שרשורי מדיטציה, תזונה ומטרות

דיוני מדיטציה (3) ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

איך אתם מתקדמים באמנות המדיטציה?
האם אתם מרוכזים בזמן שאתם מודטים בשיעורים?
מתי לדעתכם הזמן הכי טוב, במשך היממה, למדוט?

מעקב הגשמת מטרות (3) ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שלוש אפשרויות עיקריות, לדעתי, לנצל את הפינה הזאת: (1) לדווח על התקדמותכם בהגשמת מטרות מסויימות; (2) לדווח על מעשיכם בהקשר לנסיונכם להגשים מטרות מסויימות; (3) לבקש עזרה ו/או יעוץ מאחרים בנוגע להגשמת מטרות מסויימות. האם אתם רואים אפשרויות נוספות? באהבה בן

תזונה נכונה (7) ../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif

או-קיי, אז בואו נתרכז הפעם באחד מבין ארבעת השלבים של התזונה: הנשיפה/הפליטה. להזכירכם, ארבעת שלבי התזונה: שאיפה עיכול נשיפה מנוחה מה יש לכם להציע, לשאול או להגיד בנושא???

לפיני, בהמשך לשאלתך...

בקשר לסוגי האנרגיות של הגוף, לדעתי זה עניין של חלוקה והתייחסות. אפשר להתייחס אל הגוף כאל אנרגיה אחת, או כאל מצבור כזה או אחר של אנרגיות. ממילא אף אחת מההתייחסויות הללו אינן אלא התייחסויות. לכל התייחסות יש את מעלותיה, או את תפקודה, או את אופן השימוש בה. את החלוקה הגוף כבר יודע לעשות. כאשר אנחנו מתמקדים בכך שאנרגיה נטמעת לתוך אנרגיה, ובכך שהאנרגיה הגדולה והאקטיבית יותר יכולה לעשות באנרגיה הפאסיבית מה שהיא רוצה, אז אנחנו מנטרלים בקלי-קלות את אמונות ההבל שצברנו אודות גופנו ואודות תזונה ומאפשרים לקוסם הגדול לעשות את עבודתו הבלתי-מובנת ללא הפרעה...
באהבה בן

אה, ועוד שאלה

האם אתם מעדיפים מדיטציה מונחית (שהמדריך מדבר תוך כדי) או מדיטציה שבה אתם עושים לעצמכם את הכל?

שאלה מעולה בן........

חשבתי לשאול אותה כאן!!!! טוב אז אני לא יודע משום מה אני אוהב מדיטציה מונחית, כי אני מרגיש שאני לא לבד, ואני מרגיש יותר נוח ככה..... אני חושב שאני אוהב מדיטציה שאני מונחה על ידה, בגלל שאני לא יודע עדיין כל כך להעביר לעצמי ממש מדיטציה, כאילו אני יודע, אבל בהדרכה כאשר אני שומע את המילים של המורה אני מבין יותר ויותר....... ובאשר לעכשיו כאשר אני מדריך את עצמי במדיטציה אני לא שומע את עצמי אומר את כל ההסברה המדוייקת...... וחוץ מזה תגיד בן, באיזה שלב עובדים ממש על הנחייות מדיטציות, אבל ממש הנחיות??? שלכם באהבה, עידודו הלוחם

בעיקרון, מתי שרוצים, אבל בתוכנית

הגלובלית שלי כרגע, "לוחמים מתחילים" מתחילים להתעסק עם זה (להנחות אחד את השני) ואילו "לוחמים" כבר לומדים את זה בצורה מקצועית. אבל זוהי רק התוויה כללית; כל אחד יכול להקדים או לאחר נושאים שונים בלימוד שלו, לפי בקשתו ו/או נטייתו. שלך בן

../images/Emo124.gif תזכורות ../images/Emo124.gif

עידו טסלר - השוואת יכולת הבעיטה בשתי הרגליים עידו טסלר - שפגט בנים דאו - שפגט בנים דאו - להיות מדריכת קונג-פו נירש - ראיית הילות unagy - ראיית הילות pinibs - לראות בלי עזרת העיניים pinibs - בהצצה אחת עם העיניים "לתפוס" תמונה שלמה לפרטי פרטים קדימה, חברים, קדימה!!!
ויש גם מטרות שכבר הושגו: deep ocean השיגה את מטרתה לבעוט גבוה יותר (דווח בשרשור הראשון של הגשמת המטרות).

היי בן!!!!

