שרשור אירועים הודעות והמלצות

סדנת סולו תופים

סדנת ריקוד בהדרכת סגית, רקדנית ומורה למחול מזרחי: 24/8/05 יום ד' 19:00-20:30 בסדנא נלמד לזהות את המקצבים השונים במחול המזרחי, כיצד להתאים להם תנועות, ונלמד קטע ריקוד קצר. מחיר: 130 ₪ הסדנא תערך בבית הספר לריקודים שבאצטדיון טדי קולק (ליד קניון מלחה), ירושלים. יש להודיע מראש על השתתפות בסדנא. לפרטים נוספים והרשמה: סגית – 2875709-052 www.elsagit.com

סביוני

New member
הערה לגבי ההרשמה לפסטיבל ב"שיטים"

לכל מי שהתקשרה והתקשר ועדיין לא חזרו אליו - מ"אשרם במדבר" מוסרים שעוד שבוע עד שבועיים יחזרו לכולם - הם מורגלים בהפקות כאלה ויחזרו לכל מי שהשאיר הודעה. למי שיש שאלה בנושא - מוזמנים לפנות למרכז המידע של אשרם במדבר 0507701492 או אלי 0522859404 ואעביר זאת למארחי הפסטיבל.

סביוני

New member
פתיחת סדנא נוספת ללימוד ערבית

נפתחת היום -19/8/05 סדנה נוספת ללימוד ערבית וניתן להצטרף היום ובשבוע הבא. היא תתקיים מדי יום שישי בין השעות 14.00-15.00 בסלון ביתי. בקורס נלמד לדבר, לכתוב, לקרוא ולהאזין לערבית, בדיאלקטים: מצרי, ישראלי ולבנוני. החומר שעליו נשען הקורס הוא שירי פופ וקלסיקה ערביים. מטרת הקורס היא לאפשר ללומדיו לקרוא שירים מהטקסט הערבי, להבינם ולדבר עליהם בערבית. משך הקורס: 18 מפגשים. לאחר מכן במידת הצורך ניתן להמשיך לרמות ממשיכים ומתקדמים. תודה לכל מי שנרשמה עד כה - ובהצלחה! אפשר ליצור עמי קשר במסר או בטלפון 0522859404 להצטרפות. סביוני / אלואן / אלון (מה שנוח...)

סדנת סולו תופים

הי דורית, מה נשמע? הסדנא מיועדת לשנה ב' ומעלה. כאמור, יש להבטיח מקום בסדנא מראש.

dorityeyni

New member
רשמתי לי ואמליץ לתלמידותי המתקדמות

ואנסה להגיע בעצמי לסדנא שלך. דורית

תודה

אשמח אם תודיעי לתלמידות שלך. אשמח לראותך (לצערי בעידן עמוס זה זה קורה רק לעיתים רחוקות), אם כי אני לא בטוחה שהסדנא הזו לרמתך....

tlingit

New member
שרשור אירועים הודעות והמלצות../images/Emo55.gif

זהו השרשור לכל מי שרוצה לספר לנו על אירועים של ריקודי בטן או כל הודעה קשורה כמו למשל סדנאות
, הופעות
, מסיבות
הודעות על תכניות
או על חליפה למכירה, אתרים חדשים
ושאר דברים טובים

אם מישהו מתענין בעוד סגנון ריקוד...

יש מסיבה אפריקאית (היום ) במכמורת , עם להקה אפריקאית ועוד כל מיני דברים... אני מאמינה שצריך ללמוד כל מיני סגנונות אתניים אז אם מישהו חושב כמוני ורוצה לבוא אז שיכתוב פה ואני אגיד לו היכן היא

איך להגיע למסיבה הזו...

