שרוול

שרוול../images/Emo215.gif

רציתי לשאול את מי שעברו ניתוח שרוול אם הגיעו עד משקל היעד, ממה שראיתי יורדים יפה ובאיכות חיים סבירה אבל נתקעים קצת מעל היעד וזה מרתיע אותי לעבור את כל התהליך ולהשאר 10-15 ק"ג עודפים. בעצם אותה השאלה גם למי שעברו טבעת או מעקף. תודה ושבת מקסימה לכם

שמחה37

New member
אני חושבת שבכל סוג של ניתוח

הק"ג האחרונים ממש מעצבנים וצריך להתאמץ כדי להוריד אותם. יכולה לספר לך על עצמי - עברתי ניתוח שרוול לפני חצי שנה (פחות שבוע
) ירדתי כבר 35.5 ק"ג. הירידה המסיבית היתה בארבעה חודשים הראשונים ,היה חודש אחד שירדתי רק קילו וחצי (אני סופרת ממחזור למחזור), התזונה נשארה כפי שהיא ואני גם מתאמנת לפחות 4 פעמים בשבוע (מכון כושר +שחיה) . קחי בחשבון שהניתוח הוא קסם שיש לך בגוף אבל צריך לדעת לתפעל אותו ולהיות קשובים לו, אומרים שיש ירידה של 60 אחוז מעודף המשקל והתהליך לוקח בערך שנה, אחרי ארבעה חמישה חודשים הירידה מתחילה להתמתן וכבר לא יורדים את אותה מסה כמו בהתחלה אבל אם מקפידים על תזונה נכונה וספורט תמיד יש ירידה גם אם היא מתונה. (צריך להתחשב כמובן גם בגיל ובהסטורית הדיאטות שלך לפני ). את היעד שלי למשל - אני קבעתי ואם אני מכניסה אותו למחשבון הbmi אני עדיין בעודף משקל של 6 ק"ג (אני הגדרתי לעצמי 70 ק"ג כיעד). לא יודעת כמה משקל עודף יש לך, אבל בדיוק חברה משורוולת שלי אמרה שגם אם לא תרד יותר (היא ירדה 40 ק"ג) וכעת עומדת על 84 ק"ג היא מבחינתה השיגה את יעדה בניתוח ואני נוטה להסכים איתה. מאחלת לך המון הצלחה שמחה

רוייקו

New member
כל עוד מדובר בניתוחים שדורשים שיתוף פעולה

כמו טבעת, שרוול ומעקף סטנדרטי, יש פה לא מעט מידה של אחריות אישית וההצלחה היא בהתאם לגודל הרצינות, הנחישות וההתמדה. יש כאלה שמסתפקים בירידה של חצי מהמשקל העודף ויש גם רבים אחרים שלא מרפים עד שהם משילים את כל המישקל העודף. זה הרבה מאוד תלוי גם במה שמביא האדם עצמו. אני חושב שהממוצע הוא איפשהו באמצע. זה עדיף מלא כלום, לא ?

פשפשית30

New member
היי

אני גם חצי שנה אחרי ניתוח שרוול וירדתי 46 ק"ג. אני בדעה שגם אם אגיע למשקל של 75-80 קילו ואתייצב שם, מבורך וכל יום אנשק את האדמה ואודה לבורא עולם. עם זאת, אני עושה את כל שביכולתי מבחינת כושר ותזונה נכונה על מנת להגיע לירידה מקסימלית. כמו שאמרו לך הקודמים, זה בהחלט קשור לשיתוף הפעולה של המנותח עם הניתוח. כמו-כן, אני לא אשכח את תשובתו של ד"ר קידר לאמא שלי, כאשר שאלה :"מה יכול להיות שתרד רק 60% מעודף המשקל שלה?" הוא ענה לה: "עדיף 60% פחות מהמצב בו היא נמצאת היום, לא???". עדיפה הבריאות וכמה ק"ג עודפים, לדעתי! ואגב היום אני כבר עם ירידה של מעל 50% מהמשקל העודף שלי.... ולא מסתמנת בינתיים האטה משמעותית בירידה. בחודש אני מורידה כעת משהו כמו 4-6 ק"ג (נכון לשלושת החודשים האחרונים) בהצלחה

אופירA

New member
מנהל
לעניות דעתי - אין אלטרנטיבה

ניתוח כדאי גם אם נשארים עם 20 ק"ג עודפים (במקום 50-60). בכלל, החיים לא נגמרים בעוד שנה או שנתיים. יש עוד הרבה שנים בחיים, ואפשר להתמודד שם עם 20 הק"ג הללו.

למעלה