בוקר טוב 
האמת התבאסתי מזה שעם המניפולטביות שלה היא הצליחה להחזיר אותו לקשר הלא מלבלב הזה על המרקע.בוקר
מקווה שעוז ימשיך במגמת שריפת שני והרצת יובל.
היא עושה לו את המוות, ועם עריכה טובה אפשר להשמיט את החלקים הסמרטוטיים שלו
מאחלת לכולנו יום עם כמה שפחות שלקה![]()
זה טוב לו בטווח הרחוק.האמת התבאסתי מזה שעם המניפולטביות שלה היא הצליחה להחזיר אותו לקשר הלא מלבלב הזה על המרקע.
מבינה שבבית הזה נאחזים בכל אחד כי קשה. אבל ממנו ציפיתי שקצת יציב לה גבולות ושלא תצליח לדחוף לו את הידיים שלה מתחת לחולצה. היא לא נעימה לי בכלל - כבר מעדיפה זכיה של שלאקה ולא שלה.![]()
יש בזה משהו.זה טוב לו בטווח הרחוק.
היא הרי מתעללת בו.
זה יבוא ליידי ביטוי בעוד דברים, אני בטוחה.
תתהפך עליו במשימות וכד'.
תקוותך תקוות שוא.בוקר
מקווה שעוז ימשיך במגמת שריפת שני והרצת יובל.
היא עושה לו את המוות, ועם עריכה טובה אפשר להשמיט את החלקים הסמרטוטיים שלו
מאחלת לכולנו יום עם כמה שפחות שלקה![]()
מה. קרה אתמול בלילהמתי חברים של יובל יבואו לצעוק לו תתרחק משני?
אחרי אתמול בלילה - מתבקש!
שני טחנה ליובל שעות בראש סצנת קנאה מעורבבת בכל מני האשמות הזויות.מה. קרה אתמול בלילה
אני מאוד אוהבת את יוסי אבל אם הוא זוכה (כמו שזהבה בן זכתה) זה יבאס לי את הצורה לא יודעת למה הוא כל כך חמוד אבל.... לא יודעת יש לי חשש שזה שההפקה תעשה פה טעות אם אתם מבינים למה אני מתכוונת....(ראו העונה של זהבה בן .... זכייה מכורה וקנויה מראש)יוסי בובליל האיש והעונה הראשונה...אי אפשר לקחת לו את הטייטל של האח הגדול לדורותיו - יזכרו אותו לכל החיים.
אני שמחה בשבילו שהוא נכנס לסוג של סגירת מעגל, לבד ובזכות עצמו, מבין קצת יותר את המשחק. נפל בעונה עם אנשים שמכבדים אותו ואת גילו ולדעתי מגיע לו את החוויה המתקנת. נכון שהוא לא יזכה אבל עצם החוויה בשבילו והתיקון עם הדיירים זה כבר זכיה בשבילו ולצופי האח הגדול שכן אהבו אותו וגם אלו שלא אהבו - היום רואים אותו ממקום אחר.
אפילו ממאור הוא מוציא משהו נחמד.![]()
גועל נפשמאי אמרה לחן שהוא עושה לה פרצופים...
חן התעצבן...יצא לחצר...
דרור...
"אם הוא רוצה....."באפצ'י הוא...מחזיר אותה..."...
לא מאחלת לו שפעת אבל לא נראה לימאי אמרה לחן שהוא עושה לה פרצופים...
חן התעצבן...יצא לחצר...
דרור...
"אם הוא רוצה....."באפצ'י הוא...מחזיר אותה..."...
אולי ..סינוור ה..לא מאחלת לו שפעת אבל לא נראה לי
איך עצבים על הבוקר? זה עתה הסביר ארוכות למאי שאם עושים בבוקר נטילת ידיים, מתחילים את היום בשמחה ובאושר...מוגרבי עצבני.....
"איזה עצבים אני על הבוקר...עצבים...
התכווצו לי 2 חולצות... אני רכושני לבגדים שלי.."
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.