שרשור אווריל בטקס פרסי MTV הלטיני

ברודי

New member
שרשור אווריל בטקס פרסי MTV הלטיני

אררג קודם כל הטקס הזה הוא חתיכת פריק שואווווו מה הם רוצים מניק קארטר? כל הזמן הם עושים לו שהוא נפרד מבריטני ספירס וזה בכלל ג´סטין שנפרד ממנה. עכשיו ניק לא מבין מה הם רוצים ממנו בכלל והוא לא מתקן אותם כי הוא לא מבין שהם אומרים את זה בכלל, והם ממשיכים לספר על איך הוא נפרד ממנה לפני חוד וכאלה. חחחחחח גדול.... טקס משעשע משהוא (הוא לא נגמר פשוט אין לי כוח להמשיך לראות) עכשיו ההופעה של אווריל הייתה ממש ממוצעת... היא הופיעה כאילו הכריחו אותה לבוא לשמה, בשיא האדישות... טוב זה גם לא היה כ-ז-ה טקס... לא ´דעת... היא הייתה כזאת אנטיפתית...אבל עדיין, היא הדבר המעניין היחיד בטקס שמה. למרות ששיעשע לראות אנשים מסתבכים עם הספרדית (שפה כ"כ קלה, אני הבנתי חצי טקס בלי תרגום.) בכל אופן, חבל שאווריל לא הופיעה/זכתה בטקס פרסי MTV ארופה ;-P חח טקס נחמד, מי שפה עדיין שילך לראות.

איזה חמוד זה שהיא עומדת ככה ולא

מבינה כלום ממה שרוצים ממנה, וכשהיא צריכה לדבר היא צוחקת

SignOfLife

New member
אדישה או...

שהיא הייתה קצת ב"היי"! ראיתם את העיניים שלה? (בהופעה לא בתמונה אבל גם בתמונה)

ברודי

New member
לא, היא רק אדישה

פשוט שהיא לא מתאפרת (מאפרת את עצמה הילדה) וקורס איפור לא נראה לי היא לקחה בגלל זה התמונות שלה יוצאות ככה כל זמר שתשים אותו בלי איפור יראה ככה היא היחידה עם אומץ להסתובב ככה בגלל זה היא זוכה ל-
ממני (וזה כבוד גדול) בכל אופן בהופעה היא הייתה פשוט אדישה, נראה לי נמאס לה מהשיר הזה כבר או לא יודעת מה אולי פשוט הקהל הזה סתם מעאפן כאילו מקום קטן וזה... לא היה התלהבות או התרגשות.

SignOfLife

New member
היא לא נראית טוב בלי איפור...

וחוץ מזה! גם אם איפור או בלי איפור אנשים לא צריכים להראות ככה! היא נראית מסוממת... גם אני לא הבנתי מה כתבתי אבל בכל זאת! היא נראית לי קצת מסוממת...אני מקווה שהיא לא וגם אם היא כאן אז...וואחס! בכל מקרה קהל זה קהל גם אם זה במקום קטן מוזנח ומצניח! עדיין חובתה היא לשיר ולתת 100% מעצמה! לא משנה איך למה ואיפה!

ברודי

New member
מסוממת- לא.

אין ספק שהיא לא מסוממת. הילדה רק בת 18 מה עשית ממנה? חוץ מזה שהיא נראית מודעת טוב מאוד לעצמה ולמה שקורה סביבה רק בגלל שהיא לא פוטגנית לא אומר כלום. ובקשר להופעה- נכון שצריך לתת 100% אבל לפעמים קורה שזה פשוט...לא... לא זה או משהוא! להפך היא תיקשרה המון עם הקהל אבל היא שרה כזה בלי חשק... נו מיילא.

SignOfLife

New member
איפה את חייה?

בימינו ילדים בני תשע כבר מתחילים לעשן להסניף ולבלוע! ואם היא כל כך לא רצתה לשיר שם למה היא עשתה את זה? זה לא כאילו היא מקבלת כסף...היא מקבלת רק פירסום!(שזה די מובלי לכסף...אבל זה בהמשך) ונראה לא שהסיבה היחידה שהיא כל כך "תיקשרה" עם הקבל אז אחד! כפי שראית לא היה לא כל כך הרבה כוח (עוד סימן...) והקול שלה לא בדיוק צליל פעמונים כך שהיא נתנה להם לשיר קצת...!

ברודי

New member
אררג טוב זה מתחיל להביא לי ת´סעיף.

מה הקשר עכשיו למי מתחיל לעשן ולבלוע ולהזריק ומתי, היא לא נראית כמו אחת על סמים רק בגלל שהיא לא פוטוגנית!!! והקטע עם הלשיר זאת הייתה הדעה שלי היא נראתה כמו אחת שלא בא לה, לא יודעת מה יש לה, קיבלה בטח לא משנה ולא אכפת לי... את ההמשך של ההודעה שלך לא כ"כ הבנתי ולא קשה להבין למה, ומממ...אני אוהבת כשהיא שרה בהופעות. כל אחד וטעמו האישי, מה שגם היא נתנה להם לשיר רק פעמיים בדיוק ל-2 שניות וכשאמרתי תיקשרה דיברתי על הקטע שהיא התיישבה על המדרגות לידם ושרה לידם. נחמד מצידה לגמרי!

SignOfLife

New member
טוב נו...

בטח היא סתם הייתה עיפה מחוסר שינה בלילה מהופעה להופעה תוכנית טלוויזיה לתכונית טלוויזיה...באר לבאר....

SignOfLife

New member
לא לא אל תתעלמי

אני רוצה שתפתחי את ראש אחד ותקראי מה כתוב שם! ותראי שזה לא ציני בכלל....! אמת! אך ורק אמת אני דוברת!

ברודי

New member
אולי את אומרת אמת

אבל לשלוח אותי לקרוא ראש1 שהכול שמה שקרים, זה קצת בעייתי... מבינה ואז זה גורם לי לפקפק בכמה אמת את אומרת אם האמת שלך מבוססת על ראש1 אנחנו מצאנו אולי 5 טעויות בכתבה שלהם והגדיל(ה?) לעשות מי ששלח (לא זוכרת) אליהם דף פוליו שלם עם תיקון שגיאות מהכתבה אז לא להסתמך על עיתונים יש להם דד-ליין מאוד צפוף ולפעמים כותבים דברים רק בשביל למלא מקומות רייקים.

SignOfLife

New member
טוב בסדר!

אני אפסק לריב עם כל מה שאת אומרת ובלה בלה בלה... אם היא שיכורה או מסוממת זה לא צריך להיות הבעיה שלנו ובטוח שלא נושא הריב שלנו... אם היא רוצה להרוס לעצמה את החיים אז שיהיה לה בכיף...

PURPLE CHICKEN

New member
מממ...../images/Emo12.gif

כמה דברים... קראתי את הכתבה בראש 1 ו: 1. באמת יכול להיות שזה שטויות אבל קראתי את זה בעוד מקום לפני שזה התפרסם בראש 1 אז...
2. לא הבנתי מה הבעיה במה שכתוב שם! היא וסאם 41 בילו בבאר... אז? אווריל כבר עברה את גיל 18 ומותר לה להיות בבארים!
וחוץ מזה, אמנם בראש 1 לא כתבו את זה, אבל במקור השני שקראתי כתבו שהיחיד שהיה שיכור זה דריק!! אווריל לא הייתה שיכורה...
אם זה מה שניסית לרמוז...
ובקשר לעיניים שלה- הן באמת נראות רע...
אבל לא ממש כאילו היא מסוממת- יותר כאילו היא עייפה ו/או לא מרגישה טוב..
והיא הייתה ככה גם בפרמיירה של 8 mile לא מזמן...
אז תראו, יכול להיות שהיא חולה או שהיא עייפה, בכל זאת יש לה לוח זמנים ממש ממש צפוף והילדה רק בת 18!! זה הרבה עומס...
בקיצור, אני חושבת שיש לה משהו אבל שזה לא סמים...

SignOfLife

New member
באמריקה זה מגיל 21

מותר להם להכנס/לשתות מ/לבראים רק מגיל 21 לא מגיל 18 כמו אצלינו... אבל זה לא חשוב עכשיו... את צודקת אולי היא עייפה ואולי היא מסוממת אבל זה הבעיה שלה לא שלנו היא זאת שהורסת לעצמה את החיים אם היא הורסת אותם...

למעלה