניחא עוז היה בצד שלה
אז היינו מחכים בסלבנות
שהיא תדפוק את כולם בסוף

אבל הוא בצד של הטינופות

מייבל10

Well-known member
ניחא עוז היה בצד שלה
אז היינו מחכים בסלבנות
שהיא תדפוק את כולם בסוף