שני בשבוע- ופשוט מת פה??

נ ט ש ה

New member
יאללה לקום להתעורר!

המרפסת שלנו נראית כמו אסון טבע (ואכן אסון טבע- עשרות סופות חול..) אז אני הולכת היום לנקות אותה. אבל קודם! אני הולכת לתפוס חרופ של חצי שעה. עייפה עדיין משבת.

hell cen be fun

New member
מהמעט שאני מכירה אותך

אני יודעת שהאנרגיות החיוביות שלך בסוף ינצחו הכל!

מהפה שלך.......

רק שהפעם לא כ"כ נראה לי שאסמוך על האנרגיות..זה משהו שגדול ממני!!ומכל האנרגיות שאני יכולה למצוא

hell cen be fun

New member
"והכל... יופי טופי אחלה בחלה..."../images/Emo79.gif

היתה אתמול יומהולדת 60 (!!) לחמי, והיה פשוט כיף! כל האחים שלו הגיעו והיה על האש, וכולם הקריאו לו ברכות מרגשות, וגיסי הכין לו אלבום דיגיטלי שמסכם את 60 (!!) שנותיו בתמונות. אני אומרת לכם, הלוואי על כולנו להיות ככה כשנהיה בנות שישים. והג'נטלמן כמובן הגיע לאפטר, לכן המצברוח שלי אפילו עודיותר טוב. ואני יוצאת היום לסיור צילום בנווה צדק בת"א. אז יהיה עוד כיף. קיצר, בוקר טוב!

אני פה

מנסה להספיק כמה דברים, ללא הצלחה מרובה. הקטנצ'יק עדיין מצונן, מסכן. ואני תיכף מתחרפנת סופית מהבלגן בחיי. הכל, אבל הכל, תלוי באוויר. עוד מעט הכל יתחיל להיפתר, אבל יכול להיות שאזדקק לאשפוז עד אז.

אמאבולי

New member
וואווו, איזו שממה../images/Emo60.gif

מקווה שכל הילדים חשים בטוב וכל הבעלים בשגרת עבודה ברוכה ואתן סתם מבלות לכן בכיף... יש לנו אחת נופשת
אחת פורקת
אחת מתאוששת מהחתונה
ומה התירוץ שלך

גואה4

New member
עובדת... נחשב?

אתמול צילמתי אירוע (סוף סוף עבודה בזכות ולא בחסד....) אז היום אני עומלת על האלבום. יוצא יפה לדעתי. ויש לי עוד אלבום של בת מצווה לסיים. וגם 4 ילדים גרים פה... (מחכה כבר 11 שנים שיבואו לאסוף אותם ו - יוק!) בקיצור - לא מצ'עמם. אבל כיף כיף, עבודה ולחץ זה טוב טוב טוב!

רויטלי28

New member
אולי תצילי אותי מבושתי

התחתנו לפני 5+ שנים ועדיין אין לנו אלבום מסודר.... מלא תמונות באיכות שנויה במחלוקת (לכן לא רצינו ממנו אלבום) על דיסקים. זה חומר לעבודה? אפשר להציל את האיכות בזכות הטכנולוגיה? אולי אני אפתיע את ש'? מסררי לי אם יש לך זמן/ מתאימה לך עבודה כזו בכלל? כמובן ב-

גואה4

New member
היום אפשר להציל כמעט כל דבר...

אבל אני צריכה לראות את התמונות קודם.... אשמח לעבור עליהן ולהשמיע את דעתי, לכבוד יהיה לי !

נ ט ש ה

New member
על הפנים היום!

ממש שעממתן אותי! עד כדי כך שהלכתי לחפור ולמצוא את המרפסת שלי. אין לכן מושג כמה ג'יפה יצאה משם!

ITA26

New member
וואופ

אז מה היה לנו: 2 ילדים חולים, בוס אחד מעוצבן שימשיך להיות מעוצבן גם מחר, איטה אחת שיושבת ועובדת על המחשב (כלומר כותבת בפורום) על אף שבעלה היקר יושב למעלה (אל תדאגו הוא עושה את הדבר החביב עליו בעולם, מדבר במירס). חוץ מזה...אין חדש... מישהי באה מחר להופעה של פוליקר באוניברסיטת ת"א (משהו
מסתבר, לא סגורה על הפרטים)?

למעלה