** שרשור בוקר - היום ה58 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

shesai

Well-known member
אני לא נכנסת לוויכוח על האם עדיף אוכל או סיגריות או מי תרם כמה, גם כי אני לא הגיונית כמו בוייאקה וגם כי מצידי שיחנקו.
הבעיה מבחינתי היתה שהוצע לגל להיות בתקציב, ישבה כמו כולם בסלון, הסכימה עם הכל, לחצו ידיים וירטואלית ואחרי שכולם קמו היא נעמדה מול שני (לפי דבריה) ואמרה לה שתיתן לה רק 18 גרם בתקציב מחר כדי להדליק ומכאן התחיל הבלאגן שלאחריו התחילה להתייפייף ולהסביר כמה חשוב לה פתאום האוכל.
אגב, גם בישיבה היום ניסתה להדליק והחלה לצרוח שלא יביאו לה דאורדורנט למרות שהזמינו, רק שהיום בניגוד לאתמול הם לא נפלו למלכודת שלה, אז המשיכה בצקצוקים ולחשושי התססה באוזנו של אדיר שיצא לחצר ממורמר והתחיל לריב עם דור.

Rodrik Harlaw

Well-known member
לא גל ולא הודיה יזכו, אלא משה
הכי רחוק שלהן זה מקומות 2,3 - כל אחת מהן תופסת צד אחד של משה, כי זה הסטנדרט שהוא התרגל אליו בבית

yoni564712

Well-known member
בנוגע לסיכויי הזכייה של גל
אני דווקא נוטה ל65% שתזכה

1. אין מישהו אחר שמגיע לו, כל העונה הזו עליה (גם נבנתה מראש עליה, הודיה אשכרה לוהקה לתוכנית נטו כי היא חברה של מודי) (וכן, אני יודע שהעונה פח וזו לא מחמאה שכל העונה עליה. אני רק מציב עובדה)
2. כל הנמסיסים שלה בבית גרועים ממנה פי כמה וכמה
3. הטריק עם יובל מעתוק כבר קרה ואם זה לא חזר עם עצמו עם אור בן דוד שנחשב לאויב מדינה אצל הקהל מול המאמי הלאומית פרידה, אין סיבה שיקרה פה
4. גל עובדת ברשת וסביר להניח שתעבוד ברשת גם אחרי התוכנית כך שגם להפקה יש אינטרס מסוים איתה

מייבל10

Well-known member
את מריומה מצחיק היחסים בין אדיר לגל
שורף לה
ואמרה בתחילת השיחה ( לדעתי תחילת השיחה לא הראו לנו העבירו באמצע היא השמיצה את גל בפני אדיר )
" אם אתה יכול להכיל את כול זה" ( על גל )

מצב
הנושא נעול.
למעלה