אני דיווחתי לפני כמה זמן שאני אתחיל לעבוד על השפגט בנים, אבל זה לא הולך לי כל כך בינתיים...... כאילו לא עבדתי על זה ממש....... אני אתחיל מהשבוע הזה......... האם אני חייב לעשות חימום לפני שאני עושה שפגט????? בקשר למטרה השנייה אני ממש התחלתי ליישם אותה בקרבות....... אבל אני רוצה לעבוד גם על הבדלי העוצמה בין הרגליים הכוונה כמו שציינתי שבשנייהם יהיה עוצמה חזקה..... אני זוכרת שאתה אמרת שאתה פיתחת את החבטות שלך שהם יהיו יותר חזקות... אז איך בדיוק התחלת לעבוד על זה???. כאילו זה הרבה עבדוה פיזית, פנימית, שניהם????? מה דעתך?? פרט, נמק, הסר, ציין, הדגש וצייר!!! שלך באהבה, עידודו הלוחם

שפגט, חימום וכל השאר

אם אתה אחד עם גופך (רגיש והכל) - לא חייב לעשות חימום לפני שאתה עושה שפגט. תשדר לגוף שלך את המסרים הנכונים
תקלוט ממנו את כל המסרים שהוא שולח אליך
ותהיה מסוגל לפתוח רגליים לצדדים בלי כל חימום, במכה אחת, בלי ליצור שום נזק - ובכיף!!! בעיטות - עבוד בעיקר על הרגל החלשה שלך! עוצמת חבטות - פיתחתי בדרכים רבות מאוד. יש אינספור דרכים. טוב, נו, ניתן 3 (בשניה זו אני עדיין לא יודע איזה, אבל תכף שנינו נדע): 1. לתרגל את החבטות (בעיטות, אגרופים, הכל) באיטיות רבה (כמו בטאי צ´י) באוויר, סנטימטר אחרי סנטימטר. 2. באותו אופן שמתואר ב"1", אבל תוך התגברות על התנגדות פיסית ממשית שנולדת בכוח הדמיון (אוויר סמיך מהרגיל, או כמו בתוך מים, או לדמיין שהאיבר קשור לחוטי גומי שמקשים עליו להתיישר - וכולי... מה שנוח). 3. לתרגל את החבטות באוויר, במהירות הכי גדולה שאפשר (להשתדל ממש ליצור צליל של שריקה באוויר, כמו בסרטים). באהבה בן

עצה מתחום התזונה ../images/Emo70.gif

לא לשתות ולאכול בו-זמנית, או במלים אחרות, לא "להוריד" את האוכל בעזרת שתיה. מי יודע למה??? ולמה זה כל כך חשוב??? (אני במצב רוח של חידות היום
)

ובכן,מבחינת הרפואה המערבית

אם אנו שותים כדי להוריד את האוכל(כלומר יותר מכמות קטנה) השתייה מדללת את מיצי הקיבה,ואולי אף חומרי עיכול נוספים,מה שמפריע לעיכול התקין. מבחינת הרפואה הסינית,אני אזרוק ניחוש,ייתכן שהשתייה עלולה לקרר ,בעוד שאנו זקוקים לחום על מנת לעכל את האוכל היטב. למרות שאני מניח שיש סוגי שתיה הנחשבים למחממים.....האמת ,אין לי מושג

הפרדה ..שליפה מה - ../images/Emo28.gif

בין האכילה / לעיסה בליעה של מזון מוצק לבין בליעה של נוזל התפרקות החומרים בבטן. אולי ע"י הורדת האוכל ע"י שתיה נעשה "בצק" בבטן ובעצם האוכל לא מתפרק בצורה הנכונה. וכשקיימת הפרדה קיימת גם התפרקות המזון בצורה הנכונה ??????????

רמי ד.

New member
היי נגמר חופש חנוכה והצלחתי

להגיע אל המחשב כיום ברור לנו שאנו יוצאים משעורים שכללו עבודה פנימית באושר גולש, באופן מובחן הרבה יותר מכאלה שלא. בעבודה עצמאית אני מצליח להכנס עמוק יותר, ולהתעכב ולעקוף קשיים, ובמידת הצורך לעבור טכניקה, אבל כשהמדריך מדבר, אני לא לבד וזה חשוב לי ולהרגשת האושר שאיתה אני יוצא אגב עם או בלי קשר לדעתי משהו כן זז בי בעקבות הדחיפה\העברת האנרגיה שבצעת בנו באותו ערב גשום בימים שעברו אני מרגיש מחובר יותר, רמי

deep ocean

New member
הממממממממממ

התכוונתי לרוץ בסופ"ש ולא עשיתי את זה
בהמשך השבוע אני רוצה לרוץ!

ZaZen

New member
שאלות????

מהי התקדמות במדיטציה? האם למדיטציה יש מטרה? האם צריך להתרכז במדיטציה ואם כן במה

למעלה