המסיבה ב20:00 ב22:00 מתחילה ההופעה של איזה להקה אפריקאית ששכחתי את שמה יורדים במחלף בית ינאי על המחלף פונים ימינה לכיוון מכמורת נוסעים עד שמגיעים לכביש כורכר וממשיכים עליו עד לחווה של אליק יש סיכוי שנפגשנו בסדנא של עיישה דיאלו....

leah1010

New member
סדנת מקל

חזרתי מסדנת מקל, שארגנה טל ביחד עם מורה נוספת, לינה. הסדנה היתה מהממת. יסודית, כולן השתלבו בצורה זו או אחרת בסדנה, לא התבזבז זמן יקר. אנ אישית למדתי המון מהסדנה הזו ואני מקווה שתהיינה סדנאות נוספות בתחומים אחרים. טל ולינה - תודה תודה תודה רבה לכן. היה מהנה, מדהים ומיוחד. לאה

הי מתוקה !! תודה

בהחלט היה מהנה. אנחנו נהנו מאד. היה אינטימי נעים וכיף לא האמנתי שהזמן עף כל כך מהר. ובין שיר לשיר הטכניקה זרמה למעט כמה העפות מקל של הבנות. אני מתה על השיר והכאורגרפייה קלילה ומקסימה. תודה על הבוקר הנפלא ולך שהגעת- מקסימונת. מבטיחה שיהיה המשך. פרטים בקרוב.

קונקי1

New member
מה שאני מאוד מעריכה אצל אורית מפציר

זה דוקא התזכורת שלה להגיע עם מצלמות לסדנאות שלה והכי הפתיע אותי זה שבסיום הסדנא היתה "תכנית כבקשתך" תלמידה שביקשה לראות תנועה מסוימת שלא קשורה לסדנא - קיבלה וצילמה מבחינתי זה מצביע על בטחון עצמי רב- הנתינה הזו מבלי לחשוש, מבלי לפחד שמא "יעתיקו" או כמו ששמעתי שלא מרשים לצלם בסדנא כי יש כאן "זכויות יוצרים"
אפשר לחשוב שלא כולן לקחו ולמדו מהסרטים בערבית וחיקו את "נגוואה פואד" ושכמותה ואת המורות שלהן ובסופו של דבר הגיעו לביטוי אישי ואמירה משלהן. לדעתי זה יפה ומכבד את המורה שרואים שהיית תלמיד/ה "שלה" רואים את ההשפעה אבל רואים גם את הפרשנות שלך לתנועה ולריקוד, בסופו של דבר כולנו כתלמידים, רוצים, מנסים וחלקנו גם מגיעים לביטוי ולאמירה האישית שלנו בריקוד המורות גם מבינות את זה ולכן בחלק מהסדנאות יש הבטחה לתת כלים שיעזרו לנו להגיע לכך, אז מה "הפחד" הגדול שיצלמו את הנלמד בסדנא שלהן?? אין בכך לומר שאני לא מכבדת את אלה שלא מרשות לצלם, אבל אני בהחלט מורידה את הכובע בפני הבטחון העצמי הרב והנתינה ללא פשרות של אלה שבאות ללמד ואומרות קחו הכל. וכל האמור קשור לצילום בסדנאות ולא קשור למופעים (מסכימה שאין לצלם מופע). שיהיה לכולנו שבוע טוב

../images/Emo140.gifבהמשך לדברייך.

בהחלט הזרימה יוצאת ממנה ואני נהניתי בסדנאות שלה. אורית הסכימה שנצלם וזה מאד יפה ומוערך.אבל - וכאן יש אבל גדול - את כיבדת, הגעת שילמת. תחשבי על כך שזה עובר ידיים ועובר הלאה. אורית וכל מורה אחרת שמעבירה סדנא יטושבת שעות על בחירת המוסיקה , תכנים, בנית הסנא, כאורוגרפייה. יש כללי אתיקה בלתי כתובים שמי שמשלם משתמש בסדנא. גם בענפים אחרים זה מקובל. אני הייתי בהרבה כנסים והשתלמויות בעולם החינוך הגופני/אירובי/גאז ומעולם לא הרשו לצלם את המורה .הרשו בסוף לצלם וצילמתי את עצמי רוקדת. גם בפסטיבל שארגנה יעל מואב לא ביקשו בצורה נעימה ומכובדת לא לצלם את קמלייה. אז אולי לא הבנתי , אבל עם הזמן והתבונה אני חושבת שזה כן במקום. תחשבי על עצמך בחתונה/אירוע - הצלמים חוגגים על כל הפוזות ואז אח"כ מסתכלים בוידיאו- איזה פאדיחות!! אני מבקשת שלא יצלמו רק בגלל שאני רוצה להגיש אותי כמו שאני , הכי טוב שיש. וידיאו באתר זה באמת נהדר ומקסים וככה חשים את הרקדנית באמת כמו שהיא. זו הפרשנות שלך למוסיקה ושכולם יהנו. זה אכן כבוד גדול לי כמורה שאני רואה תלמידה מתפתחת ומשתמשת בדימויים.בתנועות ולוקחת ללחיים את מה שיכולתי לתת לה. הדיון מאד מעניין בעיניי ויש לי הרבה מה לומר. אני לוקחת נשימה והולכת לישון אחרי סופש נהדר. לילה טוב

