שרון הולצמן אתמול בקמלוט-

בלונוט

New member
שרון הולצמן אתמול בקמלוט-../images/Emo24.gif

הקמלוט מפוצץ באנשים,שרון פותח עם "אין לך מה לחשוש,הכל אצלך בראש,אין נחמה בפחד" המופתי מתוך האלבום החדש,והוא מתכוון לכל מילה,זה נראה כאילו הוא שר את זה לעצמו וזה כמו אגרוף לבטן,הקהל משתתק,מופתע,פתיחה חלומית. שרון ממשיך עם עוד ארבעה שירים מתוך האלבום החדש ""מה שאני רוצה,"מדבר לציפורים" המחושמלים ו "סיכוי קלוש" ו"ימים קשים" העדינים יותר,ככל שההופעה מתקדמת ההכרה מתחילה להתבהר,ההבנה מתחילה להכות :"ואין מכאוב אין עוד פחד,אין אהבה שלא פוגשת ייאוש", "אני רואה בעינייך ימים קשים שאלתי אותך אם את בודדה וענית רק בין אנשים" יש סיבה שאני חוזרת לראות שוב ושוב את ההופעה הזאת,שורות מנצחות,אמיתיות,מרגשות,שרון שר על ואל עצמו ואני מרגישה שהוא שר עליי,אליי,נוגע לי בחיים,איזה יופי,רגש מזוקק,אני רוצה עוד. ממשיך עם "בוקר טוב עולם" ו"לא רוצה לבוא לשינקין" (אלביס קוסטלו במקור),שרון מנגן בחשמלית כאילו זה הפעם האחרונה שהוא עומד על במה,נוטף זעה,נותן את כל מה שיש לו,זה רגע אמיתי,נקי,וזה חזק,זה מתחיל להראות יותר מדיי טוב מלהיות אמיתי,הקהל מחבק אותו במחיאות כפיים ארוכות,כמוני,הם רוצים עוד מהדבר הזה,ואז,כאילו מהשמיים,תקלה,האקוסטית לא מתפקדת,דקות ארוכות של תיפעולים טכניים,שתיקה ארוכה,שרון ממשיך עם שיר חדש חדש ומקסים שלא קלטתי איך הוא נקרא משהו על ניו יורק וש"לפעמים צריך לסוע רק בשביל לחזור,ממשיך עם "כל לילה מחדש","בסוף היום","אשה אשה" ו"פתח את ליבך" (ביצוע עוצמתי) מתוך האלבום הראשון ומסיים עם "לא לבד" המרגש,אחד השירים החזקים באלבום החדש שמקבל עוצמה איצטדיונית כמעט על הבמה. אני מסתכלת על שרון,מסתכלת ממש ממש טוב, ושאלת את עצמי מה יש בו שמרגש אותי כ"כ?מה יש באיש הזה שנוגע בי עמוק כ"כ? יש שם איזה אמת גדולה,בוערת,מלווה בכאב עצום,מין עננה של דיכאון,משהו חזק מאד,אנרגיות חזקות מאד,שילוב בין ייאוש טוטאלי לאופטימיות זהירה ובעיקר שירים מרגשים באמת,שמגיעים ממקום שאני לעולם לא אגיע אליו, התבוננות פנימית אמיתית,כואבת,לפעמים שורפת בעוצמתה,הדימוי הכי חזק שיש לי מההופעה הזאת זה כוכב לכת שבערה פנימית מכלה אותו,והוא מאיר באור חזק רגע לפני ההתמוטטות. שרון ממשיך עם עוד קאוור הפעם לשיר של להקה שלא הצלחתי להבין את שמה:"מוכרח להיות משהו יותר טוב מבאמצע,מוכרח להיות משהו מיוחד,סגרי ת'טלוויזיה ובואי נברח מכאן,גם ככה כבר איבדנו זמן" אח"כ "חג-שמח" שרון בחיקוי של שלמה ארצי יורד לקהל והקהל שר איתו "לו ניתנה לי משאלה הייתי מבקש להיות בטוח שיש סיבה לכל זה ולא סתם",הכת מתחילה לגדול,עוד ועוד אנשים מתקרבים,מתחממים באור הזה,מחממים את הלב,פותחים אותו,נותנים לו להיכנס,זה יפה בעיני שרון נענה לבקשת הקהל ומבצע את "סיכוי קלוש" ו "מחר יקרה לי משהו טוב",הקהל שר את השירים בעוצמה ושרון נראה קצת מופתע מההשתתפות של הקהל, ההופעה נגמרת,שרון נעלם במעלה המדרגות,סוף. אני חוזרת הביתה,עולה במדרגות,נכנסת הביתה,שמה במערכת את שיר מספר 9 מתוך האלבום "סיכוי קלוש": "אין לך מה לחשוש הכל אצלך בראש,אין נחמה בפחד"-לא,אין נחמה בפחד,ואין לך ממה לחשוש,העתיד מחייך אלייך עכשיו,קצת,נותן תקווה לימים הבאים,אתמול קרה לך משהו טוב,משהו ענק,ואת כ"כ שמחה על זה,זה ממלא אותך,לא יודעת כמה זמן זה יחזיק אבל בינתיים את מתענגת על התחושה הזאת,לאט,לא ממהרת,שלא ייגמר לעולם…

