שעמום - מה גורם לכך?

• פותח הנושא Kira
  • פורסם בתאריך

Kira

New member
שעמום - מה גורם לכך?

רבים יגידו שהשעמום הוא תוצר של נסיבות - הזמן, המקום והאנשים הסובבים אותך אך רק המעטים ייצדקו ויגידו שאתה הוא שגורם לעצמך להיות משועממם כי הרי אם רק תרצה אתה יכול לקום ולומר - זהו, אני הולך לטפס על הר אוורסט או לשחות ים אל ים או לטייל טיול תרמילאים באפריקה אבל אתה בוחרמ להמשיך לשבת על הכסא ה"נוח" ולבהות במחשב ולחכות שמישהו יציע איזה הצעה מרתקת שתשנה את עולמך! אז הנה היא - עשה עם עצמך משהו מהר!

MERD!

New member
חוסר אמצעים.

תהיי מציאותית. הר אוורסט - קודם כל, צריך לארגן משלחת. לאחר מכן לארגן מסלול, אשרות, ציוד, תחבורה. וכמובן כל זה עולה כסף. לשחות ים אל ים: זה אפשרי בכלל? הרי אם אני שוחה בים לבסוף אני רק אגיע לחוף השני שלו או אטבע. אלא אם כן מדובר באוקיינוס ואז היית צריכה לפרט. וחוץ מזה, שוב פעם, כסף לאוטובוס, אין. כסף לבגד ים חדש (אני לא יכול לבוא עם הישן מה אם יצלמו את זה בעיתון?!) אין. טיול תרמילים באפריקה, אירופה, אסיה, אמריקה, ושאר היבשות ששכחתי. דבר ראשון הוצאות, כסף לתרמיל, לבגדים שנראים שחוקים שאוכל ללבוש ולראות טבעי בעניין. אוכל, הסעות, כסף לבזבוזים, קונדומים וכו. שוב פעם, אוטובוס לשדה התעופה או דלק לאוטו(מה שמצריך רשיון, כסף לשיעורי נהיגה.). תני לי כסף, ואעשה זאת. אולי לא אשחה מחוף אל חוף ואולי לא אטפס על הר אוורסט(קר שם), אבל עם כסף אוכל לנסות למצוא משהו שיהיה לי יותר נוח איתו.

Kira

New member
כסף?

אני אמרתי את הדברים באופן היפוטתי ולא התכוונתי באמת לעשות דוקא את הדברים האלו, אלא הכוונה היתה לעשות עם עצמך משהו באופן כללי, אפילו אם זה פשוט לקום מהכיסא וללכת לחבר... ודבר נוסף, כסף זה לא הדבר שיאפשר לך לעשות הכל... גם ללא כסף אפשר לעשות דברים רבים כל עוד יש לך רצון ומוטיבציה.

MERD!

New member
אולי לא,

אבל אני אוכל לשלם לאנשים בעלי המרץ והמוטיבציה לבצע את זה עבורי.

למעלה