שרותי מידע ותוכן

שרותי מידע ותוכן

הי למי שלא מכיר אותי, אני בחורה בת 29, בוגרת תואר שני במידענות תעודה בעיתונאות בעקבות מצבי הבריאותי ובכלל תקופה קשה, אני החלטתי לעזוב חיפוש עבודה ולהציע שרותי כפרילנסרית שדרגתי את האתר ומציעה את השרותים הללו כתיבת כתבות ועריכתן - אני כותבת בתחומים שונים - תרבות - חברה - דברים מהלב - סיפורים אישיים וראיונות ועוד. יש לי ניסיון של מעל 5 שנים בכתיבה ועריכה. תרגום כתבות מעברית לאנגלית ומאנגלית לעברית - אנגלית ברמת שפת אם וניסיון בכתיבת כתבות באנגלית ועריכתן. כתיבת ספרי זכרונות - סופרת ובוגרת סדנא בכתיבה יוצרת. כותבת סיפורי חיים המשלבים ראיונות, חיפוש מידע וכניסה לפרטים. כתיבת ספרי מתנה - ערכות מתנה לילדים. סיפורים אישיים לילד ספציפית ע"פי גיל, תחביבים וידע. הערכה כוללת עזרים נילווים. איסוף נתונים בתחומים שונים והצגתם בכתב או בגרפים - בוגרת תואר שני במידענות ומעל חמש שנים ניסיון. איסוף מידע מהאינטרנט וספריות בתחומים השונים לעסקים, אקדמיה, ארגונים וחינוך. מענה לשאילתות בתחומים שונים - צריכים ברגע זה מענה לשאילתה? שלחו לי ובהקדם אשלח לכם מקורות מידע ותקציר הרצאות והנחיית סדנאות - ניסיון בהרצאות מול גופים ציבורים ועסקיים. כמו כן ארגון ארועים חברתיים וחינוכיים ועכשיו אני מציעה חינם, מענה על שאילתות. במחיר עלות, ספרי מתנה לילדים ומציעה סדנה ניסיונית חינם בקניון חולון ב 7/12 פרטים נוספים באתר http://www.nuritp.com

../images/Emo132.gifסתם עיצה קטנה...

את מציעה כאן שירותים מקצועיים, ונראה שיש לך בהחלט מה להציע בתחומך. המשפט העוסק במצבך הבריאותי והכללי לא קשור, ואפילו מקלקל. זה נשמע כאילו נדחפת לעשות משהו שאת לא ממש רוצה לעשות, או לחילופין משדר "אני מסכנה, בואו תנו לי קצת עבודה". בכל מקרה שיהיה לך

einatgross1

New member
נכות ומיתוג

אביטל היקרה, לדעתי נורית הפכה את הנכות לחלק מהמיתוג שלה. מתוך הכרות עם נורית, זה נראה לי מאוד נכון מכל ההיבטים. נורית כותבת על עולם הנכה, ומתוך העולם הזה. אני קניתי את הספר שלה בזכות המיתוג המסוים הזה. נתתי לילדים שלי לקרוא את הספר שלה. הם גמעו אותו בשקיקה ואמרו שהוא מסוג הספרים שלא עוזבים עד שלא מסיימים. נורית פועלת מתוך ערך מסוים. מתוך הערך הזה קונים את הספר ואת פעילותה. תודה לנורית ותודה על ההקשבה,

