שנת 2002 התחילה

שנת 2002 התחילה

אני מאחלת לעצמי שנה אחרת מזו שעברה, שנה של התחלות חדשות, שנה של דרך נכונה, שנה של קבלת החלטות, שנה של מציאת העצמי, שנה של התרגשות, שנה של יצירתיות, שנה של רוחניות, שנה של ידע, שנה של עצמאות חשיבתית, שנה של הגשמה, שנה של בריאות, שנה של אהבה.... כל מה שאיחלתי לעצמי אני מאחלת גם לכם.... אוהבת ליהי

Cגל

New member
מאחלת לך שעון חדש....

כי השנה התחילה לפני שבע שעות.... חחחחחה שנה טובה נשם....

sahr12

New member
בקר אור יום שלישי......

יום יפה,שנה אזרחית טובה,ומאושרת לכולנו...... חייב,חייב קפה.....

נשית~37

New member
בוי12

נראה לי שכולם עדיין רדומים....הלומי יין נשיקות ומשאלות ואני הלומת אקמול...חחח אחלה יום

sahr12

New member
איזה יין ואיזה משאלות........

אני ב1145....הכנסתי כפות רגליי לקערה עם מים חמים ושמן ארומטי.... וקיבלתי פינוק.....היא עשתה לי פדיקור....בגלל הכדורגל כפות רגליי.. "עדינות"....חחחחחחחח.... ובחצות.....מרוב ההנאה והכיף.....כבר הייתי רדום....:) יפה לך שאת חולה... נה,נה,נה,נה,נה.... תרגישי טוב....לבדוק לך חום?????חחחח

מיהNY

New member
HAPPY NEW YEAR 12

ידעתי שלא תסתפק בנשיקה :) גם אני נרדמתי בשנה הקודמת ופקחתי את עיני לשנה החדשה החגיגות בטלויזיה הרדימו אותי:) שתהיה לך שנה טובה יותר מיה ניו יורק

sahr12

New member
איזו הפתעה.....כמה יפה......

מצידך....תודה חמודה.... שנה יפה גם לך,מאושרת,בריאה,....ונשיקות.... יאלה בואי לביקור...(צריך משהו)...חחחחח...

חניבעל.

New member
שנה מצויינת

לך ולכולם הלואי ויתגשם כל מה שקיוינו וצפינו לו ח.

אמן...אמן..ליהי...../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לו יהי שלום!! לו יהי אהבה לו יהי תקווה לו יהי שקט ושלווה לו יהי רק אחווה בין כולנו הכי הכי חשוב בריאות לכולנו ... שלכם הדרדסית הנשית

מאחלת לך כל מה שאת מאחלת לעצמך....

ולכולם......, מאחלת לך שתעשי רק מה שאת ממש ואמת רוצה, מאחלת לך שלמות עצמית, תמיד. מאחלת לנו שתמשיכי כל יום לכתוב פה על מהות החיים......... שנה טובה לך וכולםםםםםם
...... י.

רגע רגע../images/Emo4.gif

מה שנה חדשה? לא קיבלתי תעודה של סיום השנה הקודמת. פתאום שנה חדשה. אתם רוצים לומר לי שישנתי שנה שלמה?
YYYY הלכו עלי ההורים. המורה ההיא תני להם לפחות פתק של התעודה.
שתהיה לכם אחלה של שנה. כל שתבקשו לו יהי.

למעלה