yoni564712
Well-known member
הודיה שתיכנס היוםבעד מי אנחנו?
הודיה שתיכנס היוםבעד מי אנחנו?
לא אוהבת אותה…ממה שזכור ליהודיה שתיכנס היום
לא נראה לי היא תיכנסלא אוהבת אותה…ממה שזכור לי
יוני סוף סוף יש לך גאיה אמיתית
גל רובין…פוטנציאל לבלאגנים
מוכר לי השם. מי זו?הודיה שתיכנס היום
#התחלנובית הכנסת האח הגדול בפעולה......מה קורה לצעירים האלה? לא יכולה לראות את זה....
לא מעניינות, ובמיוחד מלאכותיות.בוקררררר
זוהר מקסים
הבנות הפתיעו, לא יודעת למה, כנראה שציפיתי להשתעמם כמו שהשתעממתי מרובן בעונה קודמת
וואלה? אני מכירה אותו מהרשת והסרטונים שלו עם סבא שלו.ההוא שאמר שהגוף שלו הכי יפה בארץ... הגוף שלו לא כל כך יפה למען האמת, קצת מעוות אפילו.
אני עדיין טוען שאלכס שטילוב בשיאו היה לו את הגוף הכי טוב בארץ.
ההיא שאוהבת את עצמה ופסיכית וקנאית במערכות יחסים - לא מספיק יפה בשביל להחזיק בדמות הזו.
טל טיטו אושיית טוויטר, קורע שהיא נכנסה.
תמיר בן אדם מעניין פגשתי אותו בעבר, יש לו סיפור חיים מעניין. היה מכור לסמים קשים מגיל מאוד צעיר. ומשהו שלא דיבר עליו בת.ז. - היה מכור קשה גם לפורנו ואוננות. אולי עוד ידבר על זה.
בכל מקרה בתור מישהו שמכיר התמכרות לסמים קשים מקרוב, לא שלי, מאוד מלחיץ שבן אדם גמול מכניס את עצמו לסביבה בסטרס כל כך גבוה ויציאה כל כל גדולה משגרת החיים. מקווה שלא נראה איזו אפיזודה מלחיצה איתו.
אני עוקבת אחריו באינסטגרם, הוא ממש אחלה. זה לא סבא שלו, קרוב משפחה רחוקוואלה? אני מכירה אותו מהרשת והסרטונים שלו עם סבא שלו.
הופתעתי כשנכנס אבל כנראה מנסה למכור את עצמו איכשהו... מסכימה איתך.
חשבתי סבא. יש לו מתכון טוב לקוסקוסאני עוקבת אחריו באינסטגרם, הוא ממש אחלה. זה לא סבא שלו, קרוב משפחה רחוק
זה לא משהו גורף. ישראל אוגלבו גם מכור לשעבר והאח הגדול עשה לו רק טוב. השאלה עד כמה תמיר חזק מנטלית בשביל לצלוח את החוויה.ההוא שאמר שהגוף שלו הכי יפה בארץ... הגוף שלו לא כל כך יפה למען האמת, קצת מעוות אפילו.
אני עדיין טוען שאלכס שטילוב בשיאו היה לו את הגוף הכי טוב בארץ.
ההיא שאוהבת את עצמה ופסיכית וקנאית במערכות יחסים - לא מספיק יפה בשביל להחזיק בדמות הזו.
טל טיטו אושיית טוויטר, קורע שהיא נכנסה.
תמיר בן אדם מעניין פגשתי אותו בעבר, יש לו סיפור חיים מעניין. היה מכור לסמים קשים מגיל מאוד צעיר. ומשהו שלא דיבר עליו בת.ז. - היה מכור קשה גם לפורנו ואוננות. אולי עוד ידבר על זה.
בכל מקרה בתור מישהו שמכיר התמכרות לסמים קשים מקרוב, לא שלי, מאוד מלחיץ שבן אדם גמול מכניס את עצמו לסביבה בסטרס כל כך גבוה ויציאה כל כל גדולה משגרת החיים. מקווה שלא נראה איזו אפיזודה מלחיצה איתו.
לא יודע מה הסיפור המדוייק של ישראל, אבל תמיר היה מכור מגיל מאוד צעיר ולכמה דברים שונים. אני לא הייתי לוקח את הסיכון אם הייתי במקום שלו.זה לא משהו גורף. ישראל אוגלבו גם מכור לשעבר והאח הגדול עשה לו רק טוב. השאלה עד כמה תמיר חזק מנטלית בשביל לצלוח את החוויה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.