בוקר טוב
אדיר יודח אם עוז יחליט שגל מבודדת זה טוב לו לנרטיב.חס וחלילה שאדיר יודח וישאיר את גל לבד בלב המאפליה
החליפו אותה 15 דק' אחרי שהויכוח התחילברור שהטיעון ( של גל) שקודם פירות ירקות וכו לכל הבית ואז טבק למעשנים ממה שישאר- הוא הגיוני (וגם חוזר כל עונה )
אבל
מה שפוספס בכל דיוני הפורום הקודמים בנושא- שהבקשה של המעשנים היתה לשריון של 30 ג טבק, שזה מבחינתם המינימום, וכשגם כשהיה תקציב מינימום הם קיבלו את הכמות הזו.
גל עמדה שם כמו לולב עם המבט החלול שלה וסירבה לתת להם את מה שביקשו. בטח חשבה ׳יה איזו סצנה מופלאה זו לפרק ׳ ׳אני אלופה׳ ׳הסוכן שלי יהיה מרוצה׳ ׳ התקרבתי עוד קצת למליון׳…
מעבר לטמטום שלהם שנתנו לה את הבמה לזה, לא מובן
למה הם לא החליפו אותה פשוט במישהו אחר שישב על הטבלט.
אתם יודעים למה? ( שואלת בשביל חברה, אבל שואלת ברצינות)
אבל לא בטוח שהיא תהיה על הטבלטברור שהטיעון ( של גל) שקודם פירות ירקות וכו לכל הבית ואז טבק למעשנים ממה שישאר- הוא הגיוני (וגם חוזר כל עונה )
אבל
מה שפוספס בכל דיוני הפורום הקודמים בנושא- שהבקשה של המעשנים היתה לשריון של 30 ג טבק, שזה מבחינתם המינימום, וכשגם כשהיה תקציב מינימום הם קיבלו את הכמות הזו.
גל עמדה שם כמו לולב עם המבט החלול שלה וסירבה לתת להם את מה שביקשו. בטח חשבה ׳יה איזו סצנה מופלאה זו לפרק ׳ ׳אני אלופה׳ ׳הסוכן שלי יהיה מרוצה׳ ׳ התקרבתי עוד קצת למליון׳…
מעבר לטמטום שלהם שנתנו לה את הבמה לזה, לא מובן
למה הם לא החליפו אותה פשוט במישהו אחר שישב על הטבלט.
אתם יודעים למה? ( שואלת בשביל חברה, אבל שואלת ברצינות)
נראה לי לפטל יש חסינותדור שני ענבל - הם בלתי, ובדיוק משום כך חייבים להשאר!
הלוואי שיודח ותיק. הלוואי.
פטל עדיין ממש מיותרת לי. גם נועם.
13 זה יותר מדימירוץ 17.5
אח 13.3
למה שהיא תבזבז כסף אישי שלה על סיגריות שאחרים מקבלים מהתקציב?יללה שפכטלים
יללה מסכות על הפנים
הודיה קבלה 100 שח מהמשימה,
לא יכלה לתרום לסיגריות של עצמה?
זה בגלל שהיא בלי נמשיםרפאלה עשתה פן
נראה על הפנים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.