קונקי1

New member
לילה טוב יפיופה, לא היה בדברי כדי

שתתנצלי, אמרתי שאני מעריכה גם את אלה שמסיבות שלהם לא מסכימים שיצלמו, כך אני רואה את זה ואם הייתי מצלמת (לא צילמתי
) הייתי משתמשת בזה לתרגול בבית ברור שיש כאלה שחושבים אחרת

הי נפלאה- תמיד יש 2 צדדים למטבע

זה מה שיפה בדיון. בדיוק עכשיו הסתכלתי בתמונות המ ה - מ - מ - ו ת של אל פאן משהו כמו 150 שאורית נתנה לנו ויש שם כמה פוזות של פספסוסים כאילו פרצופים חבל"ז. אני בוודאי לא אפרסם . אולי רק את שלי אבל האמת שהן לא מחמיאות... זה מחדד את הרגשתי. לילה נפלא וכדי לסכם את דברי שלי לא התנצלי. רק רציתי להסביר שבקשתי לא נובעת מאיזו תפיסת תחת יעני יש לי בעלות על הצעדים אלא ממקום אחר. ושוב ביי ביי נשיקות נשיקות(הציור של זה לא מצליח להצטרף).

slov

New member
בהמשך לנושא הצילום, גם בהופעות

האמת היא שאני מדברת מתוך תסכול לשעבר, כי כיום לשמחתי יש כל כך הרבה אפשרויות לראות הופעות חיות של ריקודים וגם סרטי וידאו של הופעות גם בארץ וגם בעולם, ולדעתי אומנות יכולה לתת השראה אבל אי אפשר להעתיק אומנות אמיתית, כי אומנות מגיעה מהנשמה, ואפיל אם שתי רקדניות - בטן - ירקדו את אותו ריקוד כביכול, זה עדיין יהיה ריקוד שונה בגלל גם מבנה הגוף שלהן גם בגלל בגלל האופי שלהן וגם בגלל מה שהן מקרינות, ואני חושבת שרקדנית שמכבדת את עצמה לא "תעתיק" ריקוד של מישהי אחרת אלא תוכל להשתמש בו כהשראה. ובמקום זה מרגיש דחף ממש חזק לספר לכן שראיתי שתי רקדניות שרקדו בדיוק את אותו ריקוד, בדיוק עם אותה מוזיקה, ולא אלו הן לא רקדניות שיחד חיברו את הריקוד, מפאת כבודו של הפורום אני חושבת שזה ממש מיותר לציין שמות, אבל כפי שטענתי מקודם, בגלל האופי והאישיות השונה של שתיהן הריקוד נראה לדעתי מאוד שונה. אותי אישית אני יכולה לומר זה ממש הרגיז, ולא אני יכולה לדעת מי "לקחה" ממי, אני יכולה רק לשער. ואני מקווה שהמבינה-תבין.

סביוני

New member
גם בתרגומים...

לפני חודשיים גיליתי טקסט תרגומי שלי מופץ בלי לקבל את אישורי, שלא לדבר על תשלום. אותה מורה כמובן שיחקה אותה ראש קטן, אבל בית משפט לתביעות קטנות אילץ אותה לשחק ראש גדול. הצלחתי להוכיח שסגנונית המסמך כלל רטוריקה האופיינית לי, ומשם הכל היה כבר סלול לניצחון. קצת מבאס להילחם כך, אבל זה משתלם כשמדובר בצדק צרוף.

למעלה