"שני ירחים"

"שני ירחים" ../images/Emo10.gif

סיימתי עכשיו בפעם השניה את "שני ירחים", של שרון קריץ'.. המילה היחידה שעומדת לי על קצה הלשון היא אווץ'. קראתי את הספר לפני 4 שנים בערך, כשלא הבנתי כלום. הבטחתי לעצמי שכשאני אהיה בגיל שאני אבין יותר- אני אקרא את הספר עוד פעם. בכל זאת לקחתי איתי כמה דברים מהקריאה הראשונה. זה נתן לי תירוץ לפחד מכל מיני דברים- וזה גם הדבר הראשון שהפיג לי את תחושת הבדידות. כאילו שאני לא לבד, ושאם זה הועלה ככה כל כתב- לפחות הסופרת מבינה. אפילו קצת. אני לא יודעת לומר מה לקחתי איתי מהפעם השנייה שקראתי אותו- כי אני צריכה לתת לזה להשתקע אצלי קצת.. סיימתי אותו ממש לפני חצי שעה, בכיתי קצת, אכלתי קצת משהו מתוק, חשבתי על אנשים שאני אוהבת, ונכנסתי לפורום. בכלל, בזמן האחרון אני חושבת על אמא המון. נזכרת, ומתגעגעת כ"כ... אני לא זוכרת מתי חשבתי עליה כ"כ הרבה. אני חושבת שזה בגלל איזושהי תקופה שאני עוברת עם עצמי. (אני פשוט כ"כ מתגעגעת...)

בוקר...../images/Emo42.gif

את יודעת.. אני "גיליתי" לאחרונה שאפשר ללמוד כל כך הרבה מספרים מסויימים.. שהם עוזרים מאוד בהתמודדות עם דברים שונים ובהסתכלות נכונה יותר על הדברים.. ולאחרונה יוצא לי לקרוא הרבה ספרים שהשפיעו עליי המון (אני עוד ימליץ לכן בהמשך..
) נראה שלקחת הרבה מהספר הזה, גם בקריאה הראשונה וגם עכשיו. תני לדברים קצת לשקוע, ואת יכולה לנסות אחר כך לכתוב לך מה לקחת מהספר ומה את רוצה לעשות עם זה. אני אשמח לשמוע עליו קצת וגם על מה שלקחת ממנו. אני מניחה שלאורך כל חיינו יהיו תקופות שנתגעגע אליה יותר והיא תהיה חסרה.. ואני חושבת שמאוד חשוב לא לשקוע בזה יותר מידי. לתת לזה את המקום המתאים.. ולא להישאר עם זה לבד.. אז את מוזמנת לשתף אותנו בכך..

אדומה2

New member
היי....

אני לא מכירה את הספר, את יכולה לספר עליו קצת? גם אני לאחרונה חושבת המון על ההורים שלי, והפעם דווקא בעיקר על אימא שלי (בתקופה האחרונה זה היה יותר אבא), וזה מוזר, כי יומולדת 80 של אבא מתקרב ובא...... לא יודעת, כל מיני דברים קטנים שאני נזכרת בה, ומהילדות בכלל, ולפעמים זה ממש מציף שאני צריכה איזה שהוא משהו שיזכיר לי שאני במקום אחר עכשיו, ולא בעבר.

Darkmatter

New member
שלום לך :)

אני ממש אוהבת את הכינוי שלך. כי שילוב של כבשה ובלונדינית נשמע לי אחלה.
על מה "שני ירחים" מדבר? ואגב, באמת יש תקופות כאלו שיוצא לחשוב יותר על אמא. במיוחד בתקופות קשות ומעיקות. אבל ,לצערנו, אין ממש מה לעשות וצריך איכשהו לעבור את התקופות האלו. ולהתגבר....מקווה שיהיה לך יותר קל. וזה מאוד נורמלי ואנושי לחשוב ולהתגעגע לאמא. :) בכל מקרה, יש לך תמיד אותנו.
יש לי משיכה לכבשות בלונדיניות. תזהרי.

NeMo 3

New member
גם אני

קראתי את הספר. וגם בי הוא נגע. קבלי
עם המון אהבה

למעלה