כל מילה.מטומטם מי שצעק לפרידה שהוא הורס לה
היא זאת שהורסת לעצמה
בעיניי היא אחת הדיירות הכי מביכות נואשות, חסרת ערך עצמי, שהיו בכל תולדות האח
ראיתי עכשיו את הפרק מאתמול
גרמה לי להקיא בפה.
קרן והדר היו במטבח וקרן אמרה שהיא רוצה לעשות סלטים. הדר אמרה לה שאין ירקות לסלטיםכמה יפתיע אתכם שאור לא סיים לדבר על הדר?
קרן מתכננת להשתלב בניקיון המראות, והוא
מייעץ לה דווקא לעמוד במטבח ולא לצאת מהמטבח
ההתמחות היחידה שלה זה קציצות. הדר אמרה שהשבוע לא יעשו קציצותבכמות מים שמיכל שוטפת את האורז...
יכלו למלא...ג'קוזי...
נועם..??....עד שהוא חותך ת'תפוח...מה שנראה במטבח זה בלגן שלם בעידודו של אור בהמשך להערה של הדר לקרן, כמו שכתבתי זה מצטרף לתלונות הרבות שלה. הדר משחקת לידיה. מיכל שואלת את נועם אם רוצה לעזור.זה עובד טוב לאור
זה מכוון כדי לשבור את המונופול של הדר כמחליטהנועם..??....עד שהוא חותך ת'תפוח...
כבר תצא שבת...
.או הנשמה...
היא יודעת איך נראה תפוח אדמה?מה שנראה במטבח זה בלגן שלם בעידודו של אור בהמשך להערה של הדר לקרן, כמו שכתבתי זה מצטרף לתלונות הרבות שלה. הדר משחקת לידיה. מיכל שואלת את נועם אם רוצה לעזור.זה עובד טוב לאור
ברור שלא כך הצהירה אבל היא חייבת מאבק כדי שיראו אותה ולכן כבר בכניסה התמגנטה לאור. עם המראה זה לא עבד לה, מהר מאוד נחשפה. הצופים הבינו לפני במי מדוברהיא יודעת איך נראה תפוח אדמה?
מה שמצחיק הוא שאין להדר שום "מונופול" על המטבח..... מישהו שם התחיל את הנרטיב הזה וכולם זורמים....מה שנראה במטבח זה בלגן/מרד על המונופול של הדר בעידודו של אור בהמשך להערה של הדר לקרן. כמו שכתבתי זה מצטרף לתלונות הרבות שלה, הדר משחקת לידיה שמתערבת. מיכל שואלת את נועם אם רוצה לעזור זה עובד טוב לאור.בנוסף שילה פנה להדר היום ושאל אותה למה בסוף כל משפט היא אומרת ביי, היא אמרה שהוא משוכנע שהיא בתוכנית שלו ויש לו שיגעון גדלות היא שואלת את די ג'י אם מכיר את המילה והוא עונה שבכלל לא מכיר.
נכון, אבל להדר יש בעיה בעבודת צוות, מול יוסי כמובן לא יכולה... בעבר ראיתי שעינב מבקרת אותה בעדינות "את אומרת לי בואי נעבוד ביחד אני מוכנה בכייף אבל את לא מקשיבה או מתייעצת מה נעשה, מה אני רוצה ומחליטה לבד" אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיא השקיעה הרבה מאמץ שכולם רבצו בבריכה, היא חרוצה ותורמת. מקרה הקציצות האידיוטי הממוחזר הוא גם מאפיין לא לזכותה. היא אוהבת לבד כך הצהירה. ככשניסתה להתקרב לאור היא התעקשה מאוד שהארוחה תהייה עליה עבדה בטרוף והתרכזה בפידבק שתקבל מאור על הקציצות שהכינה לו במיוחד.אי אפשר להתעלם שהאוכל הוא אמצעי מבחינתה לשרוד/ לבלוט זה לא אופייני רק לה. היא לא יודעת שבסקרים היא במקום 4מה שמצחיק הוא שאין להדר שום "מונופול" על המטבח..... מישהו שם התחיל את הנרטיב הזה וכולם זורמים....
אור פעם בחודש מכין אוכל לכולם,
והשאר יוזמים בעיקר דברים נקודתיים - פה עוגיות, שם שקשוקה לחברים,
אבל אף אחד לא דואג לקום ב-14:00/15:00 ללכת להכין צהריים לכל הבית
אם היה שם מישהו שהיה עושה את זה, לא נראה לי שלהדר היתה בעיה להשאר לרבוץ בבריכה/מיטה/פיצה
אולי בהתחלה - זמן הקציצות לאור,נכון, אבל להדר יש בעיה בעבודת צוות, מול יוסי כמובן לא יכולה... בעבר ראיתי שעינב מבקרת אותה בעדינות "את אומרת לי בואי נעבוד ביחד אני מוכנה בכייף אבל את לא מקשיבה או מתייעצת מה נעשה, מה אני רוצה ומחליטה לבד" אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיא השקיעה הרבה מאמץ שכולם רבצו בבריכה, היא חרוצה ותורמת. מקרה הקציצות האידיוטי הממוחזר הוא גם מאפיין לא לזכותה. היא אוהבת לבד כך הצהירה. ככשניסתה להתקרב לאור היא התעקשה מאוד שהארוחה תהייה עליה עבדה בטרוף והתרכזה בפידבק שתקבל מאור על הקציצות שהכינה לו במיוחד.אי אפשר להתעלם שהאוכל הוא אמצעי מבחינתה לשרוד/ לבלוט זה לא אופייני רק לה. היא לא יודעת שבסקרים היא במקום 4
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.