מודאגת 1612
Well-known member
ראיתי את המופע הפסיכוטי של רפאלה מהלילה - אני באמת לא מבינה איך לא מתערבים מההפקה
לא ראיתי, מה היה?ראיתי את המופע הפסיכוטי של רפאלה מהלילה - אני באמת לא מבינה איך לא מתערבים מההפקה
נתחיל בזה שהיא עשתה איזה חיקוי של מישהי מאשדוד, זה בלתי ניתן לתיאור אבל כולם היו בשוק זה לא היה משעשע בשום צורה.לא ראיתי, מה היה?
תודה, מודאגת יקרה... זה הפך להיות משהו מחריד יותר ממה שמותר... את אולי יודעת באיזו שעה התחיל כל העניין?נתחיל בזה שהיא עשתה איזה חיקוי של מישהי מאשדוד, זה בלתי ניתן לתיאור אבל כולם היו בשוק זה לא היה משעשע בשום צורה אם הייתי אמא שלה הייתי נוסעת בערב ומוציאה אותה מהבית.
אח"כ סשן נוסף וארוך על גל ואדיר אבל משהו הזיה - היא איבדה ואני לא צוחקת באמת זה לא נורמלי
לא היה משהו אלים.תודה, מודאגת יקרה... זה הפך להיות משהו מחריד יותר ממה שמותר... את אולי יודעת באיזו שעה התחיל כל העניין?
אני אחפש... תודה, יקרהלא היה משהו אלים.
קשה להסביר צריך לראות את הסיטואציה.
האמת ראיתי בפייסבוק ולא שמתי לב לשעה![]()
ה' ישמור רק מלקרוא אני ברעידותזה רק הולך ומסלים טל מקבלת השראה מרפאלה והופכת ליותר מרושעת אומרת לגל את לא תעשי תקציב לעולם. שרה ולועגת לה. גל עושה טעות שמזכירה את התמריץ. דני מעביר ביקורת שהרימה רגל מרחוק כלפי רפאלה. עינבל אומרת היא מרימה לעצמה כמו שטני עושה טוורק ואומרים שאני מוזרה. אני אוהבת אותה. דני מאשים את רפאלה שאמרה לגל אחרי שהרימה את הרגל שהיא מתה עליה.
עכשיו מגיע תורה של רפאלה: מזעזעת ודוחה, איכסה. לא ראיתי פח כזה בחיים שלי, פח של אשפה. החבר שלה סוחט לנו את כל התפוזים למיץ תפוזים חושב שהוא בג'וסה... מחקה את תנועותיו
שלי גם מתערבת: יש לו גם בפאקינג ארון
לא הייתה עונה מעבר לעונה של שי חי שירקו לו על הבגדים, שאני הרגשתי כ"כ רע לגבי זה. אסור שהזוועה הזאת, ההתעללות הזאת האיבוד הטוטאלי של כל רגש אנושי יתקיים. זה לא בידור חד משמעית! טל בכלל לא מדברת איתה היא פונה לעינבל שתעביר לגל מסרים כל זה קורה בנוכחות גל וכולם.ה' ישמור רק מלקרוא אני ברעידות
מזל שאני לא צופה
תודה על העידכוניםלא הייתה עונה מעבר לעונה של שי חי שירקו לו על הבגדים, שאני הרגשתי כ"כ רע לגבי זה. אסור שהזוועה הזאת, ההתעללות הזאת האיבוד הטוטאלי של כל רגש אנושי יתקיים. זה לא בידור חד משמעית! טל בכלל לא מדברת איתה היא פונה לעינבל שתעביר לגל מסרים כל זה קורה בנוכחות גל וכולם.
האמת, זה סוג הרעיון של התוכנית מלכתחילהזה הפך להיות ניסוי בבני אדם
יוני עוז בצד שלהניחא עוז היה בצד שלה
אז היינו מחכים בסלבנות
שהיא תדפוק את כולם בסוף
אבל הוא בצד של הטינופות
היא שמעה את זה גל?יוני עוז בצד שלה
הוא מראה כמה הם רעים
לאחרונה הוא פחות מצנזר
מראה את הרוע והאובססיה שלהם
אבל הוא חייב לעשות הפוך על הפוך
כבר עכשיו צועקים בחוץ מכור לגל.
אם היא תגיד לאמתי גל תלמד להגיד לא.
אסור לה ליפול ללוע הטורף זה עדיף אז מה אם יגידו שהיא מבודדת את עצמה במציאות שהם יצרו כלפיה זאת התוצאה.אם היא תגיד לא
הם יגידו שהיא מבודדת את עצמה
גם כשהם מבקשים ממנה להשתתף
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.