שרונה מהפווו שלך הגשם הגיע אלינו
V vikiberko New member 16/10/05 #7 חדש חדש ונתגשמנו גם כאן גשם .מ י עשה לנו פו האאאאא? אתם פויה כל הכביסה הלכה פייפין ... אין לי עכשיו תחתונים הכל נרטב וגם לא חזיה .......אני צריכה לבקש מההוא עם האנטנה באוטו שיחזיר לי תחזיה איפא הוא בכלט עדיין בים המלח בטח הפך לנציב מלח..... ערב טוב
חדש חדש ונתגשמנו גם כאן גשם .מ י עשה לנו פו האאאאא? אתם פויה כל הכביסה הלכה פייפין ... אין לי עכשיו תחתונים הכל נרטב וגם לא חזיה .......אני צריכה לבקש מההוא עם האנטנה באוטו שיחזיר לי תחזיה איפא הוא בכלט עדיין בים המלח בטח הפך לנציב מלח..... ערב טוב
Z zoika New member 16/10/05 #15 מיד נעשה פוווווו וכמה חזיות יגיעו אליך אם זה עבד עם גשם אין שום סיבה שלא יעבוד על חזיות
פ פלג קטנה New member 16/10/05 #20 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זויקה איך שאת הורגת אותנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זויקה איך שאת הורגת אותנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Z zoika New member 16/10/05 #31 ובאותה שיטה נוכל להעביר לך הילריו אחד או יותר רק תכתבי דרישות גובה, צבע עיניים, משקל וכו'
פ פלג קטנה New member 16/10/05 #33 לא זוכרת עליו כלום חוץ מזה שהיה תופס פולקע ביד ואוכל זה גם היה לפני 40 שנה בקבוץ רבדים
פ פלג קטנה New member 16/10/05 #10 מינהלת אפשר לדעת באיזה שלב בהקמה נמצאת סוכת הפורום? ובכלל למה אתם לא תוקעים את הסוכה באמצע דרך, הא?