משימת הטלנובלה ממשיכה
תרצה וזוהר נכנסו לבית במהלך המשימה
עומר חזר לבית
תרצה וזוהר נכנסו לבית במהלך המשימה
עומר חזר לבית
יש את החזרה של עומר ?
הם לא יודעים מתי יש פרק של האח איך ידעו מתי יש המירוץ למליוןמעניין מה הסיכוי שיש שם דייר שמעלה את המחשבה "בטח יש היום את גמר המירוץ בקשת ובגלל זה עשו דו קרב"
אבל בטח גם אם יש, היו מצנזרים ולא היינו יודעים
סיכוי קלוש שהם מודעים בכלל למירוץ למיליון ולימי ההקרנה של הפרקיםמעניין מה הסיכוי שיש שם דייר שמעלה את המחשבה "בטח יש היום את גמר המירוץ בקשת ובגלל זה עשו דו קרב"
אבל בטח גם אם יש, היו מצנזרים ולא היינו יודעים
לא אמרתי מתנשאת פעם אחתבויון,
נכון, אור כבר לא שם,
ואתה בודה התעללות ב-כלל
בזמן שגם אור היתה שם,
וגוזר מכך, שלה מותר הכל,
בגלל שלמרבה הצער היא חכמה מאור,
ולכן עליה להענש, בשמות תואר כמו נניח נשגבת,
מתנשאת.
בוא לא נשכח את הכינוי החמודי והמתוקי ״פאפי״ לזוהר….. שהוביל לשיימינג קשה על זוהר…..אבל זה לא בריונות חלילהלא אמרתי מתנשאת פעם אחת
והיא התעללה באלירן הודיה וזוהר בתחילת העונה זה לא קשור לאור
כל מה שהיא מקבלת עכשיו זה עדין אותם ריקושטים מתחילת העונה
לא סתם היא ואלירן רבו מתחילת העונה עד היום ללא הפסקה
פעם היא חיפשה פעם הוא חיפש
והיא זאת שהתחילה עם ה"כינויים" כמו צאקי עברנית ברברית מאפיה
אז קצת מוזר שמפריע לה שלה קוראים על דמויות של סרטים או כינוים כאלה ואחרים
זה הכל
השיימינג הזה מעניין לו את התחת, הוא קרא לחתול שאימץ פאפי.בוא לא נשכח את הכינוי החמודי והמתוקי ״פאפי״ לזוהר….. שהוביל לשיימינג קשה על זוהר…..אבל זה לא בריונות חלילה
בחוץ החיים יפים..והופכים את הלימון ללימונדההשיימינג הזה מעניין לו את התחת, הוא קרא לחתול שאימץ פאפי.
הומור עצמי זו תכונה מדהימה בבני אדםמה שלעולם לא יהיה לגל או הודיה.
נכון!השיימינג הזה מעניין לו את התחת, הוא קרא לחתול שאימץ פאפי.
הומור עצמי זו תכונה מדהימה בבני אדםמה שלעולם לא יהיה לגל או הודיה.
מעניין שאדיר לא פאפיבוא לא נשכח את הכינוי החמודי והמתוקי ״פאפי״ לזוהר….. שהוביל לשיימינג קשה על זוהר…..אבל זה לא בריונות חלילה
לאף אחד אין את הרוע והקנאה של גל לכנות בן זוג מפנק וג׳נטלמן ״פאפי״מעניין שאדיר לא פאפי![]()
אני מחכה לראות איזה ספר דור כתב בתלונה שלוסיכום אסיפת הדיירים:
20-30 גרם
אורסולה
כלים תורנויות
לחם חלב
געגועים לסתיו קצין. אספה את כל הפתקים מהכותל והביאה אותם לאסיפת דיירים.אני מחכה לראות איזה ספר דור כתב בתלונה שלו
עדין אין לי מושג מי זאתגעגועים לסתיו קצין. אספה את כל הפתקים מהכותל והביאה אותם לאסיפת דיירים.
טוב שפספסת את סצנת הפן. הנוראית ביותר בהסטוריה.עדין אין לי מושג מי זאת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.