** שרשור בוקר - היום ה30 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

טוויגיי

Well-known member
כל פעם שהיא מגיעה לאפלטון זה הQ לצחוק
איזה טל ספר קלישאות
ואין מי שינחית אותה שם

Hagarrrrr

Well-known member
אומרים שטראמפ סיים את המלחמה לכאורה כי הוא אמור להדליק משואה בטקס

Goran11

Well-known member
עוד הצלחתי להבין מה הקטע של נועם
הוא בסה"כ רואה באח הגדול כמשחק נטו,הוא אומר שהמקום הזה הוא דינמי ולכן הוא לא מעוניין לתפוס צד בצורה אבסולוטית הוא מבין שיש קרבה בין דיירים מסויימים אבל לא צריך לפסול אף אחד ,הוא לא חושב שהחברויות באח זה משהו רציני...
מה שטוב זה שהוא גם אומר את הדעות האלה לכלל הדיירים כך שאין כאן אנשים שיפגעו ממנו...
יכול להיות שהכל ישתנה בהמשך בעיקר בכל הקשור לקרבה עמוקה לדייר זה או אחר אבל לעכשיו זה מה שהוא חושב ולכן הוא מסתדר עם כולם,מי פחות מי יותר והדיירים גם מכירים בדעות שלו .

שרי48

Well-known member
היי, צופה באיחור בויכוח של טל והודיה מהבוקר. אור כמובן מתערבת. הבחורה מזעזעת. לפני כן, זוהר הכין לה קפה. אפילו לא אומרת תודה, הנתינה הבכירה. מתערבת בויכוח בגסות רוח, נשמעת בדיבור האיטי והנמוך כמו נרקומנית, הרבה יותר גרועה מהמפקדת שלה. בלתי נסבלת. הלוואי שתודח בקרוב.

ליהוק מטורף

Well-known member
היי, צופה באיחור בויכוח של טל והודיה מהבוקר. אור כמובן מתערבת. הבחורה מזעזעת. לפני כן, זוהר הכין לה קפה. אפילו לא אומרת תודה, הנתינה הבכירה. מתערבת בויכוח בגסות רוח, נשמעת בדיבור האיטי והנמוך כמו נרקומנית, הרבה יותר גרועה מהמפקדת שלה. בלתי נסבלת. הלוואי שתודח בקרוב.
היא תודח רק בהדחה כללית, כי אין סיכוי שיעמידו אותה

Goran11

Well-known member
בין 2 המגעילות אם יכוונו אקדח לרקה וישאלו אותי את מי אני מעדיף אז כנראה אבחר בהודיה.
גל בעיני יותר מגעילה,יותר מניפולטיבית,יותר פייק והדיבור המתנשא והשקט שלה מעצבן אותי יותר מהדיבור הברונקסי ערסי של הודיה.

רות 1234

Well-known member
אני אוהבת את השילוב של נעם וגאיה. אני תוהה אם זו רק ידידות ממש טובה ביניהם (הם רוב הזמן יחד) או משהו מעבר? לא יודעת

מצב
הנושא נעול.
למעלה