תודהנ רבה עינת ולאביטל

אני מנסה פשוט להכניס יותר מודעות לקשיי הנכים, אבל יתכן שאת צודקת אחשוב על זה

זו שאלה באמת חשובה

אקדים ואומר שאין לי פתרונות, אלא רק נקודות למחשבה. גם אני קניתי בזמנו את הספר של נורית. עשיתי זאת כי פנייתה נגעה לליבי, ולא מכיוון שחשבתי שהספר יהיה מעניין וכו'. כלומר - נושא הנכות עבד עלי יותר מאשר היכולות של נורית (שלא הכרתי). האם הייתי מוכנה להקדיש מזמני וללכת לסדנא על בסיס זה? לא בטוח. כאשר קראתי את ההודעה כאן בפורום - לא קישרתי לנורית של הספר. סתם חשבתי על מישהי שמציעה את כישוריה, וככזאת לא נראה היה לי נכון לנופף בדגל המסכנות. ולכן נורית - יכול להיות שאת נמצאת בנקודת מפנה: האם את מרגישה מספיק חזקה לשווק את כישורייך בזכות עצמם? אם כן - ותרי על הנכות. אם את עדיין בשלב החדירה, ורוצה לזכות בתשומת לב באמצעות המחלה - יש הגיון להמשיך בקו זה. אני בטוחה שתדעי לעשות מה שנכון בשבילך. בכל מקרה - אני מאחלת לך המון בהצלחה!

כאמור, התחושה שלי היא שעסקים עושים

רק אם זה כדאי לשני הצדדים, ול"רחמנות" אין כאן מקום. מצד שני, אל תשכחי שאני מייצגת רק את עצמי
אני מוצאת שבעסקים יש הרבה ניסוי וטעייה (ותהייה...). קחי את שיווק הסדנא הנ"ל כ-case study. נסי לכתוב בחלק מהפורומים כך ובחלק מהפורומים אחרת, ותראי אם יש הבדל בהיענות...

einatgross1

New member
סדנה בקניון חולון

הי נורית, התוכלי בבקשה לתת פרטים נוספים על הסדנא בקניון חולון תודה,

הסדנה

קיוויתי לקדם סדנה התשלב כתיבה והתמודדות עם מגבלות/קשיים תוך הבנת השונה וקבלתו אני מאמינה שזה יעזור מאוד גם לאנשים עם מוגבלויות ובכלל אני חושבת שבהחלט הגיע הזמן יותר להבין ולהתמודד עם המוגבלויות בכל מקרה, לצערי נראה לי שאצטרך לבטל את הסדנה כי איש לא אישר

einatgross1

New member
לבטל?

נורית, אנא אל תבטלי. אני חושבת שכדאי שתפרסמי את הסדנא על כל פרטיה בפורומים שונים-למי היא מיועדת, מיקום שעה וכמובן את היותה חינמית. את מוזמנת לפרסם גם בפורום בניהולי (כניסה דרך הקישורית בחתימה לאתר ומשם לפורום). להחליט לבטל את יכולה גם ביום האחרון. ובכל מקרה, לדעתי כדאי לך לא לבטל אלא להגיע לקניון, לתלות שלט ולראות איך אנשים מגיעים מכל עבר לסדנא. סיבה נוספת לא לבטל היא משום שיש אנשים שבודאי כבר ראו את הפירסום שלך ויגיעו למרות שהם לא הודיעו. לגבי האחרונים האכזבה תיצור נזק שקה יהיה לתקן. בהצלחה,

einatgross1

New member
לפרט

נורית היקרה, עדיין לא סיפקת את הפרטעים לסדנא בפורום הזה. אשמח אם הם יהיו כתובים כאן. תודה,

הסדנה - פרטים

סדנה ניסיונית לשילוב כתיבה, התמודדויות וקבלת האחר מתוך הכתיבה וקריאה נכיר יותר את השונה (לאו דווקא נכה) ונלמד לקבל אותו הסדנה גם תעניק תמיכה והתמודדות עם חוויות קשות בפגישה הראשונה *פירוט על הסדנה ועלי *קריאה מהספר ומהמארים שכתבתי/כתבתם שנראים רלוונטים *כתיבה ניסיונית הסדנה מיועדת לכל הגילאים חינמית כל אחד ישלם על עצמו בקניון חולון - קפה ג'ו

einatgross1

New member
לכל הגילאים?

נורית, האם יכול להתקיים דיון שיענין גם ילד בן 8 וגם איש בן 60 בנושאים שהם כך כך מורכבים?

למעלה