שני ילדים למכירה

שני ילדים למכירה

אחד אמיתי אחד גנוב,מי חושב מה ולנמק מיד,לא להדחף בבקשה,יש אחד לתמורה או אחר לדעה,יש מקום לכולם...שרשור שמסביר אחד שמרגיז וחמישה כילדות עשוקה.הבו לנו קצת רגש,דילמה בוערת,ומחלוקות למרבה במחיר...היא אמרה שהוא אמר שכולםםםםםםםםםםםםם ככה עושים.להפליג למחוזות אחרים,שלנו בכלל לא שיכים בהזמנה בהתגנבות וסתם בשביל הכייף...להעביר יום בפורום,ולהזדקן דרך כך,מנטלית.

מצוטטת

New member
../images/Emo140.gif

כמה טוב שבאתי הביתה כמה טוב לראות אותך שוב...... תן לי דקה להתרגל אליך שוב

לא בטוח פרח יעזור

בדקתי פה ברשימת ההעדרות....לא טוב המצב,בלשון המעטה...כתוב פה בשחור על גבי מחשב,שגם היתה הזמנה אישית אחת או שתים,שלא זכתה להתיחסות. המועצה {אני עצמי והאגו שלי} מתכנסת כרגע על כוס קפה...החלטות יפורסמו או שלא.

מצוטטת

New member
../images/Emo13.gif

אני והסובלנות שלי חברים טובים או אם להשתמש במילותיך שלך "....זה קורה ששמים צפופים יותר מדי נפשות על מטר מרובע, חושב(ת) מעייף.מוציא את הכייף...." ותראה איזה יופי.... זה אתה שאמרת....לא אני <והכל...כתוב פה בשחור על גבי מחשב>

רות 2

New member
המצאה אחרונה להזדקנות מנטלית זה

זה להשתמש במסיכה.. ירוקה
... גם
לא יזיק ולשעות הלילה עדיף להניח בחוזקה מסחכה מסוג

מיקה 31

New member
רגש

דילמה בוערת, מחלוקות...היו מספיק. שלא יתעוררו שוב. חסרת
הכל במקום?

הכל

זה ממש הרבה...כמה לא תדחוף לא יכנס בארון.אז הרוב מסודר,מצא לו מקום,דרך כלל ממש לבד.השאר מפוזר מסביב על פי האלפבית או חשיבות...לא ידעתי שיש לי כל כך הרבה דברים.

מיקה 31

New member
הרבה דברים

ובכל זאת...רק חפצים פחות או יותר. העיקר שלך ולה קצת יותר תחושה של בית.

N D R

New member
אופס...

עכשיו כבר שישה כילדות עשוקה אלא אם האחרון הוא בטל בחמישה...

תאורטית צודק

ובעצם גם פרקטית,החמש בהחלט הפכו הם לשש...מה עוד,לפני שהיום ירד{לפחות אצלי} סביר גם שיהיה יותר...אבל אנא,בוא לא נאבד את הרגע,בלעשות חשבון.מה שיך למה,וכיצד...חושב הגיוני יותר,לקחת אישית,להתרגז ולהתעצבן,ובסוף לאבד הצפון ולקלל...במחשבה שניה,אולי הדרך שלך,קלה יותר...

N D R

New member
../images/Emo13.gif ואם כבר העלת תהייה אז גם לי אחת

למה משתמשים בביטוי "לאבד את הצפון"? מה יש בו בצפון שבלעדיו הכל קורס?

לא ממש יודע...

שמעתי אומרים,מצא חן בעיני,אז אימצתי גם ללכסיקון שלי.אם אין ברירה מוכן אני להחזיר,אבל בתמורה רוצה גם ביטוים אחרים בחזרה...כותב לא מעט ומודה,מתרוקן לי העט.והדמיון,תמיד מכניס אותי לצרות...

N D R

New member
לאיזה ביטוי היית מבקש לעשות

recall בתמורת ל- recall ל-"לאבד את הצפון"? נראה לי שאני עוד אצטער על השאלה הזו

../images/Emo123.gifאנדיייייייייייייייייייייייייי

נו באמת
מה מה יש שם בצפון...................נו תחשוב עוד קצת

N D R

New member
../images/Emo13.gif אם הוא מזדכה על הביטוי אני מיד

חותם עליו.

R a c h e li

New member
יום בפורום......./images/Emo6.gif

מאריך לי ימים כי מביא לי מתיחת פנים... אבל אם ילדים למכירה מיד מכניסה למגירה..... הרבה דברים יש... ואת המיותר יש לגרש.... בחיי שלא שתיתי.... רק לקרא אותך ומיד חייכתי... את הקפה חיממתי ונשיקה לך פיזרתי חחחחחחחחחחחחח....... רחלי חוזרת לעיסוקה....

בשרשור הזה

הכל מותר....לוקח בין היתר,גם הצעות מחיר,כמובן שלא יכול להתחיב על תאריך משלוח,אבל את הכסף,אין לי בעיה לקחת...

למעלה