שקדי הוא שלנו

meggie

New member
שקדי הוא שלנו ../images/Emo141.gif

מעניינים דבריו של שקדי למרות שאין חדש תחת ה-
והוא לא מגלה את עזה. בכתבה, טבלה של נפגעים חפים מפשע מאז אוקטובר 2005. (כך מגדירה ynet את הטבלה) . מעניין שמחבלים מופיעים בה גם. אני מציעה כי : לכבודו של העיתון (ידיעות) ולכבודם של הנרצחים ולכבודה ויופיה של המדינה יש לפרסם בכל יום טבלה עם שמות הנטבחים והנרצחים חפים מפשע , קורבנות פעולות איבה שכל חטאם הוא היותם יהודים
בוקטוף ישראל
שלפעמים ממש נראה כמו ישראבלוף

ish50

New member
אני אשם? ההתנתקות אשם !!!

ציטוט מדבריו "אנו פועלים השנה בהיקף שמגיע לפי חמישה ממספר התקיפות שלנו בשנה שעברה" מגי - מה קרה לך שקדי הזה (לא ההוא מהפורום והזייתים של העמק... ) הוא ממש משלנו - אולי נמנה אותו לדובר הפורום מטעמנו..מה דעתך?

meggie

New member
אני אומרת לך בפעם המאה

שאני עושה רעש בשקט
הוא שאמרתי >>> שקדי הוא שילנו
אז לשלוח מינוי מטעם ?

ish50

New member
אפשר לשלוח בונבונריה

של מינוי בטעם שקדי(ם) - הולך?

meggie

New member
אם אתה שואייל אותי

ואיך שאני מכירה את השקדי ההוא ממה יפית עמק נוי הוא על בטוח יערבב איזה שקד מר בתוך הזמזמם שקד אבל איזה בונבון מתוצרת לוקשון לא יגרע

ish50

New member
אוחח איפה הימים ההם..

שהחזקנו בבוידם בונבוניירות שהחליפו אלף ידיים במשך שנים כשאף אחד לא אעז להיות הפריאר לפתוח ובדוק מה הטעם של השקד שבפנים...ותמיד הקפדנו להיפטר מהם ולמסור לחותנת ליום הולדתה -ולא להתפלא כמובן כשקיבלנו ממנה אותה בחזרה בהזדמנות הכי קרובה עטופה בעוד 20 שכבות צלופן והקדשה "כנה לבבית ואמיצה" גם

meggie

New member
../images/Emo6.gif

זה כל כך שיכנוזי
מה שמזכיר את טולה שבעלה יולק מביא לה בונבוניירה והיא שואלת אותו ממי זה
הלכתי תחגוג לא אפסיד את החזרה של ערב בא מהעבודה ... ערב ערב בא

לפי הביצועים הכושלים בשטח../images/Emo9.gif

והתמקדותו באיפשור אינוס קטינות בבסיסי ח"א אני מבין שהוא קרוב משפחה של השקדיה שילנו,נכון ?

דווקא כשהביצועים התחילו להיות

מצויינים דווקא עכשיו אתה כותב ביצועים כושלים? לדידי כל חיסול ממוקד סטרילי הוא ביצוע כושל וחיסול לא ממוקד הוא ביצוע מוצלח.

בכל פעם שהממוקד נכשל

זה כשלון.אין לזה זוית ראיה אחרת. ולגבי השר האזרחי: סביר שידאג לאזרחים.נכון ? מתברר שאכן זה כך: פרץ דואג לפלשתינאים יותר מאשר לאשתו. NRG: "לבטל משימה ולא לפגוע בחפים מפשע" ======================================= שר הביטחון ביקש מהרמטכ"ל לא לקחת סיכונים מיותרים בכל הקשור לפגיעה באזרחים." יש עוד מה להוסיף,על גודל הנפילה הזו ?

למעלה