שפעיים איך היה אני יספר חוויות

שפעיים איך היה אני יספר חוויות

אז באנו לשפעיים חילקו לנו שתייה אוכל ישבנו לנו בצל ואז עשינו כיף חיים במים היה ממש כיף אבל היתה פשלות לפחות אצלי שתי פשלות הכרטיס לא היה בתוקף {לפני חצי שנה אמרתי לה וזה לא עזר והאוטובוסים {בסוף עליתי אם עוד כמה ברכבת }

שלחופה2

New member
רושמים שפיים

אני גם באתי בסוף היה ממש נחמד התבטלנו, שחינו רקדנו התגלצ'נו גם הסנדויצים היו ממש טעימים זהו .. היה סבבה קצת לצאת מהשגרה

איפה ישבת אני ישבתי ליד הקיוסק

איפה בריכת הגלים אולי ראית אותי במקרה מי שראה שיגיד לא הצלחתי לראות את חברי הפורום באסה

שלומי מועלם תכנס .......?

אחי אני הייתי עם נרגילה כזות אם ראיתה אותי תגיד לי הייתי עם חולצה לבנה ונעליים אדומים של נייק ??? זה פשוט היה מהמם

לגבי היום בשפיים .... תכנסו

אני הייתי שם היום היה יום של כיף באמת היה אסור להכניס משהו עם סכוכית הכנסתי בקבוק וודקה עם נרגילה וזה השלים לי את היום שחינו רקדנו שיחקנו פשוווווווט היה מדהים ומה דעתכם על היום הזה אתם

cherryblossom

New member
בהחלט היה נחמד

שמחה שהחלטתי לבוא למרות שהייתי קצת חולה (ועדיין), לפגוש אנשים מהסמינר ומההשתלמויות, להיות במים וסתם לשבת ולדבר. רק חבל שעכשיו אני כולי אדומה ומתקלפת... >אאאוווווווווווו...שורף!!!!!!!!!<

שלחופה2

New member
וואי איזה באסה...

אבל תכלס מכל האנשים שהיו שם אני נראה לי היחידה שמרחה קרם הגנה... כל שאר הבנות במקרה הטוב שכבו בשמש כל היום ובמקרה הפחות טוב מרחו שמן שיזוף ואז שכבו בשמש כל היום אז מה ציפית????

למעלה