GALxp
Well-known member
וזה שהוא מלקק לאחרונה לפאינה... אין דוחה מזה. הוא לא סובל אותה.מתחת הפוני...
וזה שהוא מלקק לאחרונה לפאינה... אין דוחה מזה. הוא לא סובל אותה.מתחת הפוני...
אני עדיין רואה שהן פוחדות להתרחק ממנהאור עשתה בחירה גרועה שנצמדה להודיה. בהתחלה כולן היו דבוקות אליה
אבל אחרי העזיבה של הילי והילה והקטע של הביביליס ירדו ממנה הרבה
מי איזה סוג? צבע עדה …תפסתי את עומר אומר כמה פעמים הערות גזעניות
צבעמי איזה סוג? צבע עדה …
נועם בעצמו מתייחס למוצא שלו בצורה קומית.. אז פעם אחת מישהו זרם עם זה והוא נפגע - לא קריטי..צבע
הוא קרא לנועם קופיקו ובהזדמנות אחרת אמר שאי אפשר לראות אותו בחשך וראו שנועם נעלב
מסכימה עם הגרנועם בעצמו מתייחס למוצא שלו בצורה קומית.. אז פעם אחת מישהו זרם עם זה והוא נפגע - לא קריטי..
והקטע שאי אפשר לקרוא למישהו קופיקו - זה לכולם או רק ע"פ מוצא מסוים? אם זה רק מוצא מסויים, זה בוודאי גזעני יותר מהאמירה של עומר שיכולה להתפרש בלי קשר למוצא..
יש אפשרות שזה קשור למוצא, אבל יכול להיות שזו סתם הערה על מראה כמו "מכוער"..מסכימה עם הגר
שלי אמרה שנעם מזכיר לה מישהו מאילת ועומר זרק ״קופיקו״
סקרנית איך אתה מפרש את זה בלי קשר למוצא
גם עכשיו גל קראה לו..קופיקו...בפינת עישון...יש אפשרות שזה קשור למוצא, אבל יכול להיות שזו סתם הערה על מראה כמו "מכוער"..
בגלל שהתפתחה ברשת דת עם רגישות יתר לגזענות יש המון false positive..
יש אמירות יותר קשות שלא יקבלו את אותה תשומת לב מאמירה אגבית כזאת. בילדותי היינו קוראים אחד לשני קוף בלי שבכלל נחשב במושגים כאלו - סתם כצחוק בין חברים.. אבל הרשת הפכה כל אמירה להזדמנות ל-virtue signalling שעכשיו גם אנשים עם כנראה כוונות טובות (הגר ואת) שלא מחפשים לעשות סיבוב הפכו לפבלובים לעניין.. שאין קלילות בשיח
האגביות של זה דווקא משכה את תשומת ליבייש אפשרות שזה קשור למוצא, אבל יכול להיות שזו סתם הערה על מראה כמו "מכוער"..
יש אמירות יותר קשות שלא יקבלו את אותה תשומת לב מאמירה אגבית כזאת. בילדותי היינו קוראים אחד לשני קוף בלי שבכלל נחשב במושגים כאלו - סתם כצחוק בין חברים.. אבל הרשת הפכה כל אמירה להזדמנות ל-virtue signalling שעכשיו גם אנשים עם כנראה כוונות טובות (הגר ואת) שלא מחפשים לעשות סיבוב הפכו לפבלובים לעניין.. שאין קלילות בשיח
האגביות של זה דווקא משכה את תשומת ליבי
הפער בין זה ששלי אומרת שנעם מזכיר לה בן אדם לבין זה ש״קופיקו״ הדבר הראשון שעומר אמר בצורה די אסוציאטיבית
יש לי ביקורת כלפי תרבות הwoke, אבל רגישות חברתית היא לא זה בהכרח ואפשר אף רצוי לשים לב לאסוציאציות שעולות לנו במטרה להשתפר
With that being said, לא חושבת שעומר ״גזען״ אבל כן מעניין שזו המחשבה הראשונה שעלתה לו. הסכמתי עם הגר כי גם אני תהיתי על זה כששמעתי את זה
עומר ממש אחלהשימי לב כאשר נועם מדבר כמה מהדברים שהוא אומר בצורה אגבית היו יכולים להתפרש כנוראיים אם הדעה השלטת הייתה קלה על ההדק בנושאים נוספים (לא רק גזענות). נועם יהיה משעמם אם הוא יצנזר את עצמו, אז אני מעדיף שהוא יגיד דברים שמקסימום יפגעו..
ושוב, לא אמרתי שעומר לא גזען - אין לי מושג מה הוא חושב (אם כי ממה שראיתי אני נוטה להאמין שהוא בחור טוב), אלא שהפרשנות של האמירות שלו כגזעניות נראית לי מחמירה (כי ייתכן שהוא סתם רוצה לדבר בלי לחשוב על כל הדרכים שהדברים שלו יכולים להתפרש בהן או שהוא צוחק עם חבר וכו').
טוב זה כבר בוודאי גזעניעומר ממש אחלה
אני מודה ש90% מהזמן אני לא מבינה מה נעם אומר
אני מבינה את מה שאתה אומר אבל עדיין אם מישהו יגיד למשל למישהו כהה לך תאכל בננה ויום למחרת אי אפשר לראות אותך בחושך ויום אחריי זה עוד איזושהי י הער אחרת זה כבר מריח גזעני אפילו שאפשר להגיד לכל אחד ללכת לאכול בננות/קופיקויש אפשרות שזה קשור למוצא, אבל יכול להיות שזו סתם הערה על מראה כמו "מכוער"..
למי יש תותבות? לגל?הצחיקה אותי גל...
"אלירן רוצה לראות את השיניים שלי.."..
הוציאה את התותבות.. הוא נגעל..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.