שני דברים

demultiplexer

New member
עוד שאלה - מנסה להספיק הרבה בסופש

אי יוצר gridviews באופן תכנותי לגמרי. אני רוצה שתהיה יכולת למחוק שורה או לעדכן אותה. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. איך אני אמור לטפל באירועים של עריכה ומחיקה ? נכון לעכשיו אני מקבל שגיאות: The GridView '' fired event RowDeleting which wasn't handled. 2. איך אני בוחר אילו תאים יהיו ניתנים לעריכה ואילו לא ? תודה לכולם ואשמח אם תעיפו מבט גם על השאלות הקודמות.

abt

New member
אתה מתכוון לזה ?

1.1. DGV.UserDeletedRow+=new DataGridViewRowEventHandler(DGV_UserDeletedRow); 1.2. DGV.UserDeleteingRow+=new DataGridViewRowEventHandler(DGV_UserDeleteingRow); 2. DGV.UserAddedRow += new DataGridViewRowEventHandler(DGV_UserAddedRow); 3.DGV.CellEndEdit+=new DataGridViewCellEventHandler(DGV_CellEndEdit);​

demultiplexer

New member
לא

ברור לי איך לשייך את האירוע לhandler שלו. השאלה היא איך אני מקנה לו את אותה התנהגות שיש לgridview כשאני יוצר אותה בdesign. הרי כשאני מכניס grid בdesing כשאני מריץ את העמוד ולוחץ על edit כל השדות נהפכים לtextbox-ים וניתן לערוך אותם והכל מתעדכן בבסיס נתונים בלי שאני אכתוב כלום, זו ברירת המחדל. כשאני יוצר את הgrid באופן תכנותי אין לי את ההתנהגות הזו כברירת מחדל. איך אני עושה את זה ? עוד שאלה: איך אני קובע באופן תכנותי אילו עמודות יופיעו בgrid ואילו לא ? כרגע אני משתמש בautogenerate כי אני לא יודע איך אני קובע אילו עמודות להציג. תודה לכולם,

למעלה