שעות טסטים יש לי שאלה, באיזה שעות במשך היום יש טסט בדרך כלל? ופעם בכמה זמן?
ג גשגשה New member 8/11/05 #1 שעות טסטים יש לי שאלה, באיזה שעות במשך היום יש טסט בדרך כלל? ופעם בכמה זמן?
ר רן88 New member 8/11/05 #3 פעם בשבועיים?? באשדוד יש טסטסים באופן קבוע בימי שני ושלישי, אחת לשבועיים בימי שישי וקצת יותר נדיר שיש גם בימים אחרים. טסטים הם מסביבות 7-8 בבוקר עד שעות הצהריים (15:00 גג אני חושב).
פעם בשבועיים?? באשדוד יש טסטסים באופן קבוע בימי שני ושלישי, אחת לשבועיים בימי שישי וקצת יותר נדיר שיש גם בימים אחרים. טסטים הם מסביבות 7-8 בבוקר עד שעות הצהריים (15:00 גג אני חושב).
M magic girl2 New member 8/11/05 #4 אה לא התכוונתי אם הוא עשה כבר טסט.. אז הוא לא יכול לעשות אלא אם כן עברו שבועיים חח.. טעות שלי
S SHARON 103 New member 9/11/05 #6 ואני יכול לקבוע באיזה שעה לעשות את הטסט? או שזה נקבע לי מראש בלי התערבות שלי?
N NewUser4 New member 9/11/05 #8 יש אפשרות לגמישות מסויימת המורה מקבל רשימה של תאריכים ושעות לטסטים. אם עדיין לא מילא את כל המכסה בתלמידים תבקשי להסתכל בתאריכים הפנויים.
יש אפשרות לגמישות מסויימת המורה מקבל רשימה של תאריכים ושעות לטסטים. אם עדיין לא מילא את כל המכסה בתלמידים תבקשי להסתכל בתאריכים הפנויים.