שקיות..

שקיות..

כמו שכבר אמרתי..אני מכינה לאחותי מתנה ליום הולדת.. וחשוב לי האופן שבו אני אגיש לה אותה.. מלבד האריזה אני רוצה לשים את המתנה בתוך שקית כשאני מביאה לה..ולא שקית מגעילה של המכולת.. מישהי פה יכולה להדריך אותי איך אני מקפלת בריסטול בצורה של שקית/תיק? ועוד שאלה.. מה ההבדל בין דבק פלסטי לדבק נגרים? תודה רבה..!

matan20

New member
אני לא יודע איך....

עושים את זה, אבל אולי האתר יעזור לך.....
מתן

DOLPHINREEF

New member
אם לא תקבלי הוראות הכנה מפורטות

אז מה שאני מציעה, קחי שקית נייר תסתכלי עליה, ותתחילי לפרק אותה , ואז קחי נייר עטיפה יפה, כדאי שיההי עמיד ותתחילי לקפל ולהדביק, והשקית שפירקת תהיהי לך המודל לא נראה לי מסובך במיוחד.....תנסי, מה יש לך להפסיד, ואם נראה לך מסובך מדי מה שכתבתי אז, קחי שקית נייר כמו שהעלית תמונה ותדביקי עליה מלא מפיות, תגהצי אותה אם היא התקמטה מהדבק, והרי לך שקית יפהיפייה...........

חשבתי לעצמי באמת שאם לא תהיה לי

ברירה זה מה שאני אעשה..אבל פשוט אם אני עובדת בלי הנחיה מסוימת..אז הפשלות שלי יהיו גדולות יותר..ורציתי קצת כיוון.. פשוט ככה אני אחסוך לי הרבה נייר אם אני לא אגזור סתם:)

DOLPHINREEF

New member
יקירתי אם לא תתטעי לא תלמדי...

את מכירה את הפתגם... IF YOU LOSE DON'T LOSE THE LESSON ממליצה לך לקחת עיתון ולהתחיל לקפל אותו, תנסי, אני בטוחה שתצליחי בניסוי השני......

DOLPHINREEF

New member
הבדלים:

עם דבק הפלסטי מדביקים נייר, מפיות על עץ, ומשמש גם כסטפ1 בעבודת פיצוצים. דבק נגרים, מדביק עץ כמובן ןמשמש לעבודת קרקל (פיצוצים בין שתי שכבות צבע)

drusilla sh

New member
את יכולה אולי בבקשה להסביר לי

איך עובדים עם דבק נגרים כשרוצים לעשות פיצוציפ בין שכבות צבע? מה השלבים בדיוק? תודה

osnati10

New member
ליאת- את כזו נפלאה-אולי את יכולה

למצוא גם אתר שיש בו כל מיני סוגי אריזות וסגנונות שונים של אריזת מתנות? הנה לך אתגר..

osnati10

New member
ליאת - האתר מקסים ומהמם גם יחד!

אני אשמח לעוד כאלה ,במיוחד זה עם התמונות!

למעלה