שעות נוספות

מצב
הנושא נעול.
שעות נוספות

שעות נוספות
אני עובדת במשרה מלאה - 186 שעות חודשיות ימים א-ה מ-8 עד 16 ויום שישי 8 עד 13, כלומר 45 שעות שבועיות. האם מעל 43 שעות שבועיות אני זכאית לתשלום שעות נוספות בין השעתיים הנותרות?

שעות נוספות

שעות נוספות
אני עובדת במשרה מלאה - 186 שעות חודשיות ימים א-ה מ-8 עד 16 ויום שישי 8 עד 13, כלומר 45 שעות שבועיות. האם מעל 43 שעות שבועיות אני זכאית לתשלום שעות נוספות בין השעתיים הנותרות?
שעות נוספות
האם יש לך הפסקה לארוחה. המעביד יכול לדרוש כי הפסקות לארוחה יהיו על חשבונך. מקובל בכל 8 שעות 30דקות אם אין לך הפסקה כלל מה שאינו סביר מגיע לך שעות נוספות

רק למען הדיוק

שעות נוספות
האם יש לך הפסקה לארוחה. המעביד יכול לדרוש כי הפסקות לארוחה יהיו על חשבונך. מקובל בכל 8 שעות 30דקות אם אין לך הפסקה כלל מה שאינו סביר מגיע לך שעות נוספות
רק למען הדיוק
ביום עבודה בן 6 שעות לפחות זכאי העובד להפסקה בת 3/4 שעה, ממנה לפחות 30 דקות ברציפות. אם חייב העובד להשאר בזמן ההפסקה במקום העבודה מבלי לצאת ממנו, תחשב ההפסקה חלק משעות העבודה הרגילות.

גמול שעות נוספות נעשה בחישוב יומי

שעות נוספות
ולא בחישוב שבועי, לכן,מגיע לך גמול עבור 2 שעות עודפות, בשונה משעות נוספות התשלום עליהן הוא בשיעור 100% כמו שעות רגילות.

שעותנוספות

ולא בחישוב שבועי, לכן,מגיע לך גמול עבור 2 שעות עודפות, בשונה משעות נוספות התשלום עליהן הוא בשיעור 100% כמו שעות רגילות.
שעותנוספות
מכל מקום אם העובד קיבל בפועל הפסקה לא מגיע שעות נוספות

מצב
הנושא נעול.
למעלה