ובהזדמנות הזאת שאני כותב כאןאכן שערוריה!!!
ממש מפחיד, חוסר אחריותובהזדמנות הזאת שאני כותב כאן
אבקש סליחה מהמשתתפים ששלחו לי מסרים אישיים ולא עניתי להם עד עכשיו. זה מחוסר זמן והתחייבויות קודמות. אשתדל להתייחס ולענות לשאלות גם בפורום וגם במסרים אישיים, אך היו נא סבלנים. לא בכל יום יש לי את האפשרות להכנס לפורום.![]()
ת"מ פ"תממש מפחיד, חוסר אחריות![]()
להתניעת"מ פ"ת
לפני מספר חודשים ראיתי עשרות אוטובוסים חונים בשבת לפני הצהריים ברציפי התחנה המרכזית של פתח תקווה ללא כל שמירה ובאופן שכל עובר אורח יכול לגשת ולהתניע. פניתי ליחסי ציבור של דן והם התנצלו והבטיחו לבדוק את העניין. אינני יודע אם אכן הפסיקו את חניית האוטובוסים של דן בשבתות בתחנה, אך גם זו דוגמה מפחידה !!!!
סקר: עליה בתלונות נגד הרכבת ומוניותשערוריה בתחנה מרכזית בצפת מצורף
לינק מפורום ברוטר נט
ואגב טענות על אשכנזיות נהג אגדסקר: עליה בתלונות נגד הרכבת ומוניות
משרד התחבורה: מספר התלונות נגד נהגי המוניות גדל בשנה שעברה ב-32%. עלייה של 51% בתלונות נגד הרכבת - בעקבות הגידול בשימוש בה. לעומת זאת נרשמה ירידה חדה בתלונות נגד אגד ודן הכתבה המלאה ובאותו עניין: היום נערך עימות טלביזיוני בתוכנית הבוקר של ערוץ 10 בין נציג של נהגי המוניות לבין נציג של חברת אגד(לצערי פתחתי אחרי שהציגו את השמות והתפקידים של המתעמתים)לגבי פרסומת ה"חאפרים" שלטענת נציג נהגי המוניות גורמת להפסדים משמעותיים לענף. לא שאני טוען שכל נהגי המוניות הם "חאפרים" וללא ספק יש גם כמה נהגי אגד שלא חסר להם(וזה בלשון המעטה), אבל אני אהבתי מאוד את הפרסומת. לדעתי השחקנים שנבחרו לפרסומת, מבצעים משחק יוצא מהכלל, הפרסומת הומוריסטית ומצליחה להעביר לקהל הצרכנים את המסר של המפרסם. לגבי נהגי המוניות, קצת הומור לא יזיק, הרי אף אחד לא באמת חושב שכך נראים כל נהגי המוניות בארץ, וזו ההזדמנות של נהגי המוניות להחזיר מלחמה ע"י זה שיתחילו להתלבש באופן יותר מכובד(כמובן בלי להכליל) וינסו לשפר יותר את השירות-דבר שיוסיף להם עוד נוסעים.
יענקלה: שמעת אתמול את התכניתואגב טענות על אשכנזיות נהג אגד
שבפרסומת, הרי שממה שראיתי נדמה לי שהוא דווקא בן לעדות המזרח. אני כותב זאת כתגובת נגד לטענת ארגון המוניות שטענו כי החאפרים מוצגים כמזרחיים ואילו נהג אגד כאשכנזי מגולח ומצוחצח למשעי.
חבל ! יוסי סיאס היה עוזר לאנשיםיענקלה: שמעת אתמול את התכנית
הראשונה בלילה ברשת ב' מחצות עד 5 בבוקר עם... "הלילה יענקלה לאן" ?? היתה אחלה תכנית. סוף-סוף רדיו נקי מיוסי סיאס. אין לי דבר נגד עדות המזרח אך אני אשכנזי גרמני גאה מאוד-מאוט (מאוד) במוצא שלי...
אבל הוא כבר נמרח כמו מסטיקחבל ! יוסי סיאס היה עוזר לאנשים![]()
במצוקה חבל שרשת ב הורידה חבל מאוד
ידיד אביתר! אני שמתי כל שבת ורביעיאבל הוא כבר נמרח כמו מסטיק
והמגיש החדש מאוד מעניין.
יוסי התפטר בעצמו !ידיד אביתר! אני שמתי כל שבת ורביעי
את יוסי ואנשים מספרים מצוקות קשות באמת קשות! רבה אנשים אן להם למי לדבר ויוסי שומע וכימד תמיד פותר את בעיה בקצור צריכים את יוסי למרות שיעקנלה בחור אחלה ומצחיק!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אגד טוען שיש נהגי מוניות פירטי?ואגב טענות על אשכנזיות נהג אגד
שבפרסומת, הרי שממה שראיתי נדמה לי שהוא דווקא בן לעדות המזרח. אני כותב זאת כתגובת נגד לטענת ארגון המוניות שטענו כי החאפרים מוצגים כמזרחיים ואילו נהג אגד כאשכנזי מגולח ומצוחצח למשעי.
יש כאלהאגד טוען שיש נהגי מוניות פירטי?
זה בעייה חמורהשערוריה בתחנה מרכזית בצפת מצורף
לינק מפורום ברוטר נט
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.