שרוף...

שרוף...

לא יודע תאמת מה זה בדיוק בין אם שיר קטע או סיפור אבל זה משהו שיצא לי מהלב ברגעים אלה טרי טרי מהתנור(הכוונה מהלב) שרוף --------- שרוף,שרוף אני מבפנים לבי נחרך לו מאש האהבה בתחילה עוד לבי היה קר,קר כמו הטונדרה האכזרית קר כמו הקוטב הצפוני אך לאט לאט עם השנים לבי התחיל להתחמם לו וקיבל אווירה יותר מכניסת פנים אך במבט לאחור רואה אני שעדיף היה לי לו הייתי משאיר את לבי באווירה קרירה שכן למרות שאווירה קרירה אינה מכניסת אורחים ומקררת את החום שאחרים מנסים להכניס בה יש לקרירות יתרון אחד שאף אחד אינו יכול להכחישו והוא האפשרות לגרש מהמקום אורחים בלתי רצויים פולשים הבאים לפלוש לרמוס לבזוז לאנוס ולהשמיד את המקום בלי להשאיר אפילו זכר אך כשהמקום הינו חמים נעים ומכניס אורחים כל ישות בלתי רצויה רוצה ויכולה אף להכנס ולקלקל את המקום לאחרים ובמיוחד לתושבי האדמה חסרי ההגנות שכבר התרגלו אל ישובם וכך נשאר המקום היחיד שבו התושבים האלה יכלו לחיות הרוס שרוף מושמד לכולם ובלתי מיושב והאורחים הבלתי רצויים ההורסים המשמידים עוברים בשקט ובלי רעש להרוס להם מקום אחר חמים ונעים מלא בתושבים בלתי מודעים וכך נשאר לו ליבי הרוס שרוף ומושמד כמעט עד היסוד בגלל אותם פולשים אכזריים שהלכו בלי שוב שלכם עלה ברוח

לא אהבתם את זה???...

black crow

New member
מכירה את המצב

הייתי פעם כך ופעם כך, חושבת שהיית יכול, אם תרצה כמובן, לסדר את הבלאגן. אבל זו רק אני, שחרחורת.

את יודעת התגובה הראשונה שלי הייתה..

לומר לך שהלוואי זה היה ככה בשבילי ושלי זה מאוד קשה לסדר את הבלאגן בלב שלי ובמיוחד עכשיו אבל ככל שאני חושב על זה אני מגיע למסקנה שאולי את צודקת בעצם במה שאת אומרת שחרחורת יקרה כי גם לי היו הרבה פעמים(יותר מדי אפילו)שהייתי כמוך גם ככה וגם ככה ובסופו של דבר איך שהוא התגברתי על זה ואולי יום אחד אני יצליח באמת להתגבר על זה סופית עד אז מקווים לטוב נתת לי חומר למחשבה תודה על מילות העידוד מעריך אותם שלך עלה

אמממממ...

חום בא מהשמש הקור נמצא בפולוטו ואנחנו על כדור הארץ... לא יודעת מה זה אמור להביע... פשוט יצא לי.

לחתלתולונת שחורה...

מה שכתבת זה משפט ענק אולי את לא יודעת מה זה אמור להביע אבל את נתת לי השראה ליצירה קטנה שממשיכה את משפטך הכה יפה מקווה שלא תכעסי עליי שהשתמשתי בו מה שכן כל הזכויות עליו שמורות לך :) החמימות והקרירות. ------------------------------------------------------- החום בא מהשמש הקור נמצא בפלוטו ואנחנו על כדור הארץ רחוקים משניהם רחוקים מספיק כדי לא להישרף למוות או לקפוא מקור אך לא רחוקים מספיק כדי לא להרגיש את החמימות ואת הקרירות ששניהם מספקים לנו אבל השמש היא לא מקור החום היחידי שמספק לנו חמימות לזה ישנם גם יקירנו ואהובינו כדי שיתנו ויעניקו לנו את אהבתם וחיבוקם החמים והאוהב ואילו הקור שנמצא בפלוטו הוא לא מקור הקור היחידי לזה ישנם גם אויבנו ושונאינו שמספקים לנו את כל הקרירות שאנו צריכים במילותיהם הקפואות ובמעשיהם שמקפיאים את דמנו ואת לבנו אפילו אם איננו חפצים בקרירותם שלך עלה ברוח

תודה,

קורה לפעמים שאני כותבת משהו וכשאני קוראת זה נשמע לי מוזר... מכיוון שאני לא זורקת טיוטות אני מכניסה את זה למחברת שלי ואחרי זמן מה, מעיינת בזה במקרה ולא מאמינה שאני כתבתי את זה.... קורה. בכל אופן, השיר שלך שיקף את כוונתי במשפטון. תודה! רציתי להגיד עוד משהו ושכחתי... אם אזכר אחזור...

למעלה