שקדיה יפיופה...

שקדיה יפיופה...

אפשר לדעת מאיפה אני מוכר לך?...לכי תדעי אולי יהיה כאן פגישה היסטורית..:)

חחחחח..זהו שאנ'לא'דעת...

אבל הצורת דיבור שלך.. מוכרת לי אחושרמוטה

B o r a t

New member
את לא מתביישת להגיד שרמוטה בפורום?

בושה וחרפה בושי והכלמי ... סנובית!

כוס שליליראבראבאק!!! כוס עמק ערס!

ראבאק!!!! כוס אוכטוק! אחושארמוטה!!! כוס אומאומו!!! ראבאק הומו אכטק אחושרמוטה ערס ראבאק!!!!!!

miki barrr

New member
ממש נאור מצידכן לומר את זה

מה אני אומר לכן..סחטיין שקד ונגה..... אני,כמה שאני כועסת ושונאת את הטרוריסטים,לא מתבטאת ככה.....לא כלפי כלללללל הערבים..אולי כשתתפקחו תבינו קצת יותר טוב=/ ולא,לא רוצה לפתוח פה שרשור פלצת על דיעות פולטיות..אז נפסיק פה?=/

ווווווווואי...מיקוש...

לא כולם מגיבים אותו דבר... וכל אחד יש לו דרך אחרת להביע את עצמו... או שאנחנו לא מרגישות אותו דבר ביחס לנושא... אולי לאחת הוא קרוב יותר אולי לאחת פחות... או שלי יותר קל לקלל ולך להפנים ולעשות עם זה מה שתעשי... 'כשתתפקחו תבינו קצת יותר טוב...' למה ?! למה את חושבת ?! כי אני מקללת ?! אז שאני אתפקח אני אבין יותר טוב ?! ואז מה?! אני לא אקלל...?!

בובה....

נוגליק אני איתך... לא מפתחת את זה... אני גרה מעל כפר של ערבים הכפר הזה של הערבים יש שם מלא ערבים שעובדים אצל אנשים במושב שלי חלק מערבים האלה שגרים בכפר וחלק אולי גם עובדים במושב שלי החביאו איזה בן זונה אחד שרצח מישהי מהמושב שלי בצומת וברח לכפר מיכלי(ככה קראו לה) כבר לא נמצא היום חדירות למושבים פה יש מלא ופעם אחרונה זה נגמר ברצח אישה שהשאירה אחריה בעל ו2 בנות מסכנות ירי על מכוניות של מורות שלי של שכנים שלי כנ"ל לא חסר ככה ש...בשבילי כולם אותו דבר לא משנה מה! אני לא כותבת את זה בגלל שאני רוצה צומי או רחמים אבל ככה אני חייה זה החיים שלי בן פיגוע בין רצח בין חדירה אני מאמינה שברגע שישמידו את כל הערבים גם את הטובים וגם את הרעים אני לא יצטרך להיכנס לאינטרנט לקרוא כתבה על פיגוע באחד הישובים פה ולהיכנס ללחץ!! וזהו

נצל"ש, ניצחון או לא ניצחון...

חיפה תודה... אני אוהבת אותכם... שחקנים נדירים ויפים שלי... מוכשרים!!! אלופים!!! יש אליפות!!! תודה לכם...

למעלה