שעות נוספות

מצב
הנושא נעול.

bella135

New member
שעות נוספות

שעות נוספות
שלום. במקום העבודה שלי נהוג תשלום בגין שעות נוספות ע"פ חישוב חודשי. דהיינו משלמים שעות נוספות לאחר חישוב קיזוזים בשעות רגילות. האם החישבו הנ"ל חוקי? או שיש לחשב ע"ב יומי/שבועי?

לא חוקי

שעות נוספות
שלום. במקום העבודה שלי נהוג תשלום בגין שעות נוספות ע"פ חישוב חודשי. דהיינו משלמים שעות נוספות לאחר חישוב קיזוזים בשעות רגילות. האם החישבו הנ"ל חוקי? או שיש לחשב ע"ב יומי/שבועי?
לא חוקי
ולו רק משום ששעה נוספת יקרה יותר משעה רגילה. מה גם שמכח הדין, חישוב השעות הנוספות הוא חישוב יומי.

bella135

New member
מצד שני - המשרה היא גמישה

לא חוקי
ולו רק משום ששעה נוספת יקרה יותר משעה רגילה. מה גם שמכח הדין, חישוב השעות הנוספות הוא חישוב יומי.
ז"א ישנה גמישות בשעת ההתחלה ושעת הסיום. ולכן, על-פניו אני יכול לעבוד 5 שעות ביום ראשון ו- 14 שעות ביום שני - וכך לקבל גמול שעות נוספות על יום שני... ןלכן, נראה כי חישוב שעות נוספות ע"ב שבועי הוא הגיוני יותר במקרה זה. האם אני צודק?

גמישות אינה אמת המידה לחישוב ש"נ

ז"א ישנה גמישות בשעת ההתחלה ושעת הסיום. ולכן, על-פניו אני יכול לעבוד 5 שעות ביום ראשון ו- 14 שעות ביום שני - וכך לקבל גמול שעות נוספות על יום שני... ןלכן, נראה כי חישוב שעות נוספות ע"ב שבועי הוא הגיוני יותר במקרה זה. האם אני צודק?
גמישות אינה אמת המידה לחישוב ש"נ

שיר ורד

New member
ישנם תקדימים בפסיקה

ישנם תקדימים בפסיקה
שקבעו שכאשר שעות העבודה הן גמישות ונתונות לרצונו ונוחותו של העובד ניתן לקזז בין שעות חסרות לשעות נוספות. הדבר איננו נכון , כאשר הגמישות היא על פי רצונו של המעסיק שאומר לעובד היום תעבוד פחות ומחר יותר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה