שרשוריומי 22.2

Gal isr

New member
שרשוריומי 22.2

הודיה

SuperGirl711

New member
אה, יש בכלל טעם?|:

(לשרשור היומי, הכוונה. ואני גם רוצה צומי. אז הביאו לי צומי בכמויות.)

belabula

New member
בוקר טוב ../images/Emo41.gif

אתמול בערב נסעתי עם חבר שלי לים ואכלנו שם באיזה מסעדה... היה כיף!
והבוקר הגעתי מוקדם יותר הביתה.. איזה כיף זה שיש אוטו צמוד ולא צריך לחכות לאוטובוסים וטרמפים..
בקיצור, היום התחיל מצויין.. מקווה שגם ימשיך ככה..

shiran™

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אלה בהחלט הימים הכי יפים שלי. תקופה מדהימה. לא רוצה לגדול
בקיצור היום כרגיל קצת לסדר את הבית לא משהו רציני. אח"כ אחי בא! ווהו! סוף סוף הוא יראה את מרי הכלבה אחרי כמה חודשיםם! אח"כ קצת מסתובבת איתו ובערב הולכים למועדוןןןןןןן! חבל שאני לא יכולה לשתות שום דבר
[תרופה מחורבנת]. ובקשר לאתמול , אין לי כוח ללכת לשרשור של אתמול למרות שהוא 2 סמ' מתחתיי, בערב הלכתי עם חברה למופע סטנד דת
מגילה: המופע הזה היה בבית של איזה משפחה נחמדה שעושה מצוות והחליטה לארח את הרב הזה ואת תושבי האזור לערב מהנה. הרחוב, ידעתי בערך איפה הוא נמצא, אחי הקטן שמכיר את אזור הרבה יותר טוב ממני אמר לי איפה זה אבל חשבתי שהוא טועה מתבלבל אז לא הקשבתי לו וצרחתי עליו. אז עלינו על אוטובוס וירדנו בתחנה המתאימה בערך. התחלנו לחפש את הרחוב. רחוב שלא נמצא. שאלנו איזה 10 אנשים ברחוב, אף אחד לא ידע איפה הרחוב ורובם היו מוזרים. כך יצא שהסתובבנו ברחובות אזור האפלים, בקושי יש נפש חיה, הלכנו לאיבוד קל. בדרך ראינו כמה בנות ערסיות [איכס זה הכי מגעיל] שצעקו לעברנו: "אתן דתיות? דוסיות מסריחות! ילדה את כוסית בחושך" - קיצר - סתמו. גועל. לבסוף שאלתי מישהי איפה נמצא הרחוב, בדיוק כשהתקשרתי לאחי הקטן שוב אובדת עצות, והאישה ואחי אמרו לי אותו דבר ומצאתי את הרחוב!!!! הלכנו הלכנו ומצאנו את הבית. חברה שלי אמרה : "מה זה?כולם שם גברים, זקנים, לא רוצה להיכנס" עמדנו כמו 2 סתומות בחוץ ואני מנסה לשכנע אותה "מה את דפוקה? ראית רק גברים כי זה מחולק גברים\נשים ואין רק זקנים וגם אם יש אז מה?" ואז ראינו נערה אחת נכנסת. חברה שלי רצתה לחזור הביתה אבל אמרתי לה אני נכנסת תבואי אחריי. לא יודעת מאיפה היה לי אומץ כי זה היה מאוד מפדח להיכנס לבית שבחיים לא הייתי בו ואני לא מכירה בו אף אחד ולשבת לצפות במופע. אבל לא נורא. נכנסנו, בירכו אותנו לשלום. הרב היה קורע. קוראים לו שמעון פרץ והוא היה פעם חילוני והופיע בכל מיני תוכניות.. היה שחקן. היה מצחיק מאוד וגם מעניין מאוד. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פתאום חברה שלי קלטה שנכנס מישהו. איזה מישהו שהיא יצאה איתו פעם אחת. הפאדיחה. הוא אמר לה שלום. וכל הזמן הרב נטפל אליו "אתה היית פה שנה שעברה, כמעט התחתנת היה לך בלאגן" והתחיל לברך אותו שיתחתן השנה
וחברה שלי מסכנה התחילה לחשוב שזה סימן\גורל כי הרב דיבר על דייטים ונישואים
ענק. מאוד נהניתי ויצאתי עם חומר למחשבה.

mAAyAn 1

New member
היוםםם...

סתם להפגש עם חברות פעם אחרונה לפני הגיוס, כי בשישבת לא יהיה לי ממש זמן להפגש איתן... עוד 3 ימים]; מי ייתן והיום הזה לא יעבור...!

mAAyAn 1

New member
חחח פספסת שתי הזדמנויות!!

לא נורא...מזל שיש פלאפונים.

a 90s Noah

New member
בבית...

חזרתי אתמול מצריפין (היה אדיר!) לבסיס כדי לעשות מטווחים שלא היו בכלל. תחושת הבזבוז והטמטום של הקצינים במפקדה הזאת (בעיקר של הקמ"ן) הורגת.. עכשיו אני נוסע עם אבא שלי לאנשהו והולך לישון למה אני גמור..לא ישנתי יותר מ15 שעות ב-3 ימים האחרונים כולל נסיעות (והיו נסיעות...ת"א-מחנייםX2 וחזרה הביתה). סופ"ש נעים!

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

איזו משמרת זוועה הייתה אתמול בבוקר.הבוסית שלי העירה לי הערה שאפשר להגיד שאולי היא נכונה,אבל הצורה בה היא העירה לי הייתה כ"כ מגעילה,וגם שתי בנות מהעבודה שלי יצאו כ"כ מגעילות[אחת אני יודעת מי זו,השנייה לא] וסתם גרמו לי לראות אותן בצורה אחרת לגמרי וחבל. לא נורא,דילגנו על המשמרת החרא הזו,אחת מיני רבות. הייתי בבית בערך לאיזה שעה ולקחתי אוטובוס לאוניברסיטה לראות הופעה של חברה[היה יפה ממש],ואפילו הספקתי לראות את נועה[1]. אח"כ נפגשתי עם חברה טובה מהעבודה והיה ממש אחלה.ראינו כמה אנשים מוכרים בעיר והמשכנו לדרכנו ואז נועה הצטרפה אלינו[2.כמה נועה מוזכרת בהודעות שלי!]. הכי זוועה בימי חמישי זה לשמוע את כל האמריקקים עם המבטא,הם פשוט רודפים אחריי לכל מקום.זה נורא. הכי נורא זה בכיכר המרכזית[העיגול
],יש הרגשה כזו של כלוב עם מלא תרנגולות מברברות בגלל שהאמריקקיות האלה מדברות כ"כ בקול.

למעלה