** שרשור בוקר - היום ה58 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

ziniozi

Well-known member
בוקר טוב,
לא משנה מה עוז יגיד להם על הקנסות (יש הרבה / מעט) בכל מקרה גל תצא מורווחת.
אם יגיד להם יש מלא קנסות אז גל צדקה לגבי הטבק --- היא תוכל להצטייר כקורבן שסתם רמסו את דעתה הלגיטימית --- הבית ילעג לה שהיא מתמסכנת --- זה ירים לה.
אם יגיד יש מעט קנסות - אז גל טעתה ו''סתם'' התעקשה לגבי הטבק ---- הבית יקום עליה עוד יותר ---- זה יעשה לה טוב בחוץ.
WIN WIN

צופה מלונדון

Well-known member
ברור שהטיעון ( של גל) שקודם פירות ירקות וכו לכל הבית ואז טבק למעשנים ממה שישאר- הוא הגיוני (וגם חוזר כל עונה )
אבל
מה שפוספס בכל דיוני הפורום הקודמים בנושא- שהבקשה של המעשנים היתה לשריון של 30 ג טבק, שזה מבחינתם המינימום, וכשגם כשהיה תקציב מינימום הם קיבלו את הכמות הזו.
גל עמדה שם כמו לולב עם המבט החלול שלה וסירבה לתת להם את מה שביקשו. בטח חשבה ׳יה איזו סצנה מופלאה זו לפרק ׳ ׳אני אלופה׳ ׳הסוכן שלי יהיה מרוצה׳ ׳ התקרבתי עוד קצת למליון׳…

מעבר לטמטום שלהם שנתנו לה את הבמה לזה, לא מובן
למה הם לא החליפו אותה פשוט במישהו אחר שישב על הטבלט.
אתם יודעים למה? ( שואלת בשביל חברה, אבל שואלת ברצינות)

נערך לאחרונה ב:

ziniozi

Well-known member
ברור שהטיעון ( של גל) שקודם פירות ירקות וכו לכל הבית ואז טבק למעשנים ממה שישאר- הוא הגיוני (וגם חוזר כל עונה )
אבל
מה שפוספס בכל דיוני הפורום הקודמים בנושא- שהבקשה של המעשנים היתה לשריון של 30 ג טבק, שזה מבחינתם המינימום, וכשגם כשהיה תקציב מינימום הם קיבלו את הכמות הזו.
גל עמדה שם כמו לולב עם המבט החלול שלה וסירבה לתת להם את מה שביקשו. בטח חשבה ׳יה איזו סצנה מופלאה זו לפרק ׳ ׳אני אלופה׳ ׳הסוכן שלי יהיה מרוצה׳ ׳ התקרבתי עוד קצת למליון׳…

החליפו אותה 15 דק' אחרי שהויכוח התחיל
גל לא תעשה את התקציב.
אבל לטנף עליה המשיכו 4 שעות אחרי.

ליהוק מטורף

Well-known member
אבל

אבל לא בטוח שהיא תהיה על הטבלט

בוייאקה מאן

Well-known member
יללה שפכטלים
יללה מסכות על הפנים
הודיה קבלה 100 שח מהמשימה,
לא יכלה לתרום לסיגריות של עצמה?
למה שהיא תבזבז כסף אישי שלה על סיגריות שאחרים מקבלים מהתקציב?
יש תקציב לסיגריות לכולם היא חלק ממנו
את המתנות היא לקחה בשביל צבע לשיער ופינוקים

מצב
הנושא נעול.
למעלה