** שרשור בוקר - היום ה2 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

ziniozi

Well-known member
בוקררררר
זוהר מקסים
הבנות הפתיעו, לא יודעת למה, כנראה שציפיתי להשתעמם כמו שהשתעממתי מרובן בעונה קודמת

יונתנסקי

Well-known member
בוקררררר
זוהר מקסים
הבנות הפתיעו, לא יודעת למה, כנראה שציפיתי להשתעמם כמו שהשתעממתי מרובן בעונה קודמת
לא מעניינות, ובמיוחד מלאכותיות.
כנראה שהיום, הטבעי הוא מלאכותי - ולהיפך.
אני כבר לא שייכת לדור הזה.

Psy Bear

Well-known member
ההוא שאמר שהגוף שלו הכי יפה בארץ... הגוף שלו לא כל כך יפה למען האמת, קצת מעוות אפילו.
אני עדיין טוען שאלכס שטילוב בשיאו היה לו את הגוף הכי טוב בארץ.

ההיא שאוהבת את עצמה ופסיכית וקנאית במערכות יחסים - לא מספיק יפה בשביל להחזיק בדמות הזו.

טל טיטו אושיית טוויטר, קורע שהיא נכנסה.

תמיר בן אדם מעניין פגשתי אותו בעבר, יש לו סיפור חיים מעניין. היה מכור לסמים קשים מגיל מאוד צעיר. ומשהו שלא דיבר עליו בת.ז. - היה מכור קשה גם לפורנו ואוננות. אולי עוד ידבר על זה.
בכל מקרה בתור מישהו שמכיר התמכרות לסמים קשים מקרוב, לא שלי, מאוד מלחיץ שבן אדם גמול מכניס את עצמו לסביבה בסטרס כל כך גבוה ויציאה כל כל גדולה משגרת החיים. מקווה שלא נראה איזו אפיזודה מלחיצה איתו.

גליה 1211

Well-known member
ההוא שאמר שהגוף שלו הכי יפה בארץ... הגוף שלו לא כל כך יפה למען האמת, קצת מעוות אפילו.

ההיא שאוהבת את עצמה ופסיכית וקנאית במערכות יחסים - לא מספיק יפה בשביל להחזיק בדמות הזו.

תמיר בן אדם מעניין פגשתי אותו בעבר, יש לו סיפור חיים מעניין. היה מכור לסמים קשים מגיל מאוד צעיר. ומשהו שלא דיבר עליו בת.ז. - היה מכור קשה גם לפורנו ואוננות. אולי עוד ידבר על זה.
בכל מקרה בתור מישהו שמכיר התמכרות לסמים קשים מקרוב, לא שלי, מאוד מלחיץ שבן אדם גמול מכניס את עצמו לסביבה בסטרס כל כך גבוה ויציאה כל כל גדולה משגרת החיים. מקווה שלא נראה איזו אפיזודה מלחיצה איתו.
וואלה? אני מכירה אותו מהרשת והסרטונים שלו עם סבא שלו.
הופתעתי כשנכנס אבל כנראה מנסה למכור את עצמו איכשהו... מסכימה איתך.

וואלה? אני מכירה אותו מהרשת והסרטונים שלו עם סבא שלו.
הופתעתי כשנכנס אבל כנראה מנסה למכור את עצמו איכשהו... מסכימה איתך.
אני עוקבת אחריו באינסטגרם, הוא ממש אחלה. זה לא סבא שלו, קרוב משפחה רחוק

DRORIKO82

Well-known member

זה לא משהו גורף. ישראל אוגלבו גם מכור לשעבר והאח הגדול עשה לו רק טוב. השאלה עד כמה תמיר חזק מנטלית בשביל לצלוח את החוויה.

Psy Bear

Well-known member
זה לא משהו גורף. ישראל אוגלבו גם מכור לשעבר והאח הגדול עשה לו רק טוב. השאלה עד כמה תמיר חזק מנטלית בשביל לצלוח את החוויה.
לא יודע מה הסיפור המדוייק של ישראל, אבל תמיר היה מכור מגיל מאוד צעיר ולכמה דברים שונים. אני לא הייתי לוקח את הסיכון אם הייתי במקום שלו.
כמובן ששום דבר הוא לא גורף.

נערך לאחרונה ב:

DRORIKO82

Well-known member
חייב להגיד שעד עכשיו לא נתפסתי על אף דייר. לא שיש לי חלילה בעיה עם מישהו מהם הם פשוט משעממים. אין כאן איזה דמות ריאליטי כמו איסקוב או מאור או דרורה, כולם יותר מדי רגילים. אולי מ-6 הדיירים הנוספים תבוא הישועה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה