שני חתולים וגשם אחד..

מריפוסה

New member
שני חתולים וגשם אחד..

שני חתולים ישבו על גדר הפרדה ביום גשם אחד. אמר האחד: מיאוו, כשאני יושב כאן אני חש שאין לי בעיה ביטחונית. אמר השני: מיאוו, כשאני יושב כאן יש לי יופי של נקודת מבט. אני מצליח לראשונה לראות את שני הצדדים. אמר האחד: מיאוו, רק חבל שהגשם יורד ואני רטוב. אמר האחר: מיאוו, חבל שנשברה לנו המיטריה האמריקאית בגשם הקודם. אמר הגשם: טיף, אני מצידי ממשיך לרדת עד שיסולקו העננים לאלתר! והרוח נשב והעולם נירטב, והחתולים יללו וחיכו למחר חדש.. שבת שלום מריפוסה.

שבת שלום למריפוסה,וגם כן לדניתי 99

נתבקשתי על ידי ההנהלה לעזוב מיד את פיספוסים ואדיר מילר ולברך אתכן על שיחרורכן המוקדם בניכוי שליש מהמחלקה הסגורה. עם שתיכן כאן,אנו עוברים מ 88 חברים ל 90 . עם מריפוסה אין בעיה ,ובכלל,עם נשים גבוהות אין שום בעיה, המילים זורמות מאליהן. (כדורסלנית מהוללת בעברה הקרוב ) אני תקוה שהתקלה באצבעותיה של דניתי החמודה תתוקן במהרה. או שתחליף את המקלדת לכזו שכל אותיות האלף בית מופיעות בה. עכשיו כולם ביחד! בהצלחה דניתיבהצלחהדניתיבהצלחהדניתיבהצלחהדניתי! כולם לנשק את דניתי

elninyo

New member
../images/Emo19.gifקונן איפה דניתי?? ../images/Emo50.gif

באתי לנשק אותה, מהר בחייאת קונן..תקרה לה מהר...מהר.. לפני תקרה לי לאט. קונן מה הכוונה כולם
?? ערימה... או כמו באולם שהאורחים מגיעים..ו..
..ו..
...מאיזה צד אתם???

אלנניו !

התכוונתי לנישוקים בבודדת,לא בערימה. התאזר בסבלנות,היא תופיע בקרוב,היא מתה על נישוקים.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאם כך ...אתאזר...אין בעיה

לא זוכר היכן הנחתי את המאוזר בפעם האחרונה...עם פארבלום לא ילך?? כמה בודדות מותר ??? באיזו שעה מתחילה ההופעה? למה אין יותר פרטים למה??

חדת קרן

New member
מה זה ? משהו מתחתן ??

יש חתונה במרחב כפרקאסם ?? בשוויל מה אתה צריך את טארארם הזה ... הא, יא תותח על? למה, הכלה לובשת סראפן וטוריה בצד ??

דניתי39

New member
elninyo אני פה ../images/Emo140.gif

כשאני מברכת אתכם בשבת שלום כוונתי לשבת נעימה חמימה והמממממ...... תודה לכם כייף לי לחזור הביתה חבריי היקרים הוירטואליםםםם

חדת קרן

New member
פריפוזה ...תגעגעתי

מה את מביאה לי כאן סיפורי חתולים .... יש להם שבע נשמות מ´כפת להם לשבת על גדרות מפרידות . אני בקושי נשששמה ....וגם אותה מנסים להוציא לי כל מיני ראשי ממשלה ועומרילי´לה מוקטנים שלהם ... תגידי, במי את בוחרת ?? אולי תתני מוצא ...

kessem

New member
וכמה אמרות כנף....

If you don´t have time to do it right you must have time to do it over. Anonymous The dictionary is the only place that success comes before work. Anonymous Nature does nothing uselessly. Aristotle In poverty and other misfortunes of life, true friends are a sure refuge. The young they keep out of mischief; to the old they are a comfort and aid in their weakness, and those in the prime of life they incite to noble deeds. Aristotle A great city is not to be confounded with a populous one. Aristotle Music washes away from the soul the dust of everyday life. Berthold Auerbach

מה כנפיים מי כנף...

אולי כנפה טעים אולי כנפי עוף ומה יעשו כל החברה כמוני שלא יודעים שפה לועזית הלו הלו אני מבקש תרגום לא יודע לועזית תביאו מישהו לתרגום.

תגידי מריפוסה..

מה תפסת פוזה? חתולים זה כשר? הסיני שלי אומר שכן, וחתול ברוטב בכלל אין מה לדבר. ועוד תחת מטריה אמריקאית,בורגר-קט יאאלה בתיאבון. וחוץ מזה נראה את כולם שאלפרון בממשלה. מיאוווווווו

למעלה