שקיעה עירונית אתמול היו עננים מדהימים
F fatNjazzy New member 10/6/04 #3 אהבתי את השנייה... קצת לחוץ למעלה, אולי מסגרת הייתה משחררת קצת, או קרופ אחר. חוצמיזה, אחלה גלריה יש לך.
אהבתי את השנייה... קצת לחוץ למעלה, אולי מסגרת הייתה משחררת קצת, או קרופ אחר. חוצמיזה, אחלה גלריה יש לך.
ר רוכב על הצל New member 10/6/04 #4 תמונה כמעט מושלמת... יופי של תמונה... אם רק הפוקוס היה על המחט עצמה ...
G geostant New member 11/6/04 #5 איזה יופי של מאקרו התמונה קצת דחוקה, הייתי רוצה יותר SPACE אבל עדיין ממש יפה
H h a w k e y e New member 11/6/04 #6 תנסה להבהיר את המחט עם פוטושופ או כל תוכנה אחרת, לדעתי זה יראה עוד יותר טוב. אהבתי את התמונה ואוהב אותה יותר מעט מוארת.
תנסה להבהיר את המחט עם פוטושופ או כל תוכנה אחרת, לדעתי זה יראה עוד יותר טוב. אהבתי את התמונה ואוהב אותה יותר מעט מוארת.
S springtailes New member 11/6/04 #7 תודה לכולם על התגובות אני אוהבת את הכהות של התמונה בקשר לחידוד פוקוס - מישהו יודע איך עושים את זה בפוטושופ או picture it ?
תודה לכולם על התגובות אני אוהבת את הכהות של התמונה בקשר לחידוד פוקוס - מישהו יודע איך עושים את זה בפוטושופ או picture it ?