** שרשור בוקר - היום ה-62 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

בוףףברכה

Well-known member
נשמעת כמו..."המשוגעת".... זאת שבאה לצעוק...
ומוציאה ....את "הגרון" כל עונה...

לך!

Well-known member
מטומטם מי שצעק לפרידה שהוא הורס לה
היא זאת שהורסת לעצמה
בעיניי היא אחת הדיירות הכי מביכות נואשות, חסרת ערך עצמי, שהיו בכל תולדות האח
ראיתי עכשיו את הפרק מאתמול
גרמה לי להקיא בפה.

פאף פה

Well-known member
מטומטם מי שצעק לפרידה שהוא הורס לה
היא זאת שהורסת לעצמה
בעיניי היא אחת הדיירות הכי מביכות נואשות, חסרת ערך עצמי, שהיו בכל תולדות האח
ראיתי עכשיו את הפרק מאתמול
גרמה לי להקיא בפה.
כל מילה.
אישה דוחה ומגעילה.

yalian

Well-known member
כמה יפתיע אתכם שאור לא סיים לדבר על הדר? :ROFLMAO:

קרן מתכננת להשתלב בניקיון המראות, והוא
מייעץ לה דווקא לעמוד במטבח ולא לצאת מהמטבח

אזרחית שקופה

Well-known member
כמה יפתיע אתכם שאור לא סיים לדבר על הדר? :ROFLMAO:

קרן מתכננת להשתלב בניקיון המראות, והוא
מייעץ לה דווקא לעמוד במטבח ולא לצאת מהמטבח
קרן והדר היו במטבח וקרן אמרה שהיא רוצה לעשות סלטים. הדר אמרה לה שאין ירקות לסלטים
ויעצה לה להשתלב בנקיונות. כמובן כדי להתריס היא ענתה לה שתעשה גם וגם.
הדר ענתה לה שתעשה מה שהיא רוצה. ראשית איזה סלטים היא רוצה לעשות? היא לא יודעת אפילו לעשות ביצה ועינב לימדה אותה איך לחתוך פלפל אדום.
זה רק כדי להתעמת עם הדר. וכמובן היא רצה מיד לספר לאור שהוא בכיף מלכלך על הדר.

בוףףברכה

Well-known member
הדר.....קשה לה לשחרר את המטבח....
היא אומרת שהיא לא תכין ותתןלאחרים
אבל לא עושה זאת.....
היא רוצה להכין....גם את...."הפחממות..."...

GALxp

Well-known member
בטטת שמועה:
36.13% עידן
27.53% דני
12.63% דיג'יי
9.28% שילה
6.31% מיכל
4.34% איציק
3.79% קרן

yoni564712

Well-known member
אם כבר לעינב נמאס מהדר
אז מה אני יכול כבר להגיד

אזרחית שקופה

Well-known member
בכמות מים שמיכל שוטפת את האורז...
יכלו למלא...ג'קוזי...
ההתמחות היחידה שלה זה קציצות. הדר אמרה שהשבוע לא יעשו קציצות
כי הביאו בשר עגל וזה לא מתאים לקציצות. אני לא יודעת אם זה נכון כי אני לא מתמצאת בזה.
כנראה שהקציצות של מיכל כל כך טעימות שבפעם הקודמת שהיא עשתה קציצות זרקו חצי מהן לפח.
הכל נעשה בשם להוציא את הדר מדעתה.

סטיריקון9

Well-known member
מה שנראה במטבח זה בלגן/מרד על המונופול של הדר בעידודו של אור בהמשך להערה של הדר לקרן. כמו שכתבתי זה מצטרף לתלונות הרבות שלה, הדר משחקת לידיה שמתערבת. מיכל שואלת את נועם אם רוצה לעזור זה עובד טוב לאור.בנוסף שילה פנה להדר היום ושאל אותה למה בסוף כל משפט היא אומרת ביי, היא אמרה שהוא משוכנע שהיא בתוכנית שלו ויש לו שיגעון גדלות היא שואלת את די ג'י אם מכיר את המילה והוא עונה שבכלל לא מכיר.

נערך לאחרונה ב:

בוףףברכה

Well-known member
מה שנראה במטבח זה בלגן שלם בעידודו של אור בהמשך להערה של הדר לקרן, כמו שכתבתי זה מצטרף לתלונות הרבות שלה. הדר משחקת לידיה. מיכל שואלת את נועם אם רוצה לעזור.זה עובד טוב לאור
נועם..??....עד שהוא חותך ת'תפוח...
כבר תצא שבת...
.או הנשמה...

מיק83

Well-known member
מה שנראה במטבח זה בלגן שלם בעידודו של אור בהמשך להערה של הדר לקרן, כמו שכתבתי זה מצטרף לתלונות הרבות שלה. הדר משחקת לידיה. מיכל שואלת את נועם אם רוצה לעזור.זה עובד טוב לאור
היא יודעת איך נראה תפוח אדמה?

yalian

Well-known member
מה שנראה במטבח זה בלגן/מרד על המונופול של הדר בעידודו של אור בהמשך להערה של הדר לקרן. כמו שכתבתי זה מצטרף לתלונות הרבות שלה, הדר משחקת לידיה שמתערבת. מיכל שואלת את נועם אם רוצה לעזור זה עובד טוב לאור.בנוסף שילה פנה להדר היום ושאל אותה למה בסוף כל משפט היא אומרת ביי, היא אמרה שהוא משוכנע שהיא בתוכנית שלו ויש לו שיגעון גדלות היא שואלת את די ג'י אם מכיר את המילה והוא עונה שבכלל לא מכיר.
מה שמצחיק הוא שאין להדר שום "מונופול" על המטבח..... מישהו שם התחיל את הנרטיב הזה וכולם זורמים....
אור פעם בחודש מכין אוכל לכולם,
והשאר יוזמים בעיקר דברים נקודתיים - פה עוגיות, שם שקשוקה לחברים,
אבל אף אחד לא דואג לקום ב-14:00/15:00 ללכת להכין צהריים לכל הבית
אם היה שם מישהו שהיה עושה את זה, לא נראה לי שלהדר היתה בעיה להשאר לרבוץ בבריכה/מיטה/פיצה

סטיריקון9

Well-known member
מה שמצחיק הוא שאין להדר שום "מונופול" על המטבח..... מישהו שם התחיל את הנרטיב הזה וכולם זורמים....
אור פעם בחודש מכין אוכל לכולם,
והשאר יוזמים בעיקר דברים נקודתיים - פה עוגיות, שם שקשוקה לחברים,
אבל אף אחד לא דואג לקום ב-14:00/15:00 ללכת להכין צהריים לכל הבית
אם היה שם מישהו שהיה עושה את זה, לא נראה לי שלהדר היתה בעיה להשאר לרבוץ בבריכה/מיטה/פיצה
נכון, אבל להדר יש בעיה בעבודת צוות, מול יוסי כמובן לא יכולה... בעבר ראיתי שעינב מבקרת אותה בעדינות "את אומרת לי בואי נעבוד ביחד אני מוכנה בכייף אבל את לא מקשיבה או מתייעצת מה נעשה, מה אני רוצה ומחליטה לבד" אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיא השקיעה הרבה מאמץ שכולם רבצו בבריכה, היא חרוצה ותורמת. מקרה הקציצות האידיוטי הממוחזר הוא גם מאפיין לא לזכותה. היא אוהבת לבד כך הצהירה. ככשניסתה להתקרב לאור היא התעקשה מאוד שהארוחה תהייה עליה עבדה בטרוף והתרכזה בפידבק שתקבל מאור על הקציצות שהכינה לו במיוחד.אי אפשר להתעלם שהאוכל הוא אמצעי מבחינתה לשרוד/ לבלוט זה לא אופייני רק לה. היא לא יודעת שבסקרים היא במקום 4

yalian

Well-known member
נכון, אבל להדר יש בעיה בעבודת צוות, מול יוסי כמובן לא יכולה... בעבר ראיתי שעינב מבקרת אותה בעדינות "את אומרת לי בואי נעבוד ביחד אני מוכנה בכייף אבל את לא מקשיבה או מתייעצת מה נעשה, מה אני רוצה ומחליטה לבד" אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיא השקיעה הרבה מאמץ שכולם רבצו בבריכה, היא חרוצה ותורמת. מקרה הקציצות האידיוטי הממוחזר הוא גם מאפיין לא לזכותה. היא אוהבת לבד כך הצהירה. ככשניסתה להתקרב לאור היא התעקשה מאוד שהארוחה תהייה עליה עבדה בטרוף והתרכזה בפידבק שתקבל מאור על הקציצות שהכינה לו במיוחד.אי אפשר להתעלם שהאוכל הוא אמצעי מבחינתה לשרוד/ לבלוט זה לא אופייני רק לה. היא לא יודעת שבסקרים היא במקום 4
אולי בהתחלה - זמן הקציצות לאור,
עכשיו נראה לי שבמטבח היא בעשייה, וזה עושה לה טוב ומרגיע קצת
זו בחורה שרגילה כל הזמן לעבוד על דברים שמספקים לה עליהם גם פידבק, והמטבח נותן את זה
איך היא מתלהבת מדברים חדשים שהיא מצליחה לעשות פעם ראשונה ויוצא טעים, והיא רואה שאנשים אוכלים ונהנים
זו תחושת הפידבק שחסרה לה בבית, והאוכל הוא דרך להשיג את זה, גם מאחרים וגם - עכשיו היא לומדת - מעצמה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה