שעות נוספות

מצב
הנושא נעול.

akravit

New member
שעות נוספות

שעות נוספות
אני עובדת 4 ימים בשבוע - מיום א'-ד' - 36 שעות בשבוע. למיטב ידיעתי זוהי 80% משרה. מהו מספר השעות שאני צריכה לעבוד בחודש לצורך חישוב שעות נוספות? ז.א לכמה שעות אני צריכה לחלק את השכר שלי כדי לדעת כמה אני מרוויחה לשעה. מנהלת החשבונות אצלנו אמרה לי שהיא מחלקת את השכר שלי ל-162 שעות מכיוון שיש יותר מארבעה שבועות בחודש. האם החישוב שלה נכון? כי זה לא נראה לי הגיוני. המון תודה אילנה

שיר ורד

New member
תשובה

שעות נוספות
אני עובדת 4 ימים בשבוע - מיום א'-ד' - 36 שעות בשבוע. למיטב ידיעתי זוהי 80% משרה. מהו מספר השעות שאני צריכה לעבוד בחודש לצורך חישוב שעות נוספות? ז.א לכמה שעות אני צריכה לחלק את השכר שלי כדי לדעת כמה אני מרוויחה לשעה. מנהלת החשבונות אצלנו אמרה לי שהיא מחלקת את השכר שלי ל-162 שעות מכיוון שיש יותר מארבעה שבועות בחודש. האם החישוב שלה נכון? כי זה לא נראה לי הגיוני. המון תודה אילנה
תשובה
אם שעות עבודתך אינן כוללות הפסקה של חצי שעה שבה את רשאית לצאת ממקום עבודתך , אזי את עובדת כ-84% משרה ויש לחלק את שכרך ל-155.7 כדי לקבל שכר לשעה. אם את מקבלת בתוך ה-9 שעות הפסקה של חצי שעה שבה את רשאית לעזוב את מקום העבודה, אזי את עובדת כ-79% משרה ויש לחלק ב-147 כדי לקבל את השכר לשעה. היקף משרה מלאה הוא 186 שעות בחודש. תעריף שעות נוספות את אמורה לקבל רק החל מהשעה העשירית לעבודתך (לא כולל חצי שעת הפסקה שבה את רשאית לעזוב את מקום העבודה).

מצב
הנושא נעול.
למעלה