** שרשור בוקר - היום ה-96 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
כפרות על חיים, גם אובססיבי וגם כפויי טובה. נסיך.
אנחנו רואים את זה אחרת.
אם מסתכלים דרך אור, אתה צודק.

בעיני, חיים נקלע לקשר עם מישהו שצועק ורודה בו. ומנסה לכפות עליו עם מי להיות בקשר ועוד לרדות בשבילו בהדר.
וחיים לאורך העונה עשה מעל ומעבר לכסות על הפגמים של אור. כי הוא מגלה כלפיו הרבה טוב לב ועין טובה.
מה שאור מעולם לא הראה כלפי חיים. ביזה אותו, השתיק אותו והתייחס אליו כאובייקט. נגע בו בצורות משפילות, כי ככה אור.
אור בעיני כפוי טובה, לא כי הוא עושה בכוונה. כי זו האישיות שלו, ככה הוא בנוי.
הדדיות היא תחום שקשה ומוגבל לו.(הוא לא בחר בזה) לכן הכל, בדרכו.

חיים שמר על היכולת לאהוב גם את אור וגם את הדר. ולא התעוור מהשינאה של אור ולא נגרר אחריו, כמו שדני.
הוא רחוק ממושלם, אבל בעיני אחד הטובים שבבית. לא כזה הפריע לי העיסוק התוכחתני, זה חלק מהמשחק. בשביל זה הם באח, זה הפורמט.

נאמנות לאור בעיני, היא ההיפך מטוב לב. היא נגררות, איבוד עצמי וצלילה מוחלטת שרק יציאה מהבית יכולה לפכח מזה.

נערך לאחרונה ב:

סטיריקון9

Well-known member
אנחנו רואים את זה אחרת.
אם מסתכלים דרך אור, אתה צודק.

בעיני, חיים נקלע לקשר עם מישהו שצועק ורודה בו. ומנסה לכפות עליו עם מי להיות בקשר ועוד לרדות בשבילו בהדר.
וחיים לאורך העונה עשה מעל ומעבר לכסות על הפגמים של אור. כי הוא מגלה כלפיו הרבה טוב לב ועין טובה.
מה שאור מעולם לא הראה כלפי חיים. ביזה אותו, השתיק אותו והתייחס אליו כאובייקט. נגע בו בצורות משפילות, כי ככה אור.
אור בעיני כפוי טובה, לא כי הוא עושה בכוונה. כי זו האישיות שלו, ככה הוא בנוי.
הדדיות היא תחום שקשה ומוגבל לו.(הוא לא בחר בזה) לכן הכל, בדרכו.

חיים שמר על היכולת לאהוב גם את אור וגם את הדר. ולא התעוור מהשינאה של אור ולא נגרר אחריו, כמו שדני.
הוא רחוק ממושלם, אבל בעיני אחד הטובים שבבית. לא כזה הפריע לי העיסוק התוכחתני, זה חלק מהמשחק. בשביל זה הם באח, זה הפורמט.

נאמנות לאור בעיני, היא ההיפך מטוב לב. היא נגררות, איבוד עצמי וצלילה מוחלטת שרק יציאה מהבית יכולה לפכח מזה.
מדוייק, לאחר שמתעלמים "מהקפריזות" והקיבעון הוא הראה כמה הוא יודע להיות חבר למרות התובענות והניכוס בעיקר של אור אותו. הוא הראה באופן ברור שהוא לא מוותר על ערך חברות ועושה הכל למרות הקשיים לקיים אותה. גם הדר הראתה באופן עיקבי קירבה לחיים יחס חם קשוב ואמפטי שרחוקה מאינטרס למרות שתוייגה בזה ע"י אור וזה תפס חזק. הטעם שנשאר מאור שהתכוון אבל לא יודע, ובדרכו בעיקר בלטה היכולת לפזר זיקוקים ואשליות שהוא יכיר לו בחוץ וכו' פחות להקשיב לו לצרכים שלו. אי אפשר להגיד שאור לא דאג לו אבל היה לזה מחיר הוא דרש לויאליות מוחלטת במחיר העצמאות של חיים.

willing

Well-known member
יש עוד דבר משותף שאני מוצאת בין חיים והדר.
שניהם מתקשים להתנגד ומתבלבלים לפעמים כשפוגעים בהם אבל קרוב. למשל זה שהדר לא התנגדה כשאור שם עליה את כפות הרגליים שלו
וזה שחיים לא דיבר על אור צובט לו בפיטמה, בועט לו בישבן, ממשש לו את הבטן, מצמיד את החבילה שלו בריקוד צמוד.

אלו דברים ממש מזעזעים. אבל כשפוגעים במישהו אחר, שניהם אמפתיים ונחלצים.
וזו תכונה שלא נראתה אצל דיירים בבית, שמראים ריכוז בעצמם ומייחסים לעצמם מלאכיות או ייחסו תקופה ארוכה
נועם, פרידה, יוסי, עינב, ועוד

דווקא אמילי פ. קופר אחת מאלו שהראו היחלצות לזולת ואכפתיות, גם אם זה שם אותה באש ובלי אינטרסים.וזה לצד התנהגויות אגואיסטיות. זה לא סותר
זה רק מראה שאין קשר בין לדבר ברגש, ולתקשר בצורה מעוררת אמפתיה, לבין להיות רגיש לזולת.
על זה הדר אמרה שאם מישהו לא בוכה זה לא אומר שלא מרגיש. אני לגמרי מסכימה

סטיריקון9

Well-known member
שניהם מתקשים להתנגד ומתבלבלים לפעמים כשפוגעים בהם אבל קרוב. למשל זה שהדר לא התנגדה כשאור שם עליה את כפות הרגליים שלו
וזה שחיים לא דיבר על אור צובט לו בפיטמה, בועט לו בישבן, ממשש לו את הבטן, מצמיד את החבילה שלו בריקוד צמוד.

וזו תכונה שלא נראתה אצל דיירים בבית, שמראים ריכוז בעצמם ומייחסים לעצמם מלאכיות או ייחסו תקופה ארוכה

דווקא אמילי פ. קופר אחת מאלו שהראו היחלצות לזולת ואכפתיות, גם אם זה שם אותה באש ובלי אינטרסים.וזה לצד התנהגויות אגואיסטיות. זה לא סותר
זה רק מראה שאין קשר בין לדבר ברגש, ולתקשר בצורה מעוררת אמפתיה, לבין להיות רגיש לזולת.
קשה המחיר הזה שמשלמים על קירבה במיוחד אצל אנשים שמזהים אצלם את החולשה,השבירות ותכונת הריצוי עם קושי להגיד לא. אצל הדר זה בלט בקונטקס של אור אכן עם הרגליים ששם עליה וביקש מסג' וזה שבר אותה והיא לראשונה סרבה בכל תוקף לא לפני שכלפיה באופן מיוחד כל הזמן הייתה תחושה שהוא מבקש להנמיך אותה "בסחבקיות" עד שנשברה. כמובן אצל חיים באופן שתארת ולכן גם הסייסמוגרף שלהם רגיש מאוד כשזה קורה לאחרים.

tortt

Well-known member

מה?

svtar25

Well-known member
רייטינג רוקדים עם כוכבים ( אני חלק ממנו)% 23.7 ( בשנה שעברה הרייטינג היה 21%)
רייטינג האח הגדול - כרטיס לגמר% 14.2
כמובן אי אפשר להשוות גמר לסתם פרק של אח הגדול.
עדן גולן לקחה בהליכה את עדן בן זקן!

katy2022

Well-known member
רייטינג רוקדים עם כוכבים ( אני חלק ממנו)% 23.7 ( בשנה שעברה הרייטינג היה 21%)
רייטינג האח הגדול - כרטיס לגמר% 14.2
כמובן אי אפשר להשוות גמר לסתם פרק של אח הגדול.
עדן גולן לקחה בהליכה את עדן בן זקן!
מאכזב אך לא מפתיע😉

katy2022

Well-known member
אתמול הם ראו את הבחירות בחדר האח…מי נתן למי וכמה
אור בשיחה עם דני אומר שיש פרצופים על הבוקר…״לא מבין..מה רצחתי מישהו״? התכוון למיכל שלא קיבלה מאף אחד….
אח״כ אמר שגם פרידה עם פרצפת…והוא לא מבין כי דיברו על זה שהתרחקו….
אח״כ שאל את די ג׳יי אם הכל בסדר עם פרידה אם היא מבואסת….די ג׳יי אמר שהיא לוקחת קשה את מצב התוספות בשיער😂

yalian

Well-known member
ראיתי את הטיקטוקים האחרונים של אמילי-עינב וגם מהבית של הדר (והלוואי שלכל הילדים יהיו משפחות אוהבות ומקסימות כאלה....🙏🏻)
ויצאתי לעמל יומי.
ואז -
שוב מצאתי את עצמי מזמזמת את
"רוקדת בגשם".
😖😩😭

אני נעה בין ייאוש לקבלה עצמית קיצונית 🤣🤣

גליה 1211

Well-known member
ראיתי את הטיקטוקים האחרונים של אמילי-עינב וגם מהבית של הדר (והלוואי שלכל הילדים יהיו משפחות אוהבות ומקסימות כאלה....🙏🏻)
ויצאתי לעמל יומי.
ואז -
שוב מצאתי את עצמי מזמזמת את
"רוקדת בגשם".
😖😩😭

אני נעה בין ייאוש לקבלה עצמית קיצונית 🤣🤣
ראיתי עכשיו שכולם היו אצל הדר.
יש להדר הורים מדהימים והכי חשוב
לפי מה שאני ראיתי- אני לא רואה תגובות שלהם על מתמודדים אחרים. הם לא יורדים נמוך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה