שרשור אני משרת ב....
T tali_le New member 18/1/03 #3 המממ.... במקום מוזר שנקרא שדמה והוא בעצם מתקן ניסויים של רפא"ל ואני פקמצית טלי
א אני עצמי אנוכי New member 21/1/03 #9 את פקמ"צית? ואת לסבית? לא! פקמצית בחיל אויר? איפה זה שדמה? משהו פה לא נראה לי הגיוני... לא משנה. סתם... גם אני הייתי פקמצית... איזה מס´ קורס סיימת?
את פקמ"צית? ואת לסבית? לא! פקמצית בחיל אויר? איפה זה שדמה? משהו פה לא נראה לי הגיוני... לא משנה. סתם... גם אני הייתי פקמצית... איזה מס´ קורס סיימת?
T tali_le New member 31/1/03 #15 מה לא הגיוני? איפה היית פקמצית? ומתי? שדמה זה משוייך כעיקרון לרמון.... ואני מקורס 63
L LoKKo New member 19/1/03 #5 צב"מ אני משרת בצב"מ - צוות ביון מיוחד אחת הסיירות של מודיעין שדה. תפקיד קשה, הרבה שטח מוצבים וערבים - אבל עם אחלה ח´ברה וכיף של עבודה
צב"מ אני משרת בצב"מ - צוות ביון מיוחד אחת הסיירות של מודיעין שדה. תפקיד קשה, הרבה שטח מוצבים וערבים - אבל עם אחלה ח´ברה וכיף של עבודה
S soldier21 New member 21/1/03 #7 אני משרת ב... נח"ל! וכולם ביחד: "ק ר נ ב ל בנח"ל קרנבל מי שלא יבוא חבל מי שלא יבוא חבל..." ואני בפרק משימה ליד אילת.
אני משרת ב... נח"ל! וכולם ביחד: "ק ר נ ב ל בנח"ל קרנבל מי שלא יבוא חבל מי שלא יבוא חבל..." ואני בפרק משימה ליד אילת.
M marik New member 26/1/03 #11 אני הייתי בנס"א 5000 שזה בתל-השומר - ניסויים ואבטחת איכות של חיל חימוש הייתי תוכניתן.... כתבתי להם שטויות ב-VB
אני הייתי בנס"א 5000 שזה בתל-השומר - ניסויים ואבטחת איכות של חיל חימוש הייתי תוכניתן.... כתבתי להם שטויות ב-VB
ז ז י ק ו New member 26/1/03 #12 נס"א ? אתה רואה, אם היית מפתח קרירה צבאית שם אולי היית מחליף את האסטרונאוט רמון..
V vulcan20MM New member 3/2/03 #19 אני משרת בבית. אבל בנתיים עברתי ת'מבדקים של חובלים! ומחכה לירפ"א ב של חיל האוויר!