שלמונזה

New member
ההופעה אתמול ../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

הגעתי יחסית מוקדם [רבע לעשר] והופתעתי לגלות את הקמלוט כמעט ריק... אל תדאגו בהמשך זה משתפר
התיישבתי לי ליד הבאר ממש מול הבמה בציפייה להופעה, כשברקע מתנגנים מיטב משירי הרוק הטובים שלנו [ברי, נעליים, אמדורסקי ועוד]. דווקא שהתלהבתי יותר מהשירים כי שמו ערן צור
השיר מופסק באמצע לטובת שרון שעולה לבמה
. באתי להופעה שאני יודעת מראש שאת רוב השירים של שרון אני לא מכירה, אבל בכל זאת זה ממש לא מנע ממני מלהנות אתמול בערב. שרון נותן הופעה טובה על הבמה, ביחד עם שאר חברי הלהקה, השירים גם אם לא הכרתי אותם מראש ממכרים וככה גם תמיד אפשר להצטרף בפזמון
. סיכוי קלוש למי שלא יודע זה שיר פשוט מהמם, יותר גם בביצוע בהופעה חיה, וכ"כ סוחף
כ"כ סוחף שלא יכלתי להפסיק לשיר אותו כל הדרך הביתה
בהמשך ההופעה התחילו הבעיות בסאונד בדיוק כששרון רוצה לעשות שיר יחסית חדש. שרון כמעט מתייאש ורוצה לוותר על השיר, אך לבקשות הקהל הוא לא. הוא התחיל את השיר פעמיים והפסיק בגלל התקלות בפעם השלישית הוא כבר המשיך התקלות המשיכו באמצע השיר
אבל שרון הפעם המשיך עד סוף השיר. היו גם את השירים מימי אבטיפוס הנפלאים [הלהקה
בוקר טוב עולם נכתב בהשראת ה- MTV מסתבר, הוא שר גם את אישה אישה, לא לפני שהוא שיתףצ אותנו קצת בחוויות הלהקה, והנה הסיבה האמיתית למה אבטיפוס התפרקו
שרון מספר שהוא שנא בלהקה את הקטע של ההצבעות, כל אחד מביא שיר וחברי הלהקה מצביעים איזה שיר יכנס ואיזה שיר לא, שרון סיפר שהוא לא אוהב הדיקטטורה [כן כן הוא השתמש במילה הזו, ואיך אפשר שלא לאהוב דיקטטורה?
זה הרי מהות הפורום שלנו...
בהמשך לבקשת הקהל שרון גם ביצע את ציפור, אויש איזה שיר מהמם זה!!! בחלקו השני של המופע [אחרי שאומרים לילה טוב אבל נשארים על הבמה וממשיכים הלאה כי אין ממש כח לרדת ולעלות שוב] שרון מנסה לעשות הכל מהר מהר, כדי להספיק כמה שיותר לפני שעת העוצר של הקמלוט [12 בלילה] ועוצר מידי פעם כדי לברר מה מצב הזמן. לקראת הסוף הוא עושה חיקוי על השלמה ארצי, מסתובב עם מגבת על הכתף בין הקהל, הוא אפילו ניסה לשיר שורה מאיזה שיר של שלמה ואז הוא נזכר שהוא פשוט לא יודע את המילים
אז הוא עבר לשיר שלו... חג שמח. לבקשת הקהל הוא מבצע את מחר יקרה לי משהו טוב, לפני זה הוא קצת סירב לעשות את השיר כי הוא לא בטוח שמחר באמת יהיה לו טוב... בסוף הוא נכנע. השיר האחרון לערב שוב לבקשת הקהל הוא... סיכוי קלוש בפעם השנייה בערב. זה היה יותר לבקשת אנשים שאיחרו ונורא רצו. זה דווקא מאוד הוסיף לסיים את הערב עם השיר הזה שהוא בעצם השיר של שרון כרגע, לפחות מבחינתי. לסיום היה ערב מהנה מאוד, אחלה שירים, אחלה ביצוע. בהחלט שווה לבוא להופעות, הנאה מובטחת. וקצת יותר שווה לרוץ ולקנות את הדיסק [אני צריכה לעשות את זה] יום טוב

noooga

New member
נראה לי שראיתי אותך...

באת לבד? בכל אופן- הייתה הופעה מדהימה! זאת הופעה ראשונה שלי והייתי כ"כ נרגשת. כל הזמן שמעתי אותו רק ברדיו/מערכת ופתאום הוא עומד מולי, מזיע, שר ממש אל תוך המקרופון ואני צורחת את השירים שלו ברקע. טוב, להופעה מחר אני לא באה (יום שישי) אבל להופעה שאח"כ- אני שם!

mayooosh

New member
הייתי, היה מעולה ../images/Emo99.gif

ההופעה היתה מעולה! ביצועים מהממים!! חח ושרון היה מדהים!!!!!! (עם עוד הרבה סימני קריאה חח) אין לי מילים לתאר כמה נהנתי! ואני בטוחה שאני אהיה בעוד הופעות שלו!!! היה מ-ע-ו-ל-ה!!!

nicholegarn

New member
ביקורת מאוד יפה... גם אני הייתי!

היה מדהים! שרון היה מקסים, מרוגש, ניגן מעומק הלב וראו את זה עליו. זאת פעם שלישית שלי בהופעה של שרון ואני כל פעם נהנית מחדש! הוא מדהים! כל מי שלא הלך עוד להופעה - חייב ללכת! ומי שלא קנה את הדיסק - שירוץ לקנות!

noooga

New member
אממ, מסקרן אותי

ישבת מול הבמה מצד ימין (מנקודת מבט מהבמה)?

mayooosh

New member
מישהו יודע.... (-:

מתי ההופעה הבאה? ואיפה? תודה מראש

mayooosh

New member
ההופעה הבאה: ../images/Emo13.gif

17/3, יום חמישי בקמלוט ת"א (יש לי הרגשה שאני ונגה נהיה שם...
)